Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Margaréta88
2018-04-15 14:09:23

Christi: gratulálok:!!!! :)
Fbara: sajnalom ha ez mar tenyleg a mensi.
Lion: ne is írj ilyeneket. Csak a csalódottság beszél most belőled. Tudom nehéz, és itt már jó páran átérezzük a helyzeted. Nem szabad feladni!!!!!

Én sokkal nyugodtabb vagyok, hogy nem mérek. Úgy néz ki a rutinom mar meg van, ugyanis tegnap lett tojcsis nyákom, csinaltam ovu tesztet ebben a ciklusban először, kíváncsiságból, full pozi lett. Valójában sok reményt nem fűzök hozzá, de csodák mindig vannak. :D
fbara90
2018-04-15 13:56:56

Nekem úgy néz ki megint megjött :'( :'(
2-3 nappal korábban. Ilyen még sose volt :(
A holnapot még megvárom de én már nem reménykedem :(((((((
erikasz
2018-04-15 13:47:26

Lion : Már fejezd be ,lesz neked saját nagyon zaklatott vagy, lehet terhes vagy !
Én 2016 junius óta próbálkozok ,akkor vesztettem el 8 hetes terhességem ,még is van erőm ,nem adom fel!
Csak akkor ha már végleg nem lesz menszim !
Kérem Istent Áldjon meg ,benneteket gyermekkel minél hamarabb ,minden napos kérésem !
Minden éjjel lefekvés előtt ! :)
Alig várom reggel legyen ,pláne most hogy te is ,Fbara ,Gyémánt már ott álltok hogy mindjárt tesztelni kel !
Amandeen
2018-04-15 12:18:27

Lion, nem szabad ennyire elkeseredni! Sajnos az van, hogy mindannyian nagyon rágörcsöltünk erre a témára. Nem szabad ennyire. Tudom, én is ugyanígy el vagyok kenődve, de megpróbálok mostantól pozitívabb lenni, és elhessegetem a negatív gondolatokat.

Oli, én most igazából tele vagyok aggodalommal, félek, nehogy kicsússzunk az időből. Bár csak 32 vagyok, de úgy tűnik korai petefészek kimerülésem van, és ki tudja milyen minőségűek a megmaradt petesejtjeim... Lombikra készülünk, azaz egyelőre csak a szükséges laboreredményeket szedjük össze, aztán meglátjuk szóba állnak-e velünk vagy elhajtanak onnan.... Első baba lenne, de nem tudom lesz-e..... ezért vagyok rettenetesen kétségbe esve. Persze semmi sem úgy működik, ahogy kellene, mehettünk volna már ebben a ciklusban, de persze, hogy most találtak bacikat mindkettőnknél, úgyhogy előbb 10-20 napos kúra, majd újabb kenet és ha steril, csak akkor adhatjuk át a papírjainkat! Az meg már május lesz, ha nem június. :( nekem meg egyre rosszabbak a hormoneredményeim..... bár most azt beszéltem be magamnak, hogy a rossza FSH és TSH érték az antibiotikumtól volt, úgyhogy ha most amúgy várnunk kell még, hogy a páromnál is hasson a kezelés, akkor köv. ciklus elején megint csináltatok egy hormonsort. Feltéve persze, ha nem húzódik megint el a ciklusom, mint a múltkori 70 nap! Remélem, normál hosszúságú lesz.
Lion86
2018-04-15 11:45:00

Köszi Erikasz. Az elmúlt 5 hónapban 2 volt, amikor biztosan volt ovum, de most nem tudom. Az lh teszt sem volt pozitív most, de mikor normális görbém volt, akkor az volt. Azt hittem jobban fogom most bírni, de nem érzem már magamban az erőt újabb hónapokig, évekig tartó próbálkozásra. Sosem görcsöltem még így rá és úgy érzem nem tudom végigcsinálni. Úgy érzem jobb lenne örökbefogadni. Erre rámehet a házasságom, amilyen állapotban vagyok.
erikasz
2018-04-15 11:22:57

Lion :Hidd el 18 nap volt ,és volt az biztos !
Nézz utána 0,4 tized emelkedés megtörtént az ovuláció !
Még találtam értelmezést is !

Még egy fontos fogódzó a diagrammod értelmezéséhez. Az ovuláció megtörténtét követő 2. napon a testhőmérsékleted elvileg pontosan 2 tized fokkal magasabb, mint az adott ciklus során mért legmagasabb testhőmérséklet. Ha megnézed a fenti görbét, akkor láthatod, hogy azokon a napokon, amikor már nem volt menstruáció, a legmagasabb mért testhőmérséklet 36,7 C. Ehhez képest az ovuláció 2. napján a mért testhőmérséklet 36,9 C, ami valóban pontosan 2 tized fokkal magasabb. Feltétezem, hogy ez nincs mindenkinél kőbe vésve, ezért kéri az orvos általában azt, hogy legalább 3 hónapon keresztül vezess hőmérsékleti görbét, amelyből kiderül, hogy is működik pontosan a Te ciklusod.
Lion86
2018-04-15 11:09:06

Christi, gratulálok :) Az endomertiózis esetén keletkező "csokoládéciszta" okozhat csak pozitív tesztet, sima nem.
Erikasz, a fertility a 18.napra tette, de most már fogalmam sincs, hogy volt-e ovum, és hiába lett kétcsíkos a sima teszt, a digitális nem csap be és az negatív :(
Christi
2018-04-15 11:02:00

Erikasz nagyon koszonom! A hozzaszolasod adott egy kis remenyt :)
erikasz
2018-04-15 10:56:55

Christi: A ciszta csak ha rosszindulatú akkor termel HCG !
De szépen látszik a görbéden, hogy pozítiv a teszt gratulálok !!!:D
A 10 érzékenységű még rosszabb mint a 25 ,50 jegyezd meg tapasztalatból beszélek !
erikasz
2018-04-15 10:52:01

Lion :Én ugy látom az ovud ,ciklus 18 napján volt a 0,4 fok emelkedett meg volt aminek ovuláciokor meg kell lenni és most vagy 11 DPON ezért lehetséges,hogy pozitív a HCG .

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!