Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Gyémánt :Ha fent a hőm, akkor Szombaton nyugodtan mikor nem kell dolgozni menni !:)
De nekem csak 10 ,11 nap a luteális, úgy hogy most 8. nap , 2 nap és kiderül !
Margaréta : Köszönöm ! :)
fbara90
2018-04-16 08:35:18
Éni s menni akarok erre, mint te Encsy.. Nekem viszont az lenne a kérdésem, hogy ha meg akarom csináltatni a 21. napit is, mi van ha akkor még nem volt ovum?? Ugye nálam előfordul hogy kitolódik. csak ovu után érdemes ezt csináltatni?? de akkor meg már lehet h nem 21. napilesz, hanem mondjuk 31.. :D értitek a problémám.. :D Szerintetek hogyan lehet ezt jól ütemezni?
Encsy883
2018-04-16 08:25:52
Margaréta: köszönöm! :-) Azt néztem naptárban, hogy elvileg ha most is 32 nap körüli lesz a ciklusom, akkor pont egy szombati nap lenne a ciklus 3. napja, persze ha mondjuk 33 napos lesz a ciklus, akkor csak a 2. nap lenne, az nem jó akkor? Csak mert a terheléses vizsgálatra be kell előre jelentkezni, a többire nem kéne, de nyilván így olcsóbb is, ha egyben csináltatom, meg hát akkor nem kell többször mennem, hanem egyszerre mindent néznek. :-)
Margaréta88
2018-04-16 08:21:59
Encsy: nekem azt mondta a doki, hogy az a lényeg, hogy a ciklus 3-5. napja között menjek. Nem kell, hogy még akkor is mensizzél, sőt van olyan, mint pl. én is, hogy akkor már szinte nincs is meg.
Fbara: sajnálom, de lehet tényleg most az a legjobb, magamról tudom. Azért néha jelentkezz majd! :)
Erikasz, Gyémánt nagyon szépek a görbék! :)
Encsy883
2018-04-16 08:11:48
Köszi gyémánt! :-) Most már lh tesztelek minden nap, aztán meglátjuk! Örülnék, ha kicsit előbb lenne ovum, mint előző ciklusban, majd meglátjuk! :-)
Csajok! Ha májusban szeretnék elmenni egy ilyen komplett családtervezős vérvételes kivizsgálásra, amiben néznek mindent, sima vérképet, hormonsort, és csinálnak terheléses cukor és inzulinvizsgálatot is, akkor is ugye ciklus 3. napján a legideálisabb elvégeztetni, de +/- 1 nap belefér? :-) Szóval akkor 2-4. napon elvégeztethető? Az fontos, hogy mindenképpen mensizzek még amikor a vizsgálatra megyek, vagy csak a ciklusnap a lényeg?
gyémánt7
2018-04-16 08:03:51
Fbara nagyon sajnálom !!!! Hátha így most a nyugalom meghozza a babát!
Encsy te meg legyél nagyon résen !
Encsy883
2018-04-16 07:57:31
fbara: nagyon sajnálom! :-( de lehet tényleg ez a legjobb most, amit tehetsz! Mi is nagyon szeretünk, néha azért jelentkezz majd! :-)
gyémánt7
2018-04-16 07:54:55
Erikász holnapra terveztem a tesztelést ! Úgy félek beleélni magam ! Te meg szerda- csütörtök fogsz tesztelni ! Neked is biztató a görbéd!!! :-)
erikasz
2018-04-16 07:54:02
Encsy : Legyetek is ! :-)
fbara90
2018-04-16 07:53:01
Persze közben majd bekukkantok, csak nem minden nap....
De nekem csak 10 ,11 nap a luteális, úgy hogy most 8. nap , 2 nap és kiderül !
Margaréta : Köszönöm ! :)