Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anita012: ne mindig csak magatokban keresd a hibát!!! Sikerülni fog, csak türelem és ne görcsölj rá! :-) és amúgy nem ajánlott 2 napnál sűrűbben együtt lenni még termékeny időszakban sem, ha babát szeretnétek! Én így tudom! Termékeny időszakban 2 naponta ideális! Kell a kiskatonáknak is idő, hogy minőségre is jók legyenek! :-) szóval abszolút nincs gond azzal, hogy nem voltatok együtt naponta, nem is kell! :-) Csak ahogy kívánjátok és időtök van rá! :-) persze ovu körül érdemes figyelni a 2 napra! :-) Csak ne aggódj!!!! ;-)
Olioli
2018-04-15 16:50:57
Köszönöm Erikasz! Reméljük, hogy igazunk lesz!! :-)
De a görbét hogy csináltad??? Te már profi vagy! :-)
Köszönöm mégegyszer!!
Anita012
2018-04-15 16:43:19
Sziasztok !
Lion nagyon sajnálom,hogy igy érzel,de nem szabad feladni !! Én ugyanezt éltem át a héten,.mikor megjött szerdán :( De csakis reménykedni kell minden egyes nap :)
Fbara : Komolyan ? nee :(( Még nem biztos,hogy megjött :)
Én is borzasztóan ráfeszültem ebbe a hónapban megint,de rájöttem,hogy az is baj lehetett ,hogy nem voltunk annyit együtt a múlt hónapba :( Megbeszéltük,hogy többet szánunk egymásra ebbe a ciklusba,sajnos volt olyan,pl az utolsó héten a menszesz előtt,hogy egyáltalán nem voltunk együtt :( Néha sajnos közbeszólnak dolgok..de most eldöntöttük,hogy nem érdekel se a munka,se a házimunka,minél több időt együtt töltünk annál nagyobb az esélye :) A kétnaponti együttlét is ritka volt mióta babát szeretnénk :( Szóval beláttam,hogy velünk volt a baj..
Mindenkinek nagyon nagyon szurkolok !! ♥
Kerie
2018-04-15 16:29:53
Sziasztok lányok! Pár napja csak olvaslak titeket, mert nem jutok oda, hogy írjak.
A pozi tesztekhez gratulálok!
Úgy látom többen rágörcsöltünk jobban a kelleténél, én is így voltam. Szerencsére az elfoglaltság kizökkentett, bármennyire jó is veletek lenni itt a fórumon, úgy érzem nem szabad ennyit foglalkoznom a témával, mert ez is csak a görcsölést erősíti. Szóval időnként jövök majd, de kicsit ritkázom.
A görbém nem túl érdekes, csütörtökön megyek uh-ra és valószínűleg pénteken és szombaton a következő inszemre.
Voltam endokrinológusnál a szokásos negyedéves kontrollon. Félve kérdeztem a gyógyteákról, de szerencsére megerősített a barátcserje, a cickafark és a palástfű vonatkozásában is, hogy ihatom :) sőt, a magas anti-TPO miatt a barátcserjét külön javasolta.
Encsy883
2018-04-15 15:59:01
Fbara: biztos mensi? :-(
Lion: fel a fejjel, ne add fel! :-)
Na az én mai lh tesztem ismét full negatív! Úgyhogy a napokban még nem lesz ovu!
erikasz
2018-04-15 15:56:53
Olioli: Ha egész összeget írsz be a hőgörbébe akkor pont ciklus 13 napjára teszi az ovut van esélyed persze !
Itt a görbéd egész számokat írtam be !
gyémánt7
2018-04-15 15:39:38
Lion tudom hogy nehéz hinni a sok csalódás miatt! Sokan vagyunk így! De ne add fel! Persze közbe kicsit engem is elhagyott reggel a hitem , amikor alacsonyat mértem! De most ujra reménykedem hogy holnap magasabbat mérek!!!! Nem hiába lett pozitív az a teszt ! Nyugi ne stresszelj! Nehogy pont ebből legyen baj!
Fbara sajnálnám nagyon ha megjönne
Olioli
2018-04-15 15:08:07
Christi szívből gratulálok Nektek! Leírod a tüneteidet? Miket érzel?
Mindenkit megértek aki kezd megfáradni...mostanában többször álmondtam, hogy zokogok...kivagyok én is, de hinnünk kel!!!
2016 augusztusában kezdtük, és tavaly februárban, majd augusztusban is elvesztettünk egy babát :'(
Amandeen
2018-04-15 14:44:56
Fbara, nagyon sajnálom, ha most megjön. Nem lehet amúgy, hogy 1-2 nappal korábban volt az ovud, nem pedig akkor, amikor a rendszer behúzta?
erikasz
2018-04-15 14:10:52
Fbara : Az még nem biztos !
Holnap kiderül, milyen a hőd és lesz e még menszi bízni kell !