Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jo reggelt! Az enyem ma ilyen. Tegnap csinaltam 25-os erzekenysegu tesztet, halvanyan, de egyertelmuen ott volt a masodik csik. Ma reggel megismeteltem egy 10-es erzekenyseguvel. A csik annyira halvany volt, hogy csak akkor lattam, ha forgattam a tesztet.
Talaltak egy cisztat, amit az elozo mensi ota nem erzek mar, de ha megis ott lenne az termelhetne valamennyi hcg-t?
Encsy883
2018-04-15 10:31:55
Fbara: ne add fel, míg nem jön meg!!!! Visszamehet az még! Nagyon szorítok, hogy így legyen! ;-)
erikasz
2018-04-15 10:16:41
Fbara : Vissza fordul az meglátod hinni ,hinni kell !
Ne idegeskedj mert megjön az idegeskedéstől ,coverline 36.4 rajta vagy, de az még nem baj!!
Még az sem baj ha alá esik egy alkalommal ,a petty is jót jelent , csak ne jöjjön meg !
Neked nem is ennyi a lutelális ugy hogy nem fog megjönni az tuti !!!
Olioli
2018-04-15 10:08:55
Lion együttérzek veled! Ha most nem sikerül sztem én is mellőzöm a hőmérőt j.hónapban. A férjem javaslatára. Azt tanácsolta bizzunk az érzéseinkben és Istenben!!! :-)
Sztem várj még néhány napot, hátha jobban fog látszani mi a helyzet. De valóban ovu nélülinek tűnik eddig
Lion86
2018-04-15 09:59:14
Gyémánt, biztos, hogy nem most lesz, az lh teszt és más tünetek alapján sem. Nem tudom egyszerűen, mi van most.
Lion86
2018-04-15 09:57:16
És megint másolom a múltkori görbét. Egyszerűen nem értem mi történik :( Vagy nem volt ovum se decemberben, se most, vagy mindkettőben volt baba, de nem tudott megtapadni rendesen. Nagyon el vagyok most már kenődve. Már azon gondolkodom, hogy egy darabig se mérés, se teszt, se tea. Nagyon rá voltam görcsölve ebben a hónapban.
A két görbe. Nem tudom, hogy lehet ilyen hasonló :
https://www.kephost.com/image/J3AA
gyémánt7
2018-04-15 09:57:02
Lion szerinted jól gondolom hogy még csak most lesz ovud?
Fbara neeeeee....... Nagyon szorítok hogy neked is vissza ugorjon!!!
Olioli
2018-04-15 09:53:46
Nem jön meg-et akartam írni!!!
gyémánt7
2018-04-15 09:53:40
Lion neked is köszönöm a biztatást ! Valóban kicsit furcsa a gorbed, de helyre fog állni !!!
Olioli
2018-04-15 09:52:08
Köszi Lion! Bizakodom!
Fbara sajnálom...tényleg eléggé leesett :-( na, de bizzunk amíg nem könlesz meg!!!
Talaltak egy cisztat, amit az elozo mensi ota nem erzek mar, de ha megis ott lenne az termelhetne valamennyi hcg-t?