Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
gyémánt7
2018-04-15 20:01:57

Erikasz te mindig olyan megnyugtató válaszokat adsz!Koszonom
Lion Örülök hogy a férjeddel sikerült beszelnetek! Reméljük nem lesz szükség lombikra!!!
erikasz
2018-04-15 19:54:37

Olioli: Nem volt szívhang nem élt ,sajnos nem derült ki mi volt a baj !

Gyémánt :Én is ugyan ezt éreztem mikor terhes lettem majdnem négykézláb mentem ugy fájt szúrt a hasam alja görcsöltem!
Mintha menszesz szerű fájdalom, talán attól is fájdalmasabb!
De nekem volt is menszi !

Lion86
2018-04-15 19:39:47

Köszönöm Lányok, nagyon aranyosak vagytok :-*
Most hétvégén a férjem sem volt itthon, így minden nehezebbnek tűnt. Szégyellem is magam, hogy miközben más még az első gyermekért küzd, én itt kínlódok :( Csúnyán hangzik, de ebben a helyzetben semmit sem segít, hogy van már két gyermekem. A kicsire 7 évet vártam ( összesen 10, de háromban nem volt próbálkozás) és ha még egyszer ennyit kéne... Hát nem tudom. Most hazaért a férjem és kicsit jobb, hogy beszéltünk, azt mondta, ha nem sikerül hamarosan, akkor próbáljuk meg a lombikot.
Amandeen
2018-04-15 18:17:51

Oli, eddig nem volt semmilyen bakteriális fertőzésünk, persze, hogy pont most jött, amikor nem kellett volns. Ráadásul úgy tudom, hogy az antibiotikum rontja a sperma minőségét, így most hiába is próbálkoznánk, lehet még inszemhez sem lesz jó. Most majd ha emiatt is veszítünk megint 2-3 hónapot, én beleőrülök!
Olioli
2018-04-15 18:04:02

Erikasz: köszönöm a fáradozásaidat!
Én akkor nem próbálom ki:-)
erikasz
2018-04-15 17:50:45

Olioli:Kétszer nyitom meg a tervezetbaba .hu a másikon a grafikont és ugy !
Én eddig 39 ciklust vezettem fel és én azért tudom megcsinálni !
Rá kattintok 2015 re és ott szoktam csinálni a legelső menszesz 1 napjától vissza megyek 32 kb ciklus, és menszesztől irkálom be, mint a rák visszafele !
Te meg ne próbáld ,mert ugy jársz mint egyikőnk elrontotta a meglévő is !
gyémánt7
2018-04-15 17:48:42

Lányoooooook... képzeljétek megint olyan furcsaság történik velem :-(
A jobb oldali petefészkemnél annyira beszúrt, hogy amikor felálltam nem bírtam csak nagyon lassan kiegyenesedmi. Azóta meg gyenge mensi szerű alhasi fájdalmaim vannak :-/ lehet hogy holnap meg fog jönni :-(
Olioli
2018-04-15 17:46:11

Erikasz megkérdezhetem, mi történt a babátokkal? Kiderült az oka?
Nagyon sajnálom! :'( tudom milyen sajnos!
Anita012
2018-04-15 17:39:07

Encsy: igen tudom ezeket :) az orvosom ezeket nekem is mondta,hogy 2naponta érdemes együtt lenni,aki babát szeretne :) Mondjuk ő azt is mondta ,hogy ha tudunk 2-3 naponta együtt lenni,akkor mindegy mikor van ovuláció,hiszen mindig résen lesznek :D Nem az hogy magunkban,de hát tény,ha nincs időnk egymásra,nem lesz baba :D
Olioli
2018-04-15 17:14:51

Amandeen most olvastalak vissza.....
Én azért bízom abban, hogy ez a korai petefészek kimerülés nem áll meg és a hormonjaid jók lesznek. Nem létezhet, olyan fiatal vagy!!
Szorítok nagyon!!!!
nem lehet, hogy a bakteriális probléma állhat a sikertelenség mögött?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!