Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fbara: IR-t nekem éhgyomri vércukorból és éhgyomri inzulinból számított HOMA index alapján állapított meg az endodokim. Terheléses cukor+inzulin mostanáig nem is volt, nem tartotta indokoltnak. Ma voltam éppen terhelésen, mert a nőgyógyász kérte :)
Encsy883
2018-04-16 12:52:34
Margaréta: ez a családtervező csomag része és egyszerre csinálnak meg mindent! :-)
Na lányok, ma már erősödött az lh teszt, igaz még közel se pozitív, de lehet napokon belül az lesz! :-)
Margaréta88
2018-04-16 12:34:55
Encsy: en nem voltam meg cukor terheleses vervetelen, igy azt nem tudom hogy műkodik, egyszerre e a sima hormon vervetellel. De en szerintem kulon. Kiveve ha nem esik veletlenul egybe a ketto. Mert 100szazalekra nem tudhatod hogy mikor lesz a 2. Nap.igy idopontot kerni se biztos tudsz akkorra.
Fbara: valoban jok ezek a babavaro stb vérvételi csomagok, jo sok mindent neznek. Nekem most 3. Napinal volt LH, FSH, TSH, testosteron, antiTPO, prolactin, d-vitamin. 21.en lesz progi es prolactin. Lagalabbis amit a doki papairjarol le tudtam olvasni.
Lion: egyaltalan nem mertem es nem is fogok ebben a ciklusban. Utana nem tudom meg.
Lion86
2018-04-16 10:41:39
Christi, biztos nem ott volt ovum (ha volt egyáltalán), ahova a rendszer tette. Nem tudom hol tartok most.
Fbara, igen, jobb már, mintha kicseréltek volna :D Tegnap nagyon ki voltam akadva. Remélem Neked is javul a kedved a napokban :)
fbara90
2018-04-16 10:38:22
Akkor majd irjál ám mi volt! :)
Christi
2018-04-16 10:36:44
Fbara90 koszonom, szerdan megyek a noi klinikara, szerintem azonnal lesz uh is az orvosomat ismerve.
fbara90
2018-04-16 10:34:23
Lion köszönöm szépen a segítségedet, így már világos! :)
Remélem jobban vagy már, és elhessegetted a buta gondolataidat :)
Sikerülni fog, neked is, nekem is, olyan nincs h nem!
Christi gratulálok a pozitív teszthez, szép a görbéd, szorítok, de bizti minden rendben lesz! :) de akkor még csak halkan kívánok bolsog babavárást! :) Mikor mész uh-ra?
Christi
2018-04-16 10:32:32
Lion86 koszonom!
A gorbeden jo helyre tette az ovut? Nem csak most lesz? Kerdem en aki nem ert hozza
Lion86
2018-04-16 10:24:07
Sziasztok!
Gyémánt, nagyon ígéretes a görbéd, már én is izgulok mi lesz holnap :)
Erikasz, nagyon szépen halad most már a görbéd :)
Encsy, az biztos, hogy nem árt ugrásra készen állni. ;)
Fbara, nagyon sajnálom. Én is most azon gondolkodom, hogy egy vagy két ciklust kihagyok a méréssel. 2. vérvételre a luteális közepén kell menni, a 21. nap csak általános, ha mondjuk a 18. napon van ovud és 15 nap a luteálisod, akkor a 25-26. napon.
Oli, a te görbéd is szépen alakul :)
Margaréta, most nem is mérsz ebben a ciklusban?
Anita012, jócskán lement a hőd, így már nem is tűnik alacsonynak, amiket az előző ciklusban mértél :)
Christi, szorítok, hogy minden rendben legyen.
Így állok most
Christi
2018-04-16 10:13:55
Sziasztok!
Fbara sajnalom, hogy most megjott! :(
Erikasz nagyon szep a gorbed!!!
Gyemant a tied elindult felfele :)
Az en gorbem ilyen. Sajnos aggodom, a szombati teszt utan a mai is halvany volt, a hasam szur a jobb oldalon, illetve leszakad a derekam a jobb oldalon. Szerdan megnezetem orvossal, remelem nem mehen kivuli terhesseg ‘(