Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kira84
2018-04-25 09:39:19

Sziasztok lányok.
erikasz hát ez nem ment fel, olyan fura apró csipkedések szurkálásokat érzek a méhemben,petefészkek körül. .Nem tudom mi ez de nem hiszem hogy pém volna..Valahogy ez más mint szokott lenni.
Anita012
2018-04-25 09:35:45

ezt a d vitamin szintet hol lehet elvégeztetni?
Anita012
2018-04-25 09:35:23

Én is igy vagyok vele,most nekünkis 2 -3 naponta sikerült együt lenni :) Szóval tuti nem maradunk le róla:D

Encsy883
2018-04-25 09:29:33

Na utánanéztem a mértékegység átváltásoknak, mert nekem mikrogrammban van megadva a babatervező vitaminon is és a multivitaminon is a D vitamin, elvileg 5 mikrogramm egyenlő 200 nemzetközi egységgel?! Ez így igaz lehet? :-)
A multimban elvileg 5 mikrogramm D vitamin van, az ugye 200 NE, viszont a babatervezőben 40 mikrogramm van, az 1600 NE, ha jól számolok! :-D Felváltva szedem őket, egyik nap ezt, a másik nap azt. Kíváncsi leszek nekem milyen lesz a D vitamin szintem, meg nyilván a többi is! :-D

Köszi Lion! Holnap még lehet nem húzza be, majd csak utána nap, de igazából az elmúlt 1.5 hétben 2 naponta sikerült együtt lennünk, úgyhogy remélem sikerült elcsípni! :-)
Lion86
2018-04-25 08:37:20

A görbém
Lion86
2018-04-25 08:36:54

Sziasztok!
Kerie, szép a görbéd, múlt hónapban nekem is volt ilyen leesés ovu után pár nappal, de visszament.
Global, ha hamarabb ébredek és a mérésig már nincs 3 óra, akkor úgy mérek, ahogy felébredek. Tegnapelőtt másfél órával korábban keltem és ugyanazt mértem mint előtte és utána egy nappal, szóval az első merést írd be.
Erikasz, nem tudom mi lehet veled. Ha nem jött meg, lehet még baba is. De lehet az ingadozó LH szint miatt is, hogy pozitív volt a teszt. Erről beszéltünk már korábban is, hogy bizony nem csak az LH teszt mutatja a terhességet is, hanem a hcg is pozitív lesz a magas LH miatt. Erről Niki mesélt, hogy egy 40 feletti ismerősének pozi terhességi tesztje lett, elment dokihoz és kiderült, hogy nincs baba, csak a korából adódóan magas volt az LH szintje és az okozta a hcg teszten a keresztreakciót. Sajnos ugyanez van pcos-nél is. Nekem még a 40-es LH teszten is sokkal erősebb volt ovu előtt a tesztvonal, vagyis iszonyú magas LH szintem van ovu előtt. Ezért lett most pozitív a hcg nekem, mert pár nappal ovu előtt voltam, csak nem tudtam. Nem is LH teszteltem már egy ideje előtte. Remélem Erikasz, hogy nálad mégis baba lesz :)
Encsy, nagyon szép emelkedés :) Szerintem tegnapra vagy tegnapelőttre testi majd az ovut.
Anita, persze, hogy normális, egy ciklus sem egyforma, minden görbe más :) Szerintem nagyon közeledik az ovud :)
Margaréta, hogy vagy most egyébként? Van valami új eredmény?
Fbara, Gyémánt, hogy vagytok?
Margaréta88
2018-04-25 08:31:11

Encsy: először a naturlandos D vitamint, utána pedig azt a sárga dobozos bioextra D3 vitamint.
Anita012
2018-04-25 08:05:12

Igen én is,tegnap délben erős volt már de még nem az igazi :)

Igen,tudom,mult ónapban is igy volt,csak akkor 36,1 volt ovu előtt utána felment 36,4re :D
De ez normális ?
Hogy mult honapba 36,1 előtte,most meg 35,9?:)
Encsy883
2018-04-25 07:56:01

Anita012: az nagyon jó jel!!! :-) közeleg az ovu, tényleg legyetek résen! :-) kíváncsi leszek a mai ovu tesztedre! ;-)
Anita012
2018-04-25 07:51:48

Jóreggelt!!

Erikasz ez nagyon érdekes...lehet szórakozik veled a tested??

Én ma igy,3napja nem mozdul a hőm:D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!