Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anita34
2018-04-25 16:24:36

Sziasztok!

Fbara, nagyon örülök, hogy szépen alakulnak a dolgaitok a közös házikótokkal kapcsolatban. Gratulálok! Biztosan szépen helyreáll a D vitamin szinted is.

Encsy, teljesen igazad van a vizsgálatokkal kapcsolatban. Anno én is így gondoltam, hogy derüljön ki minél hamarabb ha van valami és kezdjük el kezelni vagy pedig hadd nyugodjak meg, hogy "csak a stressz okozza" majd idő, türelem és jönni fog. Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Kira, szerintem is most lesz még ovulációd. Lehet, hogy a szurkáló érzések már a közeledtét jelzik?

Lion, szép a görbéd! Drukkolok nagyon!

Anita, biztosan Neked is hamarosan ovud lesz, a görbéd ezt mutatja. Szorítok, hogy sikeres legyen ez a hónap! Nagyon örülök, hogy jó élményed volt a pszichológusnál. Ha segít könnyebbé tenni a nehéz időszakot, akkor miért is ne! És lehet, hogy pont ebben a "kicsit elengedős időszakban" érkezik majd a babátok.

Erikasz drága, nem tudom és nem értem, hogy mi lehetett. Annyira bíztam és pozitív voltam. Nem érzel semmit, nincsenek tüneteid? Hogy vagy egyébként? Fel a fejjel, hinni kell! Veled vagyunk, tudod!

Global, megvolt az ovud szerintem is. Most már jön a várakozás. Drukkolok Neked!

Kerie, szép a görbéd!

Oli, nagyon sajnálom! Ha úgy érzed majd gyere!

Christi, hogy áll a hőd? Hogy vagy?

Natus, akkor 4 hét múlva vérvételre mégy?

Anitacool, hogy vagytok? Drukkolok ám Neked is, hiszen már akármikor jöhet a baba!

Niki, hogy vagytok, minden rendben? Rég jelentkeztél!

Mi jól vagyunk, igaz már reggel fejfájással ébredtem. Biztosan ez az időjárás teszi. A héten megyünk vissza kontrollra. Jelentkezem amint tudok.
Puszi mindenkinek!

fbara90
2018-04-25 14:28:11

Ciklusnap..igazad van. Elirtam megszokásból :D
Na akkor ti is nagy izgalmak előtt álltok :D
Lion86
2018-04-25 14:24:57

Fbara, mi meg épp házvásárlásban vagyunk, az értékbecslőre várunk most :)
Nem a 11. cn-on vagy? Egyébként nekem most két hétig szúrt ovu előtt, először bal oldalon és ovu előtt pár nappal meg erősen a jobb oldalon. Nem is értem hogy van ez.
fbara90
2018-04-25 11:42:04

Na halihó lányok! :)
Vettem tegnap 3000 NE d-vitamint, Béres-t :) azt írja hogy enyhe hiány esetén napi fél tabletta. úgyhogy tegnap bevettem az első felet :) Köszönöm a sok választ mindenkinek, aranyosak vagytok, hogy ennyien írtatok!: )

Lion köszönöm a kérdést, egész jól vagyok. Ma aláírtuk alakáshitelt végre a bankkal, és már a kivitelező is nekiállt a házikónknak, már megvan az alap szerelőbetonig! :D egész délelőtt, bankot, közjegyzőt meg földhivatalt rohangáltunk.. :D a mai a 11. dpo-m. Eddig még nem mértem, majd a napokba odafigyelek már magamra, hogy azért be tudjam lőni mikor kell mennem az ovu utáni vérvételre. Aztán jövő hónap teljes pihi lesz ezután minden méricskélés meg figyelés nélkül :) egyébként érdekes, mert mióta nem iszoma teát, hol az egyik oldalon érzek szurkálást, hol a másikon, meg mintha folyamat olyan érzésem lenne, mint akinek meg akar jönni.. ez megy napok óta, nagyon furcsa.. remélem lesz tojcsi nyák most is, aztán majd az segít kicsit kiigazodni az összekuszálódok szurkálódások között.. :)
Encsy883
2018-04-25 09:53:31

Szeretnék mindent letudni, és vagy megnyugodni, hogy minden rendben, vagy pedig elkezdeni kezelni, amit kell! :-) De nyilván azt remélem, hogy minden rendben, és csak türelem kell ... :-)
Encsy883
2018-04-25 09:51:23

Anita012: jól van! :-) Hát nekem még csak most volt ovum, úgyhogy kb 10-12 nap múlvára nem várom! :-D jövő héten megyek peteérés után 1 héttel lévő hormonvizsgálatra, aztán ha megjön, akkor megyek majd erre a komplex vérvételes vizsgálatra! :-) Aztán júniusban készülök vissza a nőgyógyászomhoz az eredményekkel!
Anita012
2018-04-25 09:47:34

Nem,mert az orvos azt mondta hogy elég a 21.napon :) és pont a 21.nap reggelén mentem:)

Mikorra nemvárod Encsy ?
Encsy883
2018-04-25 09:46:19

Anita012: nem mindig járnak ezek a hiányos állapotok tünettel, nem feltétlenül jelentkeznek! :-)
Te voltál amúgy ciklus elejei vérvételen vagy csak ciklus második felében?
Anita012
2018-04-25 09:44:39

jaaa értem :D lehet én is megcsináltatom ha megjön a kövi hónapban ,ha enm az lenne nekem is a legjobb:D

De én ennek régebben utánaolvastam és azt irták hogy vannak tünetek a d vitamin hiánynak amik észrevehetőek( pl magas vérnyomás,verejtékezés,izomfájdalom) hála én egyiket sem érzem :D
Encsy883
2018-04-25 09:39:34

Anita012: ez is vérvételes vizsgálat! Ciklus 3-5. napján készülök majd elvégeztetni egy komplexebb vérvételes vizsgálatot, terheléses cukor és inzulin vizsgálattal, néznek minden hormont, valamint folsav, D vitamin és B12 vitamin szintet! Szóval lényegében mindent ami szükséges ahhoz, hogy babatervezésnél kiderüljön van-e valami eltérés. :-) Mondjuk nagyon örülnék neki, ha arra már nem kéne mennem, mert nem jönne meg! :-D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!