Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Erikasz nem lehet hogy az ovud 12-13 cn-on volt?
Utána nagyon szép lépcsős az emelkedés ami jót jelenthet!
Én ma így állok!Ugrott fel a hőm egészen 36,9-ig! :))
Az ovum nem akkor volt amikor berakta!
erikasz
2018-04-26 06:26:45
Nézzétek azt a hosszú görbém !
Ilyen volt ,ki tud ebből kimenni !
Lehet emlékeztek rá aki régen itt van !
Ez 2017 .06 .08 görbém
erikasz
2018-04-26 06:23:31
Khristi : A Jó Isten veled van ,hidd el nem lesz baj a bébivel, csak korai volt a vizsgálat !!
Én nem tudom mi van ,de csináltam tegnap délután LH tesztet fúl pozitiv volt most leesett a hőm 36.0 ra reggel ,vagy most lesz ovum ,a jó Isten tudja !
Volt nekem egyszer egy ilyen görbém talán 50 ,52 napos ciklus volt ,akkor voltam orvosnál is nődokinál de semmit nem talált terhességet sem !
Rendben volt minden se ciszta se polip se semmi ,lehet a kor miatt ,akkor azt mondta !
-Nehogy azt hídje, hogy irok valamit, hogy megjöjjön a menszesze !
Ezért nem megyek !
De 15 én kérek hormonsort az tuti !
Itt a görbém
Menszi sehol , érezni sem érzek rá utaló jelet !
Irjál mi volt a vizsgálaton !
Anita012
2018-04-26 05:45:53
Amandeent akartam kérdezni,bocsi :D
Christi
2018-04-26 05:42:25
Sziasztok!
Mindenkinek szoritok, hogy minel elobb osszejojjon a picuri!!!
Lion86, fbara mi is eppen hazvasarlasban vagyunk, pont tegnap irtam ala a hitelkerelemmel kapcsolatos papirokat itt a korhazban :)
Hat az ittlet szornyu, az agyon mar minden racsot erzek a derekammal. Ket napja volt egy nagy hőesesem, 4 tizedet zuhant, nem tudtam mire velni. Tegnap voltak ismet vizsgalatok. A hetfoi Hcg 2200-rol ket nap alatt csak 2900-re ment fel, es az endometrium 13 mm-rol 8 mm-re csokkent. Lehet ezt mutatja a hogorbe. Az Uh-n eloszor megint azt akartak irni, hogy terhessegre utalo jel nincs. De az orvos nem hagyta abba addig nezett, mig egy 6mm-es foltot talalt. Embryo arnyek es szivhang nelkul. De mar ez is valami.
Delutanra viszont barnas folyasom volt, probalok arra gondolni, hogy csak a sokaig tarto huvelyultrahang miatt es nem azert mert baj van. Holnap ismetlik, abbol mar talan tobb minden kiderul.
Nehez nyugodtnak lenni :)
Anita012
2018-04-26 05:31:28
Natus örülök,hogy jól vagytok :)
Anita34: nálatok mi a probléma,hogy nem tudtok együtt lenni?
Én ma igy állok,két tizedet emelkedtem :D
Amandeen
2018-04-25 20:16:58
Anita34, hát nálam most semmi izgalom, hiszen nem tudtunk együtt lenni a bacik miatt. A férjem most fejezte be az antibiotikum kúrát, és várjuk az új laboreredményét. Ha még mindig vannak bacik, akkor újra antibiotikum. Nálam minden rendben, minden leletem jó lett. Hétvégére várom a menzit, úgyhogy a következő ovuig (feltéve ha időben jön) már csak 2 hét, remélem akkor már újra próbálkozhatunk.
Natus
2018-04-25 18:50:42
Anita34:
Már alig vàrjuk, hogy mehessünk. De ilyenkor bezzeg olyan lassan telnek a napok. Mindenképpen jelentkezem, hogy mi volt az Uh-n
Anita34
2018-04-25 17:49:47
Natus, gondolom nagyon várjátok már az ultrahangot! Majd gyere a részletekkel! Biztosan a vérvétel eredménnyel is minden rendben lesz. :)
Mi is jól vagyunk, köszönjük szépen!
Amandeen, hogy vagy? Mi újság Veled?
Natus
2018-04-25 16:26:33
Anita34:
Szia! :-)
Egy hét múlva megyünk az 1. UH-ra és 3 hét múlva újabb vérvétel az endodokinak.
Remélem Ti jól vagytok.
Erikasz nem lehet hogy az ovud 12-13 cn-on volt?
Utána nagyon szép lépcsős az emelkedés ami jót jelenthet!
Én ma így állok!Ugrott fel a hőm egészen 36,9-ig! :))
Az ovum nem akkor volt amikor berakta!