Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-05-01 20:48:17

Köszi mindenkinek :) Sajnos ez nálam még semmit sem jelent, még a 13.dpo-n is szokott emelkedni és a 15-re esik 0,2-0,4 fokot.
Olioli, legutóbb már 3 nappal előtte fájt a derekam és görcsölgettem, de az igazi fájdalmak max. 24 óráig szoktak lenni nálam. Utána is szúrkál még a petefészkem a luteálisban is, de az már sokkal enyhébb. Ovu után nem sokkal olyan megkönnyebbülés érzésem szokott lenni. Előtte már ülni is rossz és feszül az egész alhasam és a hüvelyem is.
Olioli
2018-05-01 19:43:13

Sziasztok!
Erikasz, milyen érdekes a görbéd!! Az utóbbi ovunál éreztél ovus tüneteket? Remélem nem mulasztottátok el az alkalmat! ;-)
Lion nagyon bíztató aa görbéd!
Mindenkinek úgy drukkolok! :-)
Christi gondolok rád, remélem jól telt a napod és nem aggódsz! Nagyon bizom benne, hogy jó hírekkel szolgálnak holnap! Írsz majd nekünk??
Anitáék, mindketten, ti hogy vagytok?
Fbara?
Amandeen remélem gyorsan eltelik ez a mesid, és máris belevághattok! :-) :-)
Én ma a 10. Ciklusnapon vagyok, és erőteljesen éreztem középdős fájdalmat, most 11.napra várom az ovut, de a nyákom még vizes ma. Már tegnap tettünk az "ügy" érdekében. De még ma is fogunk, aztán pedig kétnaponta tervezzük.
Nektek a középdös fájdalom ovu elött hány nappal szokott lenni??
Jo munkát holnapra mindenkinek!! És gyors babásodást! :-)
erikasz
2018-05-01 19:03:41

Kira :Ugye megmondtam ,örülök nagyon !:D
Az ösztrogén felelős a hüvely váladékért, most leesett a hőd az dominál ,holnap felmegy és krémes lesz !
Kira84
2018-05-01 16:53:42

erikasz.
Most néztem de nincs semmi, se görcs se vérpötty ,Hát a 25 nap igen még kora volna az biztos, enyhén vizesedő folyás van, de nem olyan mint pé kor.
erikasz
2018-05-01 15:01:44

Kira :Mikor olyan szép volt a görbéd jó magasra is felment !
Mintha ilyen lett volna a formája !
erikasz
2018-05-01 14:54:52

Kira :Azt nem hiszem hogy hamarabb hozza meg a menszeszt inkább helyre teszi ,25 nap neked korai !
Még mindig van vérzés olyan folt a betéten ?
Nekem is volt 24 nap és 32 nap !
Én is szedtem, de inkább először az első hónapban késöbb volt ovum 12 napon igy 25 napos lett a ciklusom !
Utána terhes is lettem és cikl. 11 napján volt ovum .
Kira84
2018-05-01 14:37:11

erikasz
Nem hiszem hogy peteérésem volna, esetleg csak egy meg nem reped tüsző a múlthónapról most tisztúlt ki. Vagy csak megerőltettem magam és egy hajszál ér elpattant,nem tudom bármilehet..Az is lehet mivel szedem a barát cserjét hamarabb hozza meg a vérzést.
erikasz
2018-05-01 14:37:04

Kerie :Nekem 10,11, ritka eset ha 12 nap a luteláris és pont mikor a vér volt a betéten 32 nap volt az 11 luteláris nap !
Mert 16,17 én volt tojcsi folyásom ,hasi szurkálás .
erikasz
2018-05-01 14:31:48

Kerie :Megyek időpontom van 15 én , 11.45 re biztos hogy kérek hormonsort ,még ilyen görbét mit az enyém nem is láttam ez tény és való csuda egy görbe !
Vagy 32 napon megakart jönni, de lett még egy peteérésem ,de az én koromban még egy is csoda !
Kerie
2018-05-01 14:13:42

Erikasz, 13-14 nap a luteálisom általában, a szombati nem várt amit rajzol a rendszer valószínű :)
Na de a Tiéd mit művel! Kell az a hormonsor ha mész a dokihoz, hátha abból tisztábban lehet látni.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!