Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-05-01 07:52:16

Itt a görbém :)
Merre vagytok ?
erikasz
2018-04-30 12:44:17

Kira :Igy igaz ,most jön a rengeteg gyümölcs ehessük !:D

Amanden :Most 13 napos a lutelárisod !
mindig ennyi ?
Dió falevelet itatod a férjeddel ?
Irtam hogy az kiirtja a bacit ,az egész szervezetet méregteleniti ,savas hatása megöli a bacilust legyen az bár milyen !
erikasz
2018-04-30 12:27:42

Kira :Igy igaz ,most jön a rengeteg gyümölcs ehessük !:D

Amanden :Most 13 napos a lutelárisod !
mindig ennyi ?
Dió falevelet itatod a férjeddel ?
Irtam hogy az kiirtja a bacit ,az egész szervezetet méregteleniti ,savas hatása megöli a bacilust legyen az bár milyen !
Amandeen
2018-04-30 12:15:38

A görbém.
Kira84
2018-04-30 11:24:34

erikasz, igen az étrenddel kezdek, ami talán most vígasztal nincs hó közi pecsételésem már hónapok óta., elméletileg nincs progi hiányom. az E vitamint és a folsavat még szedem, meg a barátcserjét és a fűrészpálmát.érzem jó hatással vannak rám. Most hogy bejön a gyümőlcs szezon lehet majd nyomatni a természetes vitamint..
erikasz
2018-04-30 11:01:35

Kira :Erős fugyókura nem tesz jót a szervezetnek nehogy baj legyen csak fokozatosan változtatni az étrenden sok zöldség rozstartalmú étel sok fogyasztása és gyümölcs ami fontos alma mindennap ami vasat és C vitamint tartalmaz !
erikasz
2018-04-30 10:57:37

Kira :Ja a hő azzal ne foglalkozz ,nem mindig magas a hő a lutelárisban az nem baj ha kicsit alacsony ,majd be indul ha megfogant a gyermek !
Vagyis a beágyazódás után ,rohamosan növekszik a hő !
erikasz
2018-04-30 10:54:38

Kira :Drága ,én terhesség alatt is csináltam spárgát mindent, ugy megszültem észre sem vettem olyan sem volt mint egy menszesz fájdalom !
Mindig veszekedett rám anyosom baj lesz avval a gyermekkel !:)
De hála az Úrnak semmi baj sem volt !:)
Kira84
2018-04-30 10:47:53

erikasz
igen az alhasi torna ami vérbőséget okoz ,rendkívül hasznos, azon kívűl hogy átmozgat mindent rengeteg oxigénben dús vért juttat azokra a területekre amik nem megfelelően működnek.Mivel ez a gyakorlat is természetesen segíti az elzáródások megnyitását,beindíja a peteérést, valamint a ciszták távozását is. Sajnos nekem is az utóbbi időben nem mindig volt van rá időm főleg egy fáradt nap után.De tudom hogy hasznos így megint elkezdtem.
Nekem nagyon fura ez a görbém hogy nem megy fel a hőm rendesen,peteérés után ha rendesen megrepedt mindig 36,6 főlé ment.Minden esetre egy elég kemény fogyókúrába akarok kezdeni,de előtte megvárom hogy meg jöjjön .Nehogy pont akkor legyek terhes mikor már csinálom...
erikasz
2018-04-30 10:33:15

Kira :Nekem is fura a görbém !:D
A tied nagyon szép egyenletes ,nincs benne rettenetes nagy ugrások ,nem is mondanám meg a görbéd alapján hogy te PCOS vagy !
Meg szerintem senki ,nagyon jó amit csinálsz minden nap este is lefekvés előtt csináld meglátod az eredményét !
Gyermekkorom óta abba nem hagytam a tornát, én azt sem tudtam hogy jógázok ,csak azt csináltam ami jól esett !:)
Bevezettük a digi tévét annak idején és a jóga zónára véletlenül kapcsoltam !
Csodálkoztam én ezeket a gyakorlatokat csináltam, de senkitől nem láttam lehet ennek köszönhető még mindig menszeszelek és van peteérésem sőt biztos vagyok benne !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!