Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz, hogy Te milyen jó megfigyelő vagy! A márciusi görbémben is volt hasonló ábrázat, csak pár nappal előbb. Mutatom.
Encsy, nagyon szép, maradjon is így :)
Amandeen, akkor még az új ciklus is pihi?
erikasz
2018-05-02 07:09:55
Olioli :Avus fájdalom .hajnalban szokott nálam lenni,másnap fel is megy a hőm !
Szokott délutáni órákban de az ritka ,szurkálás van a petefészeknél derék ,hát fájdalom előtte napokban és koncentráció zavar is !
Ha az ovu megtörtént mell bimbó megvastagszik mirigyek kijönnek rajta körben ,de kinek milyen még viszket is a bimbó !
Encsy883
2018-05-02 07:04:28
erikasz: köszönöm, én is jól vagyok! :-) izgatottan várom a vérvétel eredményét, hátha ma estére meg is lesz! :-)
mit gondolsz, szerinted lehetett 15. ciklusnapon az ovum? Igaz, te már mondtad előre, hogy esélyes a 15. ciklusnap is, úgy néz ki, neked lesz igazad! :-D De ha 15. ciklusnapon volt ovum, akkor ma már a 11. dpon vagyok! :-)
erikasz
2018-05-02 07:00:58
Kira :Hol vagy, megindult a hőd ?
erikasz
2018-05-02 06:59:24
Olioli: Az utolsó leesésnél is volt avus tünet ,de én terhességre gyanakodtam az is olyan érzés !
Csináltam tesztet de 2 alkalommal is halvány volt nem erősödött ,utána hőmező volt !
De a hőm megindult felfelé !
Együtt voltunk cikl.30, 34,35,36 napján ,32 napján vérpecsét volt !
Kerie : Én fűznék hozzá reményt !
Nem ugy alakult ahogy irtam ,de még holnap felmegy 37.0 igy is olyan ábrázatú a görbéd !
Mindenkinek jellegzetes, egyéni a görbéje megfigyeltem !
A coverlinéd 36.4 még hol van az !
Encsy :De szuper !!! :D
Jól vagyok köszönöm!:)
És te ?
Encsy883
2018-05-02 06:38:49
Jóreggelt, sziasztok! Én ma így! Hát nem tudom, hogy most akkor mit is gondoljak?! Lehetett szerintetek 15. ciklusnapon ovum, ha aznap este és utána délben volt pozi teszt? :-)
Kerie: amíg nem jön meg, addig van remény, tudod! ;-) Még megfordulhat a hőd! :-)
Anita012: jelentkezz ám majd, hogy alakult a görbéd az elmúlt napokban, mikor volt végül az ovud! :-)
erikasz, Lion: hogy vagytok? :-)
Kerie
2018-05-02 06:32:39
Sziasztok, a mai görbém. Nincs még coverline alatt, és nincs is semmi jele egyenlőre hogy megjönne, de nem fűzök hozzá túl sok reményt :(
Amandeen
2018-05-01 23:46:56
Olioli, ez volt most a görbém. 1-2 alkalommal sajnos korábban ébredtem, illetve korábban kellett kelnem 1 órával, így akkor mértem. Olyankor lett kevesebb az érték, de azért beírtam, ettől nem olyan szép a görbe. Viszont most úgyse számított, csak azért vezettem, hogy tudjam mimor fog megjönni. Párom a héten még antibiotikumozik, utá a megy újabb vizsgálatra. Remélem nem lesz már több baci a spermában! :(
Olioli
2018-05-01 23:08:40
Amandeen beteszed a görbéd?
Ha rövidebb a ciklus, gyakrabban van esély teherbeesni :-) és a 13-14 napos luteális nagyon szuper! :-)
Amandeen
2018-05-01 22:53:34
Sziasztok!
Ma új ciklust kezdtem. Ez a ciklusom most 23 napos volt, úgy tűnik 13 napos luteálissal, bár a fertility szerint 14, mert nemrég egy nappal korábbra tette az ovut. Eddig úgy tudtam 11-12 napos a luteálisom, most ebben sem vagyok már biztos.
Encsy, nagyon szép, maradjon is így :)
Amandeen, akkor még az új ciklus is pihi?