Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-05-02 15:42:42

Btiti, akkor ezek szerint a 14. napon volt, érdekes hogy utána még ment lefelé, én későbbre tippeltem volna :)
erikasz
2018-05-02 15:33:14

Kira : Drága 11,12,13 cikl.nap mondtad olyan furcsa a hasad ,ezért ckl.17 napján is lehetett ovud !
Persze hogy jók az együttlétek !:)
E miatt ne idegeskedj !
A 17 napi együttlét jó ,ha 19 napján volt ovud ,kislány lesz ha megfogan !:D
Kerie
2018-05-02 14:53:11

Encsy, lehet a kislányod már tud valami ;)
Btiti, sajna felénk is hosszú a várólista endokrinológushoz, kevesen vannak :( Egy jó endokrinológushoz magánban is 3 hónapot kell várni :/ t3, t4 és valszeg anti-TPO is kellene, de ezeket csak endokrinológus kérheti, esetleg belgyógyász.
Btiti
2018-05-02 14:47:02

Szia Lion86!

Igen, magán dokihoz jelentkeztem be végül majd május végére, mert nem tudok annyit várni, mire lesz szabad időpont az SZTK-ban. Ha tényleg baj lenne, akkor azt meg kellene oldani hamarabb.
Ovuteszt 12. ciklusnapon volt pozitív (22-én), másnap délután nőgyógyásznál rákszűrésen voltam, akkor még láttott egy kb 20mm-es tüszőt. Mondta is, hogy utcu neki :) Viszont a görbém alapján én sem pont oda tettem volna. Tojcsinyák meg nem volt...
Lion86
2018-05-02 14:06:16

Szia Btiti!
Úgy látom, most a 18 napon lehetett ovud. Te hogy gondolod?
Lehet, hogy akkor nem ártana magánban keresned endokrinológust. Furcsa, hogy magas az ébredési hőd, ami túlműködésre utal, de az emelkedett TSH meg alulműködésre. Meg kéne nézni ilyenkor a T3 és T4 értékeket a TSH mellé, mert előfordul, hogy maga a TSH még nem utal semmire, de a másik kettőből már látszik eltérés, csak ezeket sokszor szeretik kihagyni, ha TSH tartományon belül van.
Btiti
2018-05-02 11:30:02

Sziasztok Lányok!

Szép napot! Ígértem, hogy megírom, ha végre megjön a vérvétel eredménye. A TSH szint 3,8 mIU/l. Ez még normális tartományban van, de a háziorvos beutalt endokrinológushoz, mert szerinte ez már utalhat valamire, ami nehezítheti a baba fogantatását. Hát SZTK-ban időpontot kérni egy rémálom... ne is számítsak rá egyhamar, nem tudnak adni.
Drukkolok nektek a kétcsíkos tesztekhez ;)
Encsy883
2018-05-02 11:27:32

Kira: igen, a 17. az esélyes lehet! :-)
Lion86
2018-05-02 11:21:24

Kira, a 17. az tökéletes :)
Kira84
2018-05-02 10:56:27

Sziasztok lányok.

erikasz vissza ment a hőm be is húzta az ovut..Viszont sajnos mikor elvileg ovum volt pont nem voltunk együtt,kimaradt 3 nap is :( együttlétek a ciklus.15,17,21,23, napján.. Nem tudom esélyes e bármelyik nap e..
Encsy883
2018-05-02 09:40:45

Lion: igen, csodálatos ajándék lenne! :-) Nekünk ugye 3 évvel ezelőtt május 6-án lett pozitív a terhességi teszt, Nemsokára házassági évfordulónk is volt, szóval akkor nekünk az volt a lehető legcsodálatosabb ajándék! :-) és most is az lenne! :-) Nemsokára kiderül!
Azért azt remélem, hogy legalább valamelyikőnknek sikeres lesz ez a hónap! :-) Itt a tavasz, itt a szép idő, jöjjenek csak azok a babócák! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!