Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-05-02 20:16:16

Kerie: Nem lesz semmi baj ,csak 12w !
Én annak idején ,régi fekete -fehér tévét forrasztottam a lámpa lábát !
Azokban még lámpa volt hang lámpa ,szin lámpa és elfelejtettem hogy nincs a a műanyag burkolat hátul felrakva és előrül belenyúltam,mikor ki akartam próbálni hogy be jön e a kép !
Megrázott a 220w semmi bajom nem lett és a fiamnak sem !
Földön álltál az elvezeti az áramot ,meg gumitalpú cipő volt rajtad ?
Akkor nincs baj !
erikasz
2018-05-02 20:05:40

Khristi :Minden rendben lesz ,szívhang 7,8 hetesen van ,de már végre megtalálták a picurkádat !
Olyan boldog vagyok !!!!
Kerie
2018-05-02 19:59:17

Én ma kicsit megijedtem, sikerült hozzáérni a villanypásztorhoz :(
Nem először jártam így, de eddig nem aggódtam miatta, remélem nem okoz problémát beágyazódásnál. Akkor rosszulesett, de nincs semmi tünetem.
Kerie
2018-05-02 19:55:04

Christi, ez szuper hír! Ne aggódj, majd lesz szívhang is később! Sokaknál csak 7-8.héten hallható, de reméljük nem kell addig bent várnod! Ne legyen lelkiismeret-furdalásod a szobatárs miatt, biztos jobb lesz neki otthon és nem Te küldted el, az orvosa biztos tudja! A tiéd meg vigyázni akar rád :)
erikasz
2018-05-02 19:54:35

Khristi : ciklus 19 napja a DPO 1 napja akkor 4 nap csuszás !
erikasz
2018-05-02 19:50:58

Christi : Köszönöm szépen !
Lehetett cikl.18 napján is az ovud ugy is megvan a 0,4 tized emelkedett de szerintem az a 18 nap !
Akkor hány hetes is vagy ?
Ha ovu 18 napon akkor 19 DPO 1 napja ,akkor hány hetes ?
Christi
2018-05-02 19:21:39

Sziasztok!
Lion86, Kerie, Kira en is szurkolok nektek!
Encsy neked is a lelet miatt
Erikasz 2 ovu egy ciklusban? Az igen!
Olioli neked is szoritok, hogy osszejojjon!

Engem ma ismet vart a korhaz. Penteken meg csak a petezsak volt lathato, mara latszott, hogy nem ures :) lakik benne valaki. Szivhang sehol. Penteken ismet ultrahang hatha...
A menszeszbol szamolva 6-7 hetes, az ultrahangos viszont azt irta a papiromra, hogy a meretek alapjan 5-6. Hat nem tudom, mert az ovut a program a 15.napra rakta es akkor valoban 6-7 hetes kellene legyen. Lassan mar en magam sem tudom mikor “keszult” ez a baba :))
Az orvos azt mondta, ha lesz szivhangja hazamehetek. Nem igazan ertem miert tart bent, teljesen indokolatlannak tartom.
Kozben ma egy szobatarsamat hazakuldtek, mert kellett az ágya masnak, ugy hogy szegeny menni nem tudott a fajdalomtol, en meg itt fekszem...
erikasz
2018-05-02 18:56:08

Olioli:Én számolom ki !:)
Olioli
2018-05-02 18:23:32

Erikasz hol mutatja a coverlinet?
Az csak elöfizetöknek van?
erikasz
2018-05-02 18:18:58

Kira :Coverlinéd 36.35 az nagyon jó !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!