Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amandeen, tudom milyen szörnyű. Mi az első férjemmel 5 hónapig nem lehettünk együtt a koraszülés veszélye, aztán meg a szülés miatt. De ezután már csupa jó dolognak kell jönnie, nem lehet mindig hullámvölgyben az ember, egyszer elindul felfelé is. :)
Hát lányok ez egyébként kísérteties már, 2 napig hasmenésem volt és tegnap is meg ma is pont egykor nagyon közel álltam a hányáshoz.
erikasz
2018-05-04 15:53:17
Encsy :Én álmomban tegnap nagy vécéztem, bocsi de le próbálom írni ne nevessetek ki !
Meg néztem ,mert húztam a vécét le ,életemben nem kakáltam annyit tele volt a vécé, ahogy lehuztam tiszta @lettem !
Arra keltem fel fájt a hasam nagyon !
Encsy883
2018-05-04 15:51:47
Erikasz: Holnap reggel kiderül! ;-) reménykedem benne, hogy magasabbat mérek! :-) ha nem, akkor viszont mensi lesz hétvégén! De legalább úgy jó lesz a csütörtök a vérvételre!
erikasz
2018-05-04 15:48:45
Encsy :Lehet azért volt alacsonyabb a hőnk én tegnap és tegnapelőtt is hánytam a savat, ugy fel voltam puffadva !
Encsy883
2018-05-04 15:42:27
Erikasz: akkor meg us van a magyarázat, hogy miért aludtam borzalmasan! Én is így voltam 2 napig! Enyhe émelygés, hányinger, rossznak éreztem a gyomromat. Ma már jobb! Nem tudom mitől volt!
erikasz
2018-05-04 15:35:57
Amandeen :Már minden rendben lesz a pároddal !:D
Nagyon sajnáltalak benneteket !:)
Meg lesz a jutalma az biztos ,egy gyönyörű bébi !
Nekem olyan hányingerem van pár órája pedig nem is ebédeltem ,reggel bundás kenyér és alma .
Most csak keksz és alma, olyan a gyomrom mint ha kimosták volna !:)
Nem is ettem olyasmit !
erikasz
2018-05-04 15:29:55
Amandeen :Teliihold volt tegnap, Ön is érezte?
A Hold mindig is foglalkoztatta az emberiséget, most is. Nagy tisztelet övezte, számtalan tudós igyekezett és próbálja ma is megfejteni titkait, művészeket ihletett alkotásra.
Teliholdkor a Föld a Nap és a Hold közé kerül. Az ősi kínai orvoslás ezzel már évezredekkel ezelőtt foglalkozott, a telihold a jang, az újhold a jin, azaz a férfi és a nő. Ilyenkor aki érzékenyebb, gyakorta ingerlékenyebbé, sérülékenyebbé válik, gyakori, hogy alvásunk megromlik, esetleg egész éjszaka csak forgolódunk, hánykolódunk alvás helyett.
Ezt olvassátok !
Egyes vélemények szerint, ilyenkor több gyermek születik, a gyerekek nemét befolyásolja, hogy holdtöltekor fogant-e, megszépít minket, vagy hogy a holdfényben száradt ruha fehérebb lesz.
Ebből van ami igaz, van ami csak szóbeszéd, de az biztos, hogy a telihold hatással van ránk, vagy így, vagy úgy. Ha másképp nem, hát azért mert szép!
fbara90
2018-05-04 15:23:04
Amandeen nekünk egyszer 3 hét telt el 2 együttlét között, igaz nálunk más okból... Hajtós hetek voltak..Az is borzasztó volt.
Én maximálisan megértem hogy ki vagy borulva.. El tudom képzelni mit érezhetsz több havi megvonás után. :( biztos a párod is épp így ki van már ettől.... De reméljük most már igazán minden rendben lesz veletek! Nagyon nagyon szorítok!! Most már aztán jónak kell végre következni!!!!
Amandeen
2018-05-04 15:14:20
Sziasztok Csajok!
Csatlakozom én is a rosszat álmodók klubjához! Eszméletlen hülyeségeket és rémségeket álmondtam én is az éjjel! Tegnap meg ma fejfájás. Ciklus 4. napja.
Semmi érdekes. Párommal még szünet, ma fogyott el az antibiotikum, jövő héten ellenőrzés! Már nagyon kivagyok!
Ma megint jött velem szemben egy gólyahír, csakhogy jó napom legyen...
erikasz
2018-05-04 13:41:46
Fbara :Igaz mondtad ,hogy igy fogod csinálni ,de gondoltam ovukor csak megméred ?
-És meg is mérted !!!:)
Jók lesznek az eredményeid az biztos ,mozogj sokat !!:D
Kerie : Ovu után nézd az ábrát ,nem akartam az összest kitörölni mert Kirának is csinálom!
Igy fog a hőd menni holnap esik, utána fel és fent is marad !!:D
Utána meg fog nyugodni !
Hát lányok ez egyébként kísérteties már, 2 napig hasmenésem volt és tegnap is meg ma is pont egykor nagyon közel álltam a hányáshoz.