Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-05-05 08:15:56

Jó reggelt Lányok!
Margaréta, írj majd, hogy mi volt a dokinál. Biztos jönni fog a baba, amint elkezditek a kezelést szorítok, hogy "csak" ez legyen a probléma :)
Christi, ez borzasztó ami Veled történik, nagyon remélem, hogy hétfőn már lesz szívhang. Bíznod kell benne, csodák mindig történhetnek.
Kerie, nagyon sajnálom :(
Encsy, nagyon drukkolok Neked, valakinek legalább sikerüljön hármunk közül :)
Kira, valószínű, hogy az első mérés a jó, ha közben aludtál, akkor az biztos a nyugalmi hő, nem baj, hogy tovább mérted. Én 15 perces szundit szoktam beállítani és néha bealszom közben.
Anita012, drukkolok Neked is :)
Én biztos vagyok benne, hogy meg fog jönni, 3 nap csökkenés, vizes folyás, görcsök és ma reggelre a cicim is nagyon fájt. Ebből már nem lesz semmi.
Anita012
2018-05-05 07:43:08

erikasz általában a 2 liter megvan naponta,de néha elhaványul,máskor meg erősebb..tök furcsa..igen ezt sokan mondták a folyadékbevitelt,megpróbálom tartani a 2,5litert.:)

Encsy általában pontosan megjön?

Mi ovu idején 2 naponta együtt tudtunk együtt lenni,a pozitiv napon igen és utána 2 napra rá voltunk..szóval ilyen téren sikerülnie kelett,már csak istenen múlik (:
Kira84
2018-05-05 07:24:42

Jó reggelt lányok.
Ma sikeresen elaludtam a hőmérővel a számban,6 kor kezdtem mérni és 6,19 riadtam meg hogy ébresztő mérek, mire megnéztem 36,8 volt.Párom lerázta a hőmérőt és ujra mértem a második mérés már csak 36,3 volt nem keltem fel, nem tudom melyik érték a jó, egyenlőre a 36,3 hagytam bent ha más nem majd végleg kiveszem..
Christi
2018-05-05 07:22:21

Encsy 883 szoritok, igeretes gorbe!
Olioli ez egy jo felfogas, valoban nem szabad feladni, ezzel egyetertek.
Olioli
2018-05-05 06:47:40

Encsy de szuper a görbéd! :-) :-)
Olioli
2018-05-05 06:45:25

Kerie én ezt érzem, és akkor volt a legdurvább, mikor sikerült teherbeesni, és a babák soha nem születhettek meg! :-(
DE mostmár hatost kell dobnunk! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) a győzelem a miénk lesz!!
Encsy883
2018-05-05 06:43:05

Ja a görbém :-D
Encsy883
2018-05-05 06:42:50

Sziasztok! Hát ilyen se volt még, hogy 12. dpon emelkedik a hőm ... :-O köszi erikasz, úgy néz ki ez a része bejött a dolognak! :-) gondoltam rá, hogy tesztelek egyet, de meghagyom holnapra! Ha ma se jön meg és holnap is magasat mérek, akkor tesztelek reggel! :-) mert amúgy olyan érzésem van néha, mint próbálna már lassan megjönni!

Kerie: sajnálom, hogy megjött! :-( de új ciklus, új esély! :-) csak pozitívan! Hamarosan sikerülni fog! :-)

Lion: te hogy állsz ma?? :-)

Erikasz: mit mértél ma?
Kerie
2018-05-05 06:37:51

Jó a hasonlat, tényleg, a cél előtt kell visszamenni a start mezőre. Néha úgy érzem, lassan elkopik a táblám :/ de egy-két nap és újra összekapom magam :)
Olioli
2018-05-05 06:27:22

Kerie tényleg sajnálom. Nekem is volt már olyan hónap, hogy a mesi 3. Napján esett a hőm. Ez normális jelenség sztem. Akkor újratervezés van.....
Olyan nehéz, hogy az ember elképzel, tervez, majd vissza kell menni a "start" mezőre. Igazságtalan....

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!