Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Encsy883
2018-05-05 11:32:47

Nahát lányok, nekem eléggé görcsölget a hasam alja és a derekam! De marha érdekes, mert közben meg enyhe hányingerem van! :-D mi lesz ebből, nagyon kíváncsi leszek!
erikasz
2018-05-05 11:16:08

Kira :Az nagyon jó a legjobb mert mikor kirepedt a tüsződ már a katonák ott voltak ,de dolgozzatok rá !:D
Kira84
2018-05-05 10:51:29

erikasz a ciklus 27 napján voltunk együtt, ez jó lehet vagy ha rádolgozunk már késő?
erikasz
2018-05-05 10:07:23

Kira igy jó !
Nagy ovud van ,azért fájt a hasad sőt biztos !:D:D:D

Kristi : Elég az a 4,5 nap,be indul a szívhang , mert a te ovud is kiszámithatlan volt, mert voltak stagnálásolk is !
Nyugi csak pozítivan !!!
Christi
2018-05-05 09:47:27

Erikasz lehet igazad van, mert amikorra betette a program az ovumat akkor is volt feher nyakom es utana par napra ra megint es par napra ra megint. Nem tudtam hova temni, hogy ez most mi.
Bizom benne, hogy ez a par nap eleg neki, hogy beinduljon a kicsi szive. A mi kicsi szivunk meg lassan kezelesre szorul :)
Christi
2018-05-05 09:46:35

Erikasz lehet igazad van, mert amikorra betette a program az ovumat akkor is volt feher nyakom es utana par napra ra megint es par napra ra megint. Nem tudtam hova temni, hogy ez most mi.
Bizom benne, hogy ez a par nap eleg neki, hogy beinduljon a kicsi szive. A mi kicsi szivunk meg lassan kezelesre szorul :)
Kira84
2018-05-05 09:23:14

ilyen a görbém ha az első mérést hagyom bent.
erikasz
2018-05-05 09:13:38

Én már csak akkor tesztelek ha a 14 DPON leszek !
erikasz
2018-05-05 09:11:58

Kira :Az első érték a jó tökéletes 36.8 azt ird be ,felriadtál azért zuhant le a hőd ,második mérésnél ! :D
De szuper akkor tegnap volt ovud ! :D

Encsy :Már gratulálok mert ilyen neked sosem volt hogy a hőd felfelé menjen !
Szerintem sőt biztos 14 DPON vagy reggel tesztelhetel !

Krie :Még az nem biztos.... lehet a szervezet emlékszik a menszire ,attól függ milyen mennyiségű a menszesz !
És a hőd zuhan e ,mert ha nem még babás is lehetsz !

Lion :Nem fog megjönni ,holnap fel fog menni a hőd !
Olyan fura nekem a görbéd ...nagyon aprókat megy lefelé az nem akar leesni ...fel fog menni !

Khisti :Nem lesz semmi baj !
Lesz szívhang.... csak lehet később fogant meg, én az ovud ahogy néztem 4 nap után is lehetett !

Margaréta : Sajnálom ,hogy megjött remélem a vérvétellelettel minden rendben lesz !
Jól vagy lelkileg ,minden okés mióta nem mérsz ?
Kicsit könnyebb ?

Olioli: Borzasztó ,ha az embert nem tud pihenni !:(
Tudom milyen érzés mikor megy a keverőgép ,kopácsolás !:(
Kivánok neked is szerencsés hónapot !
Most vagy termékeny mindent bele apára fel !!!
Teszteltem de semmi hó mező !:(
Itt a görbém
Encsy883
2018-05-05 08:53:30

Köszi Csajok! Nem tudom merjek-e reménykedni, ezért nem is teszteltem! Nem akartam csalódni! Múlt ciklusban 12. Dpon délután már pecsételőztem és hajnalban ugye meg is jött rendesen! Szóval kivárom a mai napot és ha nem jön meg és holnap legalább ennyit mérek, akkor tesztelek! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!