Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ma voltam urulogián a szemem alatti sötét folt miatt (mind két szemem alatt van sajnos és nem tudom miért ) Hálistennek a veséhez semmi köze,szóval már feladom,nem tudom mitől nézhet ki úgy a szemem alja mint akinek bevertek egyet :(
Mondta a doki,hogy a babavállalást egyáltalán nem befolyásolja,nagyon úgytűnik,hogy minden rendben van velem szervezetileg (:
Anita012
2018-05-04 18:16:23
na,csak sikerül :D
Anita012
2018-05-04 18:16:12
Ime
Anita012
2018-05-04 18:15:54
Igen,persze,most kicsit átvariáltam,most van időm,az ovut még nem tette be,a naptáram meg berakta 29.e vasárnapra..kiváncsi vagyok hogy itt hogy lesz:D
Encsy : most kell megjönnie ?
Encsy883
2018-05-04 17:42:12
Lion: azért abban is vannak olyan részek, amiken meg lehet hatódni ha olyan állapotban vagy! :-D én már nem merek reménykedni se, előbb úgy görcsölt a hasam alja meg a derekam ...
Anita012: engem is érdekelne a görbéd! :-) és akkor ovu körül hogy tudtatok együtt lenni?
Lion86
2018-05-04 17:31:29
Encsy, ez az érdekes, ezt se mertem leírni, mert ez is előfordul nálam máskor is néha, de olyan filmen sírtam többször is hétvégén, ami nem kifejezetten romantikus (Szabadság ötven árnyalata) :D
Anita012, megmutatod a görbéd? :)
Kerie
2018-05-04 17:12:22
Hali mindenkinek! Na a telihold megfordult a fejemben, de nem néztem meg az volt-e. Viszont a ruhákat kint felejtettem a szárítón éjjelre, hát nem láttam hogy fehérebbek lennének :D
Erikasz köszönöm, bárcsak úgy lenne!
Amandeen, kitartás, nemsokára vége!
Mától újítok az étrendkiegészítőkben. A pajzsmirigyem miatt szedek már egy ideje szelént, most az endodokim tanácsára másikat vettem, Normolix. Ebben van inozitol is, mint az Inofolicban. Mindent bevetünk :)
Anita012
2018-05-04 16:47:17
Sziasztok !
Kicsit eltüntem,totál káó volt ez a két hét..tele munkával,de nem baj,legalább elterelte a gondolataimat a babáról :) Egyáltalán nem görcsölök rajta,gondolni gondolok rá,de nem idegeskedek :)
Mérek minden reggel,két nap maradt ki eddig,próbálunk sűrűn együtt lenni,2-3 nap általában amikor sikerül is :) Már nem lepődök meg,ha megjön,de azon se,ha nem jön meg,várok türelemesen :D
Fbara: Örülök,hogy van időtök egymásra ,nagyon szurkolok,rátok férne egy nagyon nagy boldogság :)
Amandeen: Nem szabad elkeseredni,ez csak egy álom volt hála :)
A gólyahír tudom,hogy nagy fájdalom :( Én is a héten szembesültem egy hírrel,hogy a cégnél,ahol dolgozok,bejelentették hogy 6 hetes kismama az egyik kolléga..sajnos kicsit szarul esett nekemis :( Fel a fejjel :) Nagyon sok gyereked lehet még :)
Erikasz veled minden rendben ? olvasom a sztroijaidat,nagyon izgik..:)
Encsy883
2018-05-04 16:10:15
Lion: én is már úgy vagy vele, hogy inkább nem is írok ilyeneket, mert ha aztán meg megjön ... de tegnap is és ma is minden hülyeségen meghatódok, pityergek kicsit :-D pedig ez nem mindennapos nálam! De nem gondolom ezt most én se terhes tünetnek, mert hát a görbémet nézve ... meglepődnék ha reggel magasabbat mérnék!
Lion86
2018-05-04 16:02:55
Azért nem gondolom terhes tünetnek, mert a kisfiamnak is hasmenése van, szerintem valami vírus lehet, úgyhogy ezért nem is említettem.
Mondta a doki,hogy a babavállalást egyáltalán nem befolyásolja,nagyon úgytűnik,hogy minden rendben van velem szervezetileg (: