Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi erikasz, persze, ez így van, amíg nem jön meg van remény, de azért 2 nap alatt csak csökkenés ... mint ahogy az elmúlt ciklusok végén is szokott lenni, hát nem sok jóra ad bizakodni valót sajnos! Tegnap még bíztam benne, hogy legalább annyit mérek, mint tegnap és akkor még lehet reménykedni abba, hogy sikerült, de így már szerintem sajnos esélytelen. Tudom, csak pozitívan! :-) De az is vagyok, mert már készülök a jövő heti vérvételes vizsgálatra, kíváncsi leszek az eredményre, remélem minden rendben lesz, de ha esetleg valami kiderül pajzsmiriggyel kapcsolatosan, vagy pedig inzulinrezisztenciával, akkor legalább el lehet kezdeni a kezelését, étkezésben változtatni annak megfelelően, edzéseket úgy átvariálni. Tudom, hogy sikerülni fog, csak türelmesnek kell lenni! :-)
Lányok, tudom, hogy ciklus 3-5. napján ajánlott a vérvételt elvégeztetni, de ha esetleg a 6. napon tudok csak eljutni, akkor az nagyon nem jó már? Mutathat eltérést az eredményekben?
erikasz
2018-05-04 06:33:24
Lion :A cikl,32 napján volt vér a betéten ,szerinted akkor 34 nap volt peteérés ,mikor leesett a hőm nagyon ,akkor 8 DPON vagyok ?
erikasz
2018-05-04 06:29:25
Lion ,Encsy :Hidjetek benne ,mig nem jön meg vissza fordulhat !
Kira :Mi újság veled ?
Én csináltam tesztet de ,halványan megint látszik 25 ml ,hogy mit hidjek nem tudom !
Encsy883
2018-05-04 06:21:56
Sziasztok! Lion sajnos akkor kezet foghatunk, én ma így állok, szóval ma-holnap szerintem meg is fog jönni!
Lion86
2018-05-04 06:14:31
Köszönöm Erikasz, de úgy érzem ez már nem fog visszafelé menni :( Valószínű, hogy nem a teszt volt korai, csak nincs baba.
erikasz
2018-05-03 22:05:16
Lion :Alig várom vasárnap legyen ,áldjon meg az Isten !!!:D
Kerie :Mindennap biciglizek 1 órát a munkahelyre oda -vissza pulzus szám az meg van + amikor időm van jógázok minden nap !
Kira :Fel fog menni majd jussak eszedbe az a hő ,ma fájdalom beágyazódás utána ugrik a hő !
Kira84
2018-05-03 21:41:44
erikasz.
Hát nem tudom mi lesz belőle, ha nem megy fel a hőm akkor csak egy sima ciklus,én már annak is örülök ha normális időben megjön,
Az már számomra a gyógyulás előjele :)
erikasz
2018-05-03 21:38:00
Kira örülök hogy már nincs bajod !
Lehet a beágyazódás volt !
Én is igy görcsöltem állandóan a vécén ültem pisiltem már jobb volt !
Ültem húzta a méhem valami össze ,mint a szülési fájás olyan !
De csak 1 napig tartott !
Kira84
2018-05-03 21:29:02
erikasz.
Látod én ezért nem eszem citromot és már nem szedek C vitamint mert nekem is eltolja vagy totál kimarad a vérzésem től,fél éve pont így jártam mint te 52 naposra tolta a ciklusomat.
Az aloét még csak ma kezdtem reggel, fél dcl iszom éhgyomorra, nem attól görcsőltem az biztos, ez már 3 napja így megy, ma pl már 5 után egyáltalán nem görcsöl ez olyan jön megy.Majd kiderül mi lesz belőle.
Kerie
2018-05-03 21:26:20
Erikasz, igen, hasonló, csak jelentős pulzusszám emelkedés is kell hozzá. Azt én jógával nem tudtam elérni, futás, úszás, kerékpározás, aerobik erre hatékonyabb. Pilatest is szeretem, de azzal ugyamez a gond.
Lányok, tudom, hogy ciklus 3-5. napján ajánlott a vérvételt elvégeztetni, de ha esetleg a 6. napon tudok csak eljutni, akkor az nagyon nem jó már? Mutathat eltérést az eredményekben?