Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Olioli, igen. A hő ma is 36.7 mint tegnap, de nekem van, hogy később csökken.
Olioli
2018-05-05 06:08:57
Kerie sajnálom, pedig bíztató volta a görbéd !
De már meg is jött?
Kerie
2018-05-05 06:05:34
Sziasztok, nekem sajnos új hónap, újabb inszem :(
Remélem valakinek jobb híre lesz!
Olioli
2018-05-05 06:03:00
Sziasztok!
Christi. Sajnálom, hogy ezt kell átélned, de reménykedni kell az utolsó percig!!! Hétfőig még lesz szívhang is!!
A méretekben van fejlődés? Hány mm az embrio, vagy a petezsák?
Kíváncsoian várom a cilkus végén járókat!!!!
Lion, Encsy?
Erikasz tesztelsz ma?
Amandeen tarts ki még egy picit!-a cél lebegjen a szemed elött!
Fbara hogy vagy?
Nálunk semmi különös...a szomszéd 5.30 óta vakolja a falat, ezért vagyok ébren.
Mi most 2 naponta vagyunk együtt. A nyák alapján elvileg termékeny idöszak van.:-)
Szép hétvégét minfenkinek!
Christi
2018-05-05 05:17:56
Sziasztok!
Engem tegnap megint hazaadtak. Boldogitsam a szeretteimet :) Elotte ismet volt egy Uh. Szivhang nincs, hetfoig kaptunk haladekot, akkor ismet megnezik, ha akkor sem lesz, meg aznap muteni akarnak.
Nem is ertem az egeszet, masfel hettel ezelott meg terhessegre utalo jel nem volt, mara aprankent elertuk azt, hogy megvan a petezsak, a szikholyag, az embryo arnyek, valami traphablast aramlas. De ez keves. Pedig minden masodik nap van ott valami ami addig nem volt, nekem ebbol egy lassu de folyamatos fejlodes jon le, nekik miert nem? Hatartalanul szomoruak vagyunk :(
Margaréta88
2018-05-04 21:53:50
Sziasztok! Próbálok képben lenni, kivel mi történik éppen, csak ahogy már írtam is, igyekszem hanyagolni a baba témat. Nem mérek azóta sem, de sajnos múlt hétvégén megjött nekem is. Megint csak 1,5 nap volt kb. Ami kevés. Jövőhét csutortokon megyek dokihoz a vérvétel eredményekkel, következő héten pedig endokrinológushoz. Nagyon várom már mindkettőt, főleg a magas antiTPO miatt. Annyira bízom benne, hogy "csak" ez a gond es talán ezért nem jön össze a baba. Majd kiderül. :) ja persze en is folyamatosan szembesülök ujabb babavarasokkal, amit nagyon nehezen viselek. Nem tehetek róla....
Nektek nagyon drukkolok, hogy jó hírekkel szolgálhassatok nekünk. :)
erikasz
2018-05-04 20:36:19
Anita012: Vese környékén érrendszer nem működik rendesen ,van olyan is vesekő van vagy salakanyag ,próbálj meg 2,5 l vizet fogyasztani naponta ha tudsz többet is és kipisiled ,vagy alkohol mentes barna sör is jó !
Elfog tűnni múlni ,munkatársam is ilyen volt ,de mióta több folyadékot iszik elmúlt !
Még valami ,ha a vese nem ugy működik, mivel azok is felelnek a hormonháztartásért, akkor baj lesz a teherbeesés miatt ,csak figyelmeztetlek vizsgáltasd magad rendesen ki vizeleted is !
Többet inni Anita !
Igaz nem tudom mennyi folyadékot iszol !
Mennyit ?
Encsy883
2018-05-04 20:25:56
Anita012: igen, hétvégére nem várom! De ugye a görbém arról árulkodik jelen pillanatban, hogy meg is fog jönni! De még reménykedem, hogy reggel mégis magasabbat mérek! :-) meglátjuk! Holnap reggel eldől minden szerintem!
Anita012
2018-05-04 19:14:35
En is a verszegenysegre gondoltam, de a februari verkepen tisztan lathato volt, hogy nem vagyok verszegeny., se vashianyos :) szoval valami mas all.. A borgyogyasz tippelt arra hogy sajnos a kreol borueknek ilyen érzékenyek és hogy alapozot hasznaljak, de en termeszetes úton akarom eltuntetni..
Vese ciszta?? Jaj hat az csaknem.. Ma uh is volt és mindent rendben talalt, csak mondta volna, ha cisztat lat :D
Koszonom, Kiprobalom :)
erikasz
2018-05-04 19:03:45
Anita012: A szem alatti karikák ,lehet genetika is !
De lehet vese ciszta ,de az kizárt azt mondod mert amelyik vesén ciszta van az a szem fekete ,lehet vérszegénység ,vagy anyagcsere zavar !
Egyet tudok, ajánlani reszelt krumplit géz közzé teszed és minden nap mikor teheted szemedre borítod !
Meglátod halványulni fog és el is múlik !!!