Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
aranymaszat87
2018-05-10 16:43:30

Sziasztok! Itt vagyok Lion, mindennap olvaslak titeket! Akartam már többször írni is, de mindig volt valami. Encsy gratulálok!! Nem is tudom most egyesével felsorolni illetve követni hogy kivel mi a helyzet. Én nem mérek mostanság. Ez a hónap az elengedéssel telt. Nem akartam ezzel foglalkozni. Visszamentünk a meddőségibe, ott azt mondták hogy az eddigi eredményeink jók. Nekem minimális sárgatest hiányom van. Késett pár napot, nem is reménykedtem hogy van valami. Tegnap voltam dokinál, persze megint cisztám van sajnos :( Azt mondta a doki hogy endometriózis és műtét kellene. De már tavaly is hasonlóval ijjesztgettek, és a műtét napján amikor már be kellett volna feküdjek, sehol nem találták a cisztát. És hazaküldtek. És most megint.... Egyenlőre nem tudom mit tegyek. Teljes tanácstalanság... Itt tartok most. Húh ez jó hosszú lett. :) Szurkolok mindenkinek!! :)
Kira84
2018-05-10 16:26:29

Jaj ami most lányok elég nagy gáz, hogy későn fogtam fel nincs itthon Clotylbegit ,és 2 naptól kéne szedni..
Lion86
2018-05-10 16:13:34

Margaréta, Sushi, Chill, Aranymaszat Veletek mi a helyzet? Rég jelentkeztetek.
Lion86
2018-05-10 16:06:18

Amandeen, ez már tényleg ki...ás az élettől, annyira sajnálom, hogy ez történik Veletek. Nagyon szorítok, hogy mielőbb elmúljon és jöjjön is utána a baba. Ez a tehetetlenség még annál is rosszabb, mint mikor újra és újra megjön. El tudom képzelni milyen lehet most, nekem egy műtét után fél évig nem volt szabad próbálkozni, már alig vártam, hogy elteljen. De ahogy minden rossznak, ennek is hamarosan vége lesz, és meglesz a gyümölcse, csak tarts ki.
Lion86
2018-05-10 15:59:32

Encsy, nagyon várom már az ultrahangot, mintha nekem kéne menni :D
A diéta még mindig kicsit nehézkes, néha előfordul, hogy elszámolom, az még nem is baj, ha kicsit több, az viszont már baj az inzulin miatt, ha kevesebb.
Fbara, lehet, hogy holnap már vérből mutatna valamit a hcg, kíváncsi lennék, kibírod amíg tesztelhetsz vagy megnézeted?
Gyémánt, szép a görbéd :)
Kira, sajnálom, hogy megjött, akkor tényleg a 19 napon volt ovu, csak alacsony hővel. Szerintem még ha bele is fogsz közben a fogyókúrába, nagy baj nem lehet, eddig is szedtél vitamint, ami kell a babának, azzal fel vagy tankolva :)
Anitacool, remélem sikerül is rögtön és nem kell sokáig élesben izgulni :)
Erikasz, remélem nem jön meg mire mész a dokihoz, nagyon várom az eredményed.
Olioli, de szépen megugrottál, most már le se essen :)
Encsy883
2018-05-10 15:30:18

Sziasztok! :-)

Vagyok ám, csak itthon van ma a férjem, aztán jöttünk mentünk, intéztünk pár dolgot! Reggel csináltam megint korai tesztet, szépen erősödött, már erősebb a teszt csík, mint a kontroll vonal! :-) Holnap reggel még gabrielt is ismétlek, hogy az hogy alakul, aztán holnap már mindenképpen hívom a dokimat, jövő héten biztosan mehetek is 0. ultrahangra. Reméljük minden rendben lesz! :-)

Ti hogy vagytok?

Kira: szerintem 1 hónap még simán belefér! ;-) Hátha tényleg ez lesz pont a befutó! :-) Hátha sikerül a barátcserje segítségével! :-) én nagyon drukkolok! :-)

fbara: biztos vagyok benne, hogy rendben lesz a vérvételed eredménye most is, de azért írd ám majd meg, hogy milyen lett! :-) Csináltatsz hcg-t is? :-)

Lion: nahát akkor rendesen összejött a dolgok nálatok, persze ez így szokott lenni, nehogy egyszerű legyen az élet! :-D Hogy vagytok amúgy? Diéta betartása hogy megy?
Kira84
2018-05-10 14:25:29

Na lányok reggel 9,30 kor megjött,én már ennek is örülök hogy 34 napra megjött, tuti hogy a barátcserje és Fűrészpálma szépen lassan rendbe teszi a ciklusom.. Képzeljétek el az én kedves emberem, hát nem kikönyörögte hogy még ezt a hónapot próbáljuk meg,, Szerinte lehet pont ez lesz a befutó hónap mivel szedem a barátcserjét. Na mondom szépen állunk ,csak addig nyúzott míg beadtam a derekam, de mondtam neki ha most sem sikerül. akkor utána tényleg rápihenek a dologra...
gyémánt7
2018-05-10 12:45:05

Sziasztok! Ma így állok. Én valószínű vasárnaptól megint nem mérek egészen szerdáig! Biztos megesz majd a fene... a kíváncsiságtól!
Lion86
2018-05-10 11:51:25

Sziasztok!
Ne haragudjatok, most nem tudok mindenkinek írni, mire oda jutnék mindig jön az épp aktuális világvége. Tegnap a férjem hagyta el a telefonját (meglett), ma meg a fiam, a kicsinek meg hasmenéses vírusa van. Nekem meg a májusban szokásos rettenet van a munkában, egész évben ilyenkor van a legtöbb. Két éve májusban fogant a kisfiam a legnagyobb hajtás közepette, de idén nem hiszem, hogy most is ez lesz a fogantatás hónapja.
Drukkolok nagyon az ovu után lévőknek :)
Encsy, Christi, hogy vagytok?
Az enyém még nem érdekes, de azért felteszem
Anitacool
2018-05-10 10:17:03

Nekem is megvolt az ovum :-) Végre élesben izgulhatok :-))))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!