Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Aranymaszat nagyon örülök, hogy itt vagy közöttünk, még ha csendesen is :) Biztos jót fog tenni nekd is, hogy nem görcsölsz a baba témán, az én idegeim is kisimultabbak, mióta nem napi szinten kattogok rajta :D remélem nem lesz szükséged a műtétrte sem most, sem később!
erikasz
2018-05-10 19:26:09
Olioli:Ha kevesebb igy néz ki
fbara90
2018-05-10 19:24:55
Lion, Encsy, nagyon tanácstalan vagyok nézessek-e hcg-t :D de ha nem nézetek, tuti bánni fogom, amíg ki nem derül mi van :D egész délután táblázatokat lesegettem, hogy 7. dpo-n mennyi lehet a hcg szint, ha valaki terhes :D 2300 Ft-ért nézik meg. Feleslegesen pazarolni sem akarok :D :D szerintetek már mutatná? :-O
Encsy nem tudod, hogy szombaton nyitva vannak-e a synlabosok? nem találtam a neten.
fbara90
2018-05-10 19:21:58
Erikasz sajnálom, hogy nem vagy jól. Remélem hamar rendbe jössz! :)
erikasz
2018-05-10 19:14:09
Olioli: Esetleg ha holnap kevesebbet mérsz és utána akkor vissza teszi !
erikasz
2018-05-10 19:10:06
Olioli:Köszönöm !
Azért vette ki az ovud mert hirtelen magasat mértél !
Már szerintem nem fogja oda tenni a rendszer csak ha be írod LH pozitiv volt az adatbevitelbe,de még az sem biztos !:(
Olioli
2018-05-10 18:51:43
Erikasz! Sajnálom, hogy rossz a közérzeted! Teszten már nem gondolkodsz? Nekem az első gyereknél, mikor terhes lettem volt ilyen csokibarna váladék, kb. A mesi várhato idejénél. És akkor még a teszt negativ volt. Orvoshoz is mentem, de hazaküldött. 1 hétre rá lett pozi a tesztem. Még bizakodjunk Erikasz!
Szted miért vette ki az ovumat?
erikasz
2018-05-10 18:43:01
Olioli :Köszönöm szépen vagyok ,egész nap mintha gyomorrontásom lenne hányingerem van ! :(
Azért nem vagyok fent a gép előtt !
Meg a munkahelyen olyan barna folyásom volt egy kicsi ,meg most is a betéten mint a csoki !:(
Nekem csak terhesen volt ilyen ,soha nem volt menszesz előtt csak utána 2 napig ,de az sem ilyen szokott lenni !
Nem tudom ,de legalább megjönne végre ,fejem is fáj derekam ,a hüvelyembe meg nyilalt egymás után többször is nagyon fájt a munkahelyen !
Szépen felment a hőd !:)
Kira84
2018-05-10 17:40:30
Lion86
Szia igen lehet igazad van, de sikerült szereznem .A rásegítés soha nem árt :)
Lion86
2018-05-10 17:26:32
Kira, lehet, hogy nem véletlen. Ha jönni akar a baba, jönni fog anélkül is :)
Aranymaszat, az szuper, hogy jók az eredményeitek. Mikor kezdhetitek a lombikot? A ciszta ebben befolyásol valamit? Ne aggódj, ha műteni is kell, nem olyan vészes, nekem is volt cisztaműtétem és szinte semmiség, nem is fájt utána és sokáig nem is jött vissza.