Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2018-05-10 19:26:24

Aranymaszat nagyon örülök, hogy itt vagy közöttünk, még ha csendesen is :) Biztos jót fog tenni nekd is, hogy nem görcsölsz a baba témán, az én idegeim is kisimultabbak, mióta nem napi szinten kattogok rajta :D remélem nem lesz szükséged a műtétrte sem most, sem később!
erikasz
2018-05-10 19:26:09

Olioli:Ha kevesebb igy néz ki
fbara90
2018-05-10 19:24:55

Lion, Encsy, nagyon tanácstalan vagyok nézessek-e hcg-t :D de ha nem nézetek, tuti bánni fogom, amíg ki nem derül mi van :D egész délután táblázatokat lesegettem, hogy 7. dpo-n mennyi lehet a hcg szint, ha valaki terhes :D 2300 Ft-ért nézik meg. Feleslegesen pazarolni sem akarok :D :D szerintetek már mutatná? :-O
Encsy nem tudod, hogy szombaton nyitva vannak-e a synlabosok? nem találtam a neten.
fbara90
2018-05-10 19:21:58

Erikasz sajnálom, hogy nem vagy jól. Remélem hamar rendbe jössz! :)
erikasz
2018-05-10 19:14:09

Olioli: Esetleg ha holnap kevesebbet mérsz és utána akkor vissza teszi !
erikasz
2018-05-10 19:10:06

Olioli:Köszönöm !
Azért vette ki az ovud mert hirtelen magasat mértél !
Már szerintem nem fogja oda tenni a rendszer csak ha be írod LH pozitiv volt az adatbevitelbe,de még az sem biztos !:(
Olioli
2018-05-10 18:51:43

Erikasz! Sajnálom, hogy rossz a közérzeted! Teszten már nem gondolkodsz? Nekem az első gyereknél, mikor terhes lettem volt ilyen csokibarna váladék, kb. A mesi várhato idejénél. És akkor még a teszt negativ volt. Orvoshoz is mentem, de hazaküldött. 1 hétre rá lett pozi a tesztem. Még bizakodjunk Erikasz!
Szted miért vette ki az ovumat?
erikasz
2018-05-10 18:43:01

Olioli :Köszönöm szépen vagyok ,egész nap mintha gyomorrontásom lenne hányingerem van ! :(
Azért nem vagyok fent a gép előtt !
Meg a munkahelyen olyan barna folyásom volt egy kicsi ,meg most is a betéten mint a csoki !:(
Nekem csak terhesen volt ilyen ,soha nem volt menszesz előtt csak utána 2 napig ,de az sem ilyen szokott lenni !
Nem tudom ,de legalább megjönne végre ,fejem is fáj derekam ,a hüvelyembe meg nyilalt egymás után többször is nagyon fájt a munkahelyen !
Szépen felment a hőd !:)

Kira84
2018-05-10 17:40:30

Lion86
Szia igen lehet igazad van, de sikerült szereznem .A rásegítés soha nem árt :)
Lion86
2018-05-10 17:26:32

Kira, lehet, hogy nem véletlen. Ha jönni akar a baba, jönni fog anélkül is :)

Aranymaszat, az szuper, hogy jók az eredményeitek. Mikor kezdhetitek a lombikot? A ciszta ebben befolyásol valamit? Ne aggódj, ha műteni is kell, nem olyan vészes, nekem is volt cisztaműtétem és szinte semmiség, nem is fájt utána és sokáig nem is jött vissza.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!