Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
gyémánt7
2018-05-09 21:22:50

Fbara ugyan ezt a mondatot akartam írni amadeennek ! :-)
fbara90
2018-05-09 21:21:09

Amandeen remélem ez az utolsó antibiotikumos hónapotok lesz! :-/
fbara90
2018-05-09 21:18:55

Erikasz koszonom a segítséget :) nekem nem húzta be ezekre az adatokra... valószínűleg figyelembe veszi a rendszer az egyedi ovus jellemzőket :)
Btiti
2018-05-09 21:14:34

Nagyon köszönöm Olioli, megnézem :)
Olioli
2018-05-09 21:08:56

Btiti : fertility friend. Angol nyelvű, van aplikácioja is okostelora. Ott is lehet hőgörbét vezetni.
https://www.fertilityfriend.com
erikasz
2018-05-09 20:42:51

Fbara beraktam az LH teszt potítiv és ide rakta a rendszer az ovud!
Btiti
2018-05-09 20:39:29

Sziasztok!
Gratulálok erikasz a fiadék közelgõ esküvõjéhez :) sok boldogságot kívánok nekik, meg persze a közeljövõben neked unokát is ;)
Encsy, neked is nagyon örülök, várjuk a pozitív beszámolókat majd :)
Volna egy kérdésem. Mi az a "ferti" oldal, amit emlegettek, hogy kiszámolja az alap hõt?
Amandeen
2018-05-09 20:19:40

Fbara, holnap megy orvoshoz a tenyésztés eredményével és majd meglátjuk, melyik gyógyszert írja fel neki. Most volt 1 hét szünet a gyógyszerszedésben, mert vártuk a laboreredményeket. Eddig 3 fajta antibiotikumot szedett, mindegyik alkalommal másikat kapott. Nem tudom, mitől vannak még mindig ott...

Gyémánt, legutóbb hasmenése volt, szedett probiotikumot és megszűnt a hasmenés. Enterococcus bacik vannak a spermában, mi sem értjük, hogyan. Már mondtam a férjemnek, ha nem használ az antibiotikum, menjen el urológushoz is, bár nem tudom mit mondhatna a doki, szerintem erre más gyógymód nincs antibiotikumon kívül. Most az az érdekes, hogy ugyanaz a baci reagál olyan gyógyszerekre is, melyekre a múltkori tenyésztés alkalmával rezisztens volt. Mondjuk ezt sem értem. Ami a múltkor hatástalan volt, most hat? Lehet, a dokinak valami jó erős injekciót kéne felírnia, mert már én sem bírom tovább ezt a tétlenséget.
Encsy883
2018-05-09 19:10:48

Kira: nekem is olyan pattijaim vannak az államon :-D hihetetlen ...
Kira84
2018-05-09 18:29:20

na lányok ebből tuti mensi lesz, úgy kivagyok pattogzódva mint egy tini, idejét sem tudom mikor volt ilyen.ma már görcsőltem és rózsaszínes nyákom volt többször..

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!