Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fbara ugyan ezt a mondatot akartam írni amadeennek ! :-)
fbara90
2018-05-09 21:21:09
Amandeen remélem ez az utolsó antibiotikumos hónapotok lesz! :-/
fbara90
2018-05-09 21:18:55
Erikasz koszonom a segítséget :) nekem nem húzta be ezekre az adatokra... valószínűleg figyelembe veszi a rendszer az egyedi ovus jellemzőket :)
Btiti
2018-05-09 21:14:34
Nagyon köszönöm Olioli, megnézem :)
Olioli
2018-05-09 21:08:56
Btiti : fertility friend. Angol nyelvű, van aplikácioja is okostelora. Ott is lehet hőgörbét vezetni.
https://www.fertilityfriend.com
erikasz
2018-05-09 20:42:51
Fbara beraktam az LH teszt potítiv és ide rakta a rendszer az ovud!
Btiti
2018-05-09 20:39:29
Sziasztok!
Gratulálok erikasz a fiadék közelgõ esküvõjéhez :) sok boldogságot kívánok nekik, meg persze a közeljövõben neked unokát is ;)
Encsy, neked is nagyon örülök, várjuk a pozitív beszámolókat majd :)
Volna egy kérdésem. Mi az a "ferti" oldal, amit emlegettek, hogy kiszámolja az alap hõt?
Amandeen
2018-05-09 20:19:40
Fbara, holnap megy orvoshoz a tenyésztés eredményével és majd meglátjuk, melyik gyógyszert írja fel neki. Most volt 1 hét szünet a gyógyszerszedésben, mert vártuk a laboreredményeket. Eddig 3 fajta antibiotikumot szedett, mindegyik alkalommal másikat kapott. Nem tudom, mitől vannak még mindig ott...
Gyémánt, legutóbb hasmenése volt, szedett probiotikumot és megszűnt a hasmenés. Enterococcus bacik vannak a spermában, mi sem értjük, hogyan. Már mondtam a férjemnek, ha nem használ az antibiotikum, menjen el urológushoz is, bár nem tudom mit mondhatna a doki, szerintem erre más gyógymód nincs antibiotikumon kívül. Most az az érdekes, hogy ugyanaz a baci reagál olyan gyógyszerekre is, melyekre a múltkori tenyésztés alkalmával rezisztens volt. Mondjuk ezt sem értem. Ami a múltkor hatástalan volt, most hat? Lehet, a dokinak valami jó erős injekciót kéne felírnia, mert már én sem bírom tovább ezt a tétlenséget.
Encsy883
2018-05-09 19:10:48
Kira: nekem is olyan pattijaim vannak az államon :-D hihetetlen ...
Kira84
2018-05-09 18:29:20
na lányok ebből tuti mensi lesz, úgy kivagyok pattogzódva mint egy tini, idejét sem tudom mikor volt ilyen.ma már görcsőltem és rózsaszínes nyákom volt többször..