Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2018-05-10 10:04:47

kb a 6. dpo-n vagyok :)
fbara90
2018-05-10 10:00:31

Olioli az én görbém itt van :)
nem érzek semmi furát egyenlőre.
Holnap megyek 21. napi vérvételre. :)
Lassan mászik most fel a hőm
Olioli
2018-05-10 09:57:17

Sziasztok!
Kira érdekes a görbéd, nem olyan, mintha meg akarna jönni...
Christi én nem tudok semmit! Hogy érzed magad?
Encsy, Fbara, Lion?
én zaklatottan aludtam, rosszat álmodtam. Megébredtem hajnalban.
Erikasz! Reggel magasat mértem, bár nekem a luteálisban nem ritka a 37,1. Így viszont kivette az ovut...pedig biztos megvolt.
Erikasz hogy vagy ma?
Kira84
2018-05-10 07:29:53

Jó reggelt lányok,már csak idő kérdése mikor indúl be rendesen a mensim. már erőteljesen pecsételek van hogy darabkák is leválnak. Teszt negatív,tuti nincs baba. Ma rádolgozom hogy beindúljon ahogy kell..
Christi
2018-05-10 06:37:09

Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Melatoninnal kapcsolatban?
erikasz
2018-05-10 06:25:52

Fbara : Szép magasra vágtattál !:)
erikasz
2018-05-10 06:24:52

Kira : Akkor neked is mozgalmasak voltak a napjaid ,és a szervezet ki van merülve szerintem amikor tudod pihenjél sokat !
Én is a tacskómat Bellának neveztem el ,van bennünk egy kis közös vonás !
Te adtad a nevet a kutyusnak ?
Akkor nem jött meg ?
Nekem is lent a hőm nagyon ,de nekem sem jön meg ,hogy mi történik bent nem tudom !
Még a te görbét ,nagyon szép ,de az enyém katasztrófa !

Köszönöm még egyszer a Gratulációt mindenkinek ,nagyon aranyosak vagytok !!!:D
Itt a görbém :(
fbara90
2018-05-10 05:51:02

Sziasztok! :)
Így állok ma. :)
Kira akkor valóban rádfér már egy kiadós pihenés! :) jó sok történés ez egyszerre. :)
Kira84
2018-05-09 23:12:51

erikasz.
Még nem jött meg csak néha barnázás, ma meg görcs volt élénk rózsaszines nyák, totál kipattogtam, meg fáj a mellem émelygek, nekem mensi előtt ez mindig megvan..

fbara90
igen a nyugalom jót fog tenni az biztos, nagyon kimerült vagyok, Karácsonykor it volt a lakás felújjítás + 7 kiskutya, mire ők elkerültek a háztól és pihenhettem volna,kiderült az öreg szukám babás lett,sajnos nem vettem észre hogy tüzel,de azt sem tudtam hogy van vagy lesz e kutyája mert semmi sem látszódott rajta mert csak 3 baba volt neki,amiből 2 maradt császár után. Na mondom ez aztán a meglepi :( és ha ez még nem volna elég sajnos a drágámnak elapadt a teje 1,5 nap után, szóval ezután 3 óránként cumis üveg és 85% pótmai lettem, de megérte nagyon szépek lettek,1-szuka.1 kan,.Most már csak a szuka vagyis Bella van itthon a nagyokkal de ő itt is marad :) Pár nap múlva meg tető csere szóval nagyon mozgalmas időszak van mögöttem és jön is még.Már alig birom úgy kivagyok mint a kacsa.,, + munka,,
erikasz
2018-05-09 21:53:54

Kira :Akkor meg is jött a menszi?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!