Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2018-05-09 17:03:30

Gyémánt nagyon szorítok Nektek! :) remélem már egyikünknek sem kell majd a ciklusfigyeléssel bajlódni :)
Encsy883
2018-05-09 16:51:46

Gyémánt: milyen cuki vagy! :-D köszi, hogy izgulsz értem! Nagyon jól esik! :-) Hát nagyon remélem, hogy egyrészt a tesztek szépen elkezdenek majd a napokban erősödni, másrészt pedig hogy a vérvétel eredménye is megfelelő lesz! :-) Igazából tényleg akárhogy is nézzük eléggé korai vagyok még a teszteléssel is, és mindegyik teszt pozitív lett, amit eddig csináltam, csak még nem igazán erős a normál érzékenységű. Holnap reggel koraival ismételek, pénteken megint gabriellel és vasárnapra marad még egy gabrielem! :-) Pénteken már azért biztosan felhívom a dokimat, és kérek időpontot 0. ultrahangra, hogy megnyugodhassak! :-) Addig úgyse tudok! :-D
gyémánt7
2018-05-09 16:28:56

Erikasz én is gratulálok!!!
Fbara ugyan így vagyok, ha most nem jon össze abbahagyom a mérést egy időre! Ezt a hónapot is lazára vettem - veszem! Kiderül lesz-e eredménye! Reggel észre se vettem de behúzta oda az ovut ahova kellett!
Encsy olyan izgatott vagyok! Holnap hidd hogy csinálsz egy full pozi hcgt!!!
Amadeen úgy sajnálom! Ez milyen baci??? Jesszus a gyomra tönkre fog menni ennyi antibiotikumtól. Ugye probiotikumot szed mellé?!
fbara90
2018-05-09 16:19:20

Erikasz a 20 vagy 21. napon kellett lennie :)
erikasz
2018-05-09 16:15:18

Amandeen :Én tanácsoltam a dió falevél teát vagy a csalánt egyik nap dió ,másik nap csalán, már régen vége lenne ennek a bacinak !
Hallgass rám szedheti a gyógyszert is csak 2 órának el kell telnie a gyógyszer és tea közt !
erikasz
2018-05-09 16:11:21

Sziasztok lányok !
Fbara itt a görbéd!
Ekkor volt az ovud ?
Szerinted ?
Mindenkinek nagyon köszönöm a Gratulációt !!
Remélem boldogok lesznek nagyon !:D:D
Olioli
2018-05-09 15:44:11

Amandeen annyira sajnálom :-(
fbara90
2018-05-09 14:38:00

Erikasz én is gratulálok, legyenek nagyon boldogok együtt!! :) elfelejtettem este írni
fbara90
2018-05-09 14:37:03

Amandeen nemááár :( hogy a manóba?! ... :S
ennyi antibiotikumot se egészséges beszedni :S
legalább most vmi másikat írtak fel?
Amandeen
2018-05-09 14:34:52

Erikasz, most olvasom a jó hírt! Gratulálok a fiataloknak!!!! Biztosan szép és meghitt esküvő lesz. Gondolom, izgatottak vagytok már! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!