Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2018-05-11 10:31:12

Encsy, Margatéra köszönöm szépen! :)

Encsy nekem most bal oldalon szurkálgat kicsit.. de nem tudom, hogy ez a petefészkem lehet-e, vagy a méhem... nem egyértelmű :D olyan sokszor, mintha rosszul mozdulnál, és meghúzod magad ott :D nagyon izgulok, mesélj majd mi volt az UH-n :D

Margaréta örülök, hogy jelentleztél Te is! :) az antiTPO mit mutat meg? :) Ha inden eredmányed rendben van, lehet egy átjárhatósági tényleg meg is oldja a problémátokat! :) :)
Olioli
2018-05-11 10:27:50

Encsy nagyon örülök, és gratulálok! De tudom, hogy az uh. Lesz számodra megnyugtató. De ha ilyen szépen erősödik a csík, tuti minden oké lesz!!! :-)

Anitacool nem néztem teszten az ovut. Sztem 14. Ciklus Napon volt. Akkor volt minden tünetem. És életemben a legkésőbbi ovum 16. C.napon volt. Bízom benne, hogy nem maradtunk le róla! :-)
Izgalmas nagyon. Egyébként 18-án kell megjönnie. Egy hét múlva.
fbara90
2018-05-11 10:26:43

Sziasztok! Túl vagyok a ciklus végi vérvételen! :D megálltam, nem kértem hcg-t.. logikusan igyekeztem gondolkodni, 7. dpo-n lehet még semmit nem mutatna, aztán feleslegesen kapnék sírógörcsöt :D egy hét és kiderül ha van baba úgyis.. :)

Anitacool örülök, hogy megvolt az ovud :) sikerült jól időzíteni az együttléteket? :) próbáltam bevinni egy két kamu értéket, de nem húzta be.. :D nem sikerült átvágni :D De úgyis tudom annélkül is, hogy behúzná, hogy vagy a 20. vagy a 21. ciklusnapon volt az ovum :) mert 22.e délelőtt már egyértelműen negatív volt a tesztem. :)

Erikasz talán most a napokban már megjön. Jó hosszú lett most neked ez a ciklusod... sajnálom a negatív tesztet! Örülök, hogy mára kicsit jobb a gyomrod..

Gyémánt te is nagyon szép magasra ugrottál :D az én ébredési hőm még sosem ütötte meg a 37 fokot :D

Olioli aztaaa a te görbéd is nagyon jól néz ki! :D nagyon bíztató!!! :D
Margaréta88
2018-05-11 10:24:13

Anitacool, Gyémánt, Fbara nagyon jól néz ki a görbétek! :)

Tegnap voltam a dokinál, az antiTPO-val endokrinológushoz küldött, a többivel nincs baj, rendben van, a 21. napi progi szintem is jó volt. Viszont felvetette, hogy elmegyek-e átjárhatósági vizsgálatra. Úgy vagyok vele, hogy mindent a cél érdekében, csak még azt nem tudom, hogy uh-os vagy röntgenes legyen.

Mivel ebben a ciklusban csak azért mértem 1x-2x hogy tudjam merre járok, sokat nem ér a görbém, de azért csatolom. Ilyenkor már szokott pozitív ovu tesztem lenni, tegnap még csak erősödött szerintem, talán ma már az lesz..
Encsy883
2018-05-11 10:20:27

Olioli: szép magasan vagy te is! :-)
Encsy883
2018-05-11 10:19:48

Sziasztok! :-) Ma már a gabriel tesztem is szép erős lett szerencsére, úgyhogy beszéltem is már dokimmal, jövő vasárnap mehetünk 0. ultrahangra! :-) Nagyon izgulok, remélem minden rendben lesz! :-) Kicsit még mindig van,hogy érzem a hasam alját, illetve fájdogál a derekam, de remélem ez nem jelent gondot!

erikasz: sajnálom, hogy elrontottad a gyomrodat és természetesen a negatív tesztet is! De reméljük hamarosan sikerülni fog! ;-)

fbara: voltál már vértvételen? Nézettél hcg-t? :-D Nagyon szép a görbéd, kívánom, hogy maradjon is így! :-)

Anitacool
2018-05-11 10:13:09

Olioli neked 5-én volt ovud? Mert ez alapján inkább 9-ére tenném!
Olioli
2018-05-11 10:04:50

Sziasztok.
Ki hogy van? Fbara, Gyémánt, Anitacool bíztatóka görbék! :-) :-)
Christi hogy vagy ma? Lion és Te?
Erikasz tarts ki, hamarosan okosabbak leszünk ha az orvossal beszélsz. Már nincs egy hét sem addig!!!!
Itt a görbém:
Anitacool
2018-05-11 09:58:57

Erikasz sajnálom az anovulációs ciklust. ;-( Mielőbbi jobbulást kívánok neked!

Fbara szépen alakul a hőd! Ha beviszel pár fake adatot a follikulárisba, nem rakja be az ovudat? Csak 1-2 nappal kéne többször mérned szerintem ;-)

Gyémánt jól felszöktél, maradj ott sokáig :-)
gyémánt7
2018-05-11 06:44:40

Sziasztok! Erikasz sajnálom a negatív tesztet, és azt is hogy elrontottad a gyomrodat ! A ruszlival jártam már így én is, ha elkezdtem nem tudom abbahagyni ! Lehet elmennék a helyedben dokihoz :-(
Fbara szépen mész felfelé!
Én így állok

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!