Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csak egy gyors bejelentkezés. Nálunk a helyzet változatlan. Holnap fogy el az antibiotikum, hétfőn viszünk újabb mintát tenyésztésre, aztán ismét irány az urológus. :(
Margaréta88
2018-05-24 21:01:08
Erikasz, Fbara: nem érzek semmit... :( nem tudom mi lesz, most csak a hőre tudok alapozni, ami borzasztoan alacsony.
Holnap elutazunk, remek lesz így.
Anitacool nem írt vagy csak én nem lattam???
KittyCat
2018-05-24 19:55:31
Na a többi szöveg elveszett, így itt folytatom. Mi most határoztuk el, hogy gyerkőcöt szeretnénk. Kíváncsian várom hogyan alakul az èletünk.
KittyCat
2018-05-24 19:48:01
Sziasztok!
Most talàltam rà a honlapra és nagyon örülök neki. Igaz csak a hó közrpèn jöttem ide, de azért elkezdtem hőmérőzni és figyelni a testem.
A jövő hónap az már teljes lesz, de kivàncsi vagyok így is mit mutat.
Kerie
2018-05-24 19:40:53
Ovun én már túl vagyok, tudod :) de azért elkapom :D
erikasz
2018-05-24 19:36:10
Kerie :Tegnap is elkaptam , de ma is elkapom ,az tuti !!:)
De te is ,mert holnap ovu !!:D
Kerie
2018-05-24 18:24:37
Erikasz, nekem nem mindig van tojásfehérjés nyákom ovu előtt, csak utána 1-2 nappal. A vizes is ugyanolyan jó :) kapd el apát ;)
erikasz
2018-05-24 17:35:27
Kerie :Nálam ma van az ovu ,szúrkál a petefészkem fáj a mellem és a derekam !
Csak a folyás vizes picitehéres váladék ,csak ezzel nem vagyok megelégedve ,és fel vagyok púfadva !
Kerie
2018-05-24 17:18:41
Lion, bal oldalon volt a nagyobb tüsző, most jobbról lett egy, de az csak 18x18mm-es volt. Szerintem megvoot az ovud, esetleg ha holnap még egy picit emelkedik akkor teljesen tuti!
Fbara, ez tényleg érdekes! Az én tapasztalatom az, hogy a lélek tud furcsa dolgokat produkálni fizikai szinten. Köszönöm a drukkot!
Margaréta, sajnálom, remélem a következő már a Te hónapod lesz, fel a fejjel!
Erikasz, tényleg mindig bejön amit mondasz, ez csúcs! Lehet hogy Nálad is közeleg az ovu?
Kira, teljesen megértelek és irigyellek az elhatározásodért a fogyást illetően. Ha elfogadsz egy tanácsot, ne hagyd ki a vacsorát, nem jó a szervezetnek. Inkább egyél könnyű vacsit kisebb adagban. Nekem is mindig ezzel gyűlik meg a bajom, IR-esként már tudom hogy nem jó stratégia az étkezés kihagyása. Mindig akkor fogyok, ha rendesen 5x eszem, keveset és megválogatva.
erikasz
2018-05-24 16:25:43
Kira :Nagyon sajnálom ......! :(
Remélem ,hamar rendbe jössz !
De néha azért adj hírt magadról ! -Jó !!
Csak egy gyors bejelentkezés. Nálunk a helyzet változatlan. Holnap fogy el az antibiotikum, hétfőn viszünk újabb mintát tenyésztésre, aztán ismét irány az urológus. :(