Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-05-25 06:45:54

Lion ,Christi :Mit mértetek ?
Christi megfordult a hőd ,ilyenkor 10 nap is szokott leesés lenni !?
erikasz
2018-05-25 06:39:17

Anitacool :Nagyon sajnálom !:(
A nászúton akar megfoganni ! :)
erikasz
2018-05-25 06:34:47

Christi :Nálam rögtön helyre állt ,abban a hónapban volt is peteérés valószinű mert a hőm fel is ment ,és szurkát is éreztem a petefészek !
erikasz
2018-05-25 06:31:31

Kerie :Szép magas a hőd ,stagnál még jobb, igy is maradjon 9 hónapig !!!:D

Christi : 36.3 -ról zuhantam az 0,5 tized az mindenkinél ovut jelent ,utána emelkedtem 0,4 tizedet az is szuper ,most stagnálok az is nagyon jó ,csak a hüvely folyás még mindig nem a megfelelő ,a méhszáj fent puha alig érem el ,de fehéres vizes váladék bőséges ilyen még nem volt !
Ez megfogott..... nem értem ,húzhatónak tojásfehérje szerűnek kellene lennie !:(
Anitacool
2018-05-25 06:30:59

Sziasztok!
Tegnap már nem láttam, hogy újraindult az oldal. Köszi a drukkokat, marad a nászút-projekt. ;-) Bizakodom benne, hogy csak erre várt a babánk :-)
A többieknek megy a drukk, még tart a tavasz, folytatódjon a baby boom! :-)
Kerie
2018-05-25 06:10:05

Jó reggelt :)
Erikasz, drága, dehogy haragszom, én is szoktam így járni ;)
Christi, szorítok, hogy minden rendben legyen és időben megjöjjön, hogy folytathassátok a projektet:)
KittyCat, üdv köztünk!
Off: Hiszitek vagy sem, minket az utóbbi hetek minden csapadéka szó szerint kikerül! 2-3 km-re minden irányban özönvíz, mi meg nem győzünk öntözni :/
Christi
2018-05-24 22:48:21

Olioli hogy vagy?
Christi
2018-05-24 22:11:36

Lion86 nem hiaba utaztal! :) jo lesz!
Fbara90 sajnalom, elobb-utobb osszejon!
Gyemant jo ranezni a gorbedre :)
Erikasz milyen eses-emelkedes van nalad, ez mit jelenthet? Ovut? Ahogy Te szoktad irni, apara fel :)
Kira84 ne a vacsit hagyd ki, hanem eletmod valtas. A korbazban a lombikos kismamanak is es egyik 9 honapos pocakos baratnonknek is mar terhesseg elott szenhidrat csokkentest, sok feherjet javasolt az orvos napi 5x etkezessel. Nekik nem sulyfelesleg miatt, mert az nem volt rajtuk, gondolom jobb a teherbeeses szempontjabol. Probald ki, mar par nap utan erezni fogod, hogy elindul a sulyod lefele.

Lion86, fbara90 koszonom en jol vagyok. Ha 5 heten belul kell megjonnie akkor most par napon belul kellene legyen ovulaciom. Egyelore semmilyen folyasom nincs :( a derekam leszakad, mellfeszules es erzekenyseg van. Nem tudom mire szamitsak ilyenkor mennyi ido, hogy helyrealljon minden.
A heten rendelek ovus tesztet, kiprobalom. Kovetkezo honapban mar ismet probalkozunk, kar az idot vesztegetni. Es ahogy irtatok a kovetkezo honapban mar ugy fogom merni a homet, hogy nem veszem ki a homerot csipogas utan, kivancsi vagyok akkor mit mutat...
erikasz
2018-05-24 21:16:21

Kerie :Ne haragudj ,nem tudom mért keverlek titeket össze Christivel !
Kicsit fáradt is vagyok ma ,koncentráció zavar... a front hatás a hibás !:)
erikasz
2018-05-24 21:12:42

Amandeen : Annyira sajnálom ami veletek történt !:(
De most már minden rendben lesz ,irjál mi újság veletek !!
Puszi...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!