Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Még vmi. Már nem mérek hőt, eltettem a hőmérőt is, mert csak stresszelne, ráadásul mindig felkelek hajnalban pisilni!!
Encsy, Gyémánt miújság veletek??
Üdv. Az új tagoknak! És mindenkinek sok sikert!
Olioli
2018-05-25 08:59:12
Sziasztok. Próbáltam jönni, de vagy időm nem volt, vagy a karbantartás megakadályozott.
Köszönöm az érdeklődést, elvagyunk, jol vagyunk. Juni.1. Este megyek orvoshoz! Már nagyon várom. Rendkívül fáradékony vagyok, sőt néha olyan gyenge, hogy teher a karom felemelni... három tesztet csináltam szépen erősödik, még egyet hétvégén megcsinálok. A szagok zavarnak, de nincs hányás, émelygés is csak ritkán.
Margaréta sajnálom, hogy leesett a hőd, de hátha Erikasznak lesz igaza, és visszagordul!
Anitacool sajnálom, hogy nem sikerült, pedig olyan bíztato volt a görbéd!
Lion én azért szurkolok nagyon! :-) :-) mondom a kolléganőmnek mesije se volt, mégis babás lett. Most 16. Hetes! :-)
Erikasz szurkolok, hogy sikerüljön. Jövöhéten uh.:-) kiváncsian várom!
Christi nekem a műtét után 25-26 napra jött meg, és 26napos ciklusra álltam be.
Margaréta88
2018-05-25 08:16:56
Anitacool: sajnalom, majd a naszut segít! ;-)
Margaréta88
2018-05-25 08:15:12
Lion: altalaban 13nap.
Lion86
2018-05-25 07:07:22
Fbara, régebben még a szülés előtt, többször is volt olyan, hogy estére abbamaradt a vérzés, reggel meg megint folytatta, de elég gyenge volt. Nem tudom mitől lehet ilyen.
Kismamák, hogy vagytok?
Lion86
2018-05-25 07:03:30
Hát, ha lesz is, megint jó hosszú ciklus lesz. Pedig annyira reménykedtem a romantikus "nagy találkozásban".
Margaréta, mennyi szokott lenni a luteálisod?
erikasz
2018-05-25 06:55:05
Lion :Lesz ovu ne mondj ilyet ....!
Margaréta : Még mindig megfordulhat ,ne add fel ...mig meg nem jön !
Tüneteid vannak, hogy a menszi meg fog jönni !
Margaréta88
2018-05-25 06:50:05
Sziasztok!
Hat ez van...
Lion86
2018-05-25 06:50:02
Sziasztok!
Kerie, de szép a görbéd, drukkolok :) Nálunk sem volt eddig eső, de tegnap bepótolta 2x is, jégeső is volt.
Anitacool, szorítok, hogy úgy legyen és nászútról már egyel többen jöjjetek haza :)
Erikasz, remélem most lesz az ovud, a furcsa tünetek ellenére.
Hát engem becsapott az ovuteszt úgy latszik, nem lett volna szabad kéket venni, de a másik webáruház eddig szünetelt. Lehet, hogy most nem is lesz ovum :(