Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én 10 évet töltöttem be ,vagyis még nem, mert juniusban megjött és szeptember 4 én töltöttem a 10 évet !
Anyu állandóan az orvoshoz vitt ,hogy fájt a hasam !
-Mondta a dokinak .....nem megfog jönni a menszie ?
Doki kinevette !!
És utána meg is jött ,az orvos is csodálkozott !
erikasz
2018-05-26 08:51:44
Lion : Szerintem nálad megtörtént, csak vissza esett a hőd és most fog felfelé menni fokozatosan !!
Remélem lesz elég progi hogy felemelkedjen !
oliva olajjal főzök ,cikória kávét iszom ,méhpempőt eszem egészségesebben étkezem,tornázok ..... igazán ami tőlem telik megteszem !!:)
Lion86
2018-05-26 08:50:34
Csajok, most eszembe jutott valami. Ti hány évesen kezdtetek menstruálni?
Lion86
2018-05-26 08:37:05
Kerie, ez szuper, nagyon ígéretes :)
Erikasz, ha még csak most repedt meg mondjuk éjjel, nem volt ideje még a progeszteronnak felvinni a hőt, holnapra már tuti magasabb lesz :)
Christi, amúgy szoktál érezni ovus tüneteket? Nem mindenkinek olyan egyértelműek, mindenképp próbáld ki majd következő ciklusban az ovutesztet. A ciciérzékenység nálam ovu után 1-2 nappal szokott lenni, lehet, hogy holnap felmegy a hőd.
Nálam nem tudom mi történik most.
Többiek, hogy vagytok?
Christi
2018-05-26 08:04:01
Erikasz nagyon szurkolok, hogy ez most babas gorbe legyen Nalad is. Legyen sok kismamank! Jo orulni, mikor valakinek osszejon :)
Nekem a petefeszkem semmit nem csinal, legalabbis nem erzem :( a cicim nagyon feszul, kimondottan kellemetlen es nagyon erzekeny.
Delutan visszaolvaslak benneteket, nekem sajnos ma dolgoznom kell illetve segedkezni egy rendezvenyen.
erikasz
2018-05-26 07:32:59
Kerie :Gyönyörű a görbéd ...jó magasra ugrott ez a befutó tuti !!!:D:D:D
Én ma igy :)
De nem vagyok a méréssel megelégedve lehetett volna magasabb ,de hátha lassan termelődik a progi.:(
Kerie
2018-05-26 06:12:49
Jó reggelt, hozom a mai görbém.
Encsy, Olioli, örülök, hogy jól vagytok, gyertek időnként a beszámolókkal ;)
Olioli
2018-05-25 21:47:44
Erikasz, Lion, Btiti köszönjük, tényleg aranyosak vagytok! :-)
Nekünk 1. Vizsgálat lesz 1 hét múlva, hiszem, hogy jó helyen ágyazódott be, és hogy erősen!! Még szívhangot sztem nem lehet hallani majd.
Erikasz nekem sajnos a korábbi vetélés miatt nincs semmi mozgásra lehetőségem, sőt házasélettilalom! Ma azért óvatosan próbáltam biciklizni, de inkább toltam, fáradok, és gyenge vagyok!ráadásul féltem magam.
Btiti szép magasan vagy!
Olvaslak majd benneteket, és jelentkezem is!
Remlem hamarosan jönnek az új kismamik!
Lion86
2018-05-25 19:17:26
Btiti, jó magas a hőd :) Épp délután jutott eszembe, hogy rég írtál :) Hát reméljük nem lesz 3.napi vérvétel ;)
Era86, Global Veletek mi a helyzet?
Btiti
2018-05-25 19:09:53
Kedves Lányok!
Nagyon örülök a kismamáknak :) olyan jó titeket olvasni, veletek örülni, mikor egy kicsit elkenődök, erőt adtok a továbbiakhoz.
Most kaptam meg a 19. nap vérvétel eredményét, jó lett a progeszteron (33,1), ha esetleg eljönne a nemvárt, akkor majd megyek 3. napi vérvételre is.
Most így:
Anyu állandóan az orvoshoz vitt ,hogy fájt a hasam !
-Mondta a dokinak .....nem megfog jönni a menszie ?
Doki kinevette !!
És utána meg is jött ,az orvos is csodálkozott !