Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-05-25 17:31:40

Encsy :Hát persze hogy lehet tornázni ,csak 12 hét után mérsékel most inkább nem szabad ! Ez az időszak a veszélyes !!
Sétálj a friss levegőn többet az is megteszi most a hosszabb táv !:)
Encsy883
2018-05-25 17:12:49

Erikasz, Lion: köszi, aranyosak vagytok? :-) nagyon várjuk már mi is az ultrahangot, remélem minden rendben lesz! :-)
Igen, amennyit lehet pihenek, most a mozgást is szüneteltetem, csak sétálni szoktunk! Energiám se lenne most rá, de 12. Hét után ha elmúlik a fáradékonyság, akkor azért szeretnék heti 2-3 alkalommal könnyed tornákat beiktatni, hiányzik nagyon! :-)
Lion86
2018-05-25 15:57:46

Az lemaradt, az alvással nem volt gond, biztos jó a mérés.
Lion86
2018-05-25 15:57:06

Encsy, Olioli örülök, hogy jól vagytok a szokásos tüneteket leszámítva :)
Margaréta, nagyon sajnálom. Azért reméltem visszamegy, láttam jópár görbét, ahol a 12.dpo körül esett nagyot, aztán vissza. A következő hónap már remélem sikeres lesz :)
Kira, nagyon remélem azért mégis lesz ovud, rám jó hatással voltak a teák, bár nem lett normál hosszúságú ciklusom, de csak egy ciklusban nem volt pé az elmúlt fél évben.
Erikasz, de jó!!! :) Nekem meg két napja fáj a derekam és magasan van 3 napja a méhnyak, de nem venném biztosra, hogy most lesz ovum. Tegnap mondjuk volt szurkálás is bal oldalon (most elvileg az az oldal következne). Nyákot nem tudtam nézni, mert sokat voltunk most együtt, de az egyébként sem mutat nálam látványos változást ovu környékén sem.
erikasz
2018-05-25 15:24:38

Lion : Meg jelent a tojcsi nyák ,nagyon sok van és nyújthazó nem szakad el !!:)
Ezt vártam már hiányzott nagyon ,mert a hőm hogy leesett nekem már előtte szokott lenni tojcsi ! :)
Nagyon sajnálom ,hogy a hőd leesett ,de nem rosszul mértél ,vagy nem jól aludtál !

Margaréta :Nagyon sajnálom !!:(

Olioli.Encsy :Örülök ,hogy minden rendben van veletek !
Alig várom az ultrahangot !!:)
Pihenni ,pihenni ez a mottóm legalább 12 hetesig !!!

Kira :Nagyon örülök ,hogy itt leszel velünk !!!:):):)
De ,nem is olyan ugrálos a görbéd !!
Lh tesztelsz?- már kezdheted szerintem 36.4 ,36.3, 4 . napja nekem ez gyanús !!
Encsy883
2018-05-25 14:30:26

Olioli: én is nagyon fel vagyok puffadva, úgyhogy csak olyan nacikat hordok amik kényelmesek pociban! Melleim baromira érzékenyek, fájnak, feszülnek ... megmosni is rossz őket! :D
Igen, én ugye kislányommal is nagyon émelygős, hányingeres, majd 5 hétig hányós voltam, szóval nem fog meglepetésként érni, ha most is így lesz! Bár nyilván nehezebb helyzet lenne, hiszen ő már itt van velem ... na majd meglátjuk! :-)
Olioli
2018-05-25 14:17:31

Encsy örülök, hogy erősödnek a tüneteid, bár tudom kellemetlen, de legalább biztosan minden rendben odabent! Nekem az émelygés a szívműködés beindulásával volt összefüggésbe hozható a fiúk esetében.
Köszi, jól vagyunk! én nehezen viselem a bizonytalanságot, megnyugtatna az émelygés, de még 4hét 5 napnak számolom magunkat.
Szorít a nadrág, ki kell gombolnom, mert érzékeny a hasam. Neked nincs ilyen?
Encsy883
2018-05-25 13:54:34

Sziasztok! Olvasgatlak ám titeket és szurkolok továbbra is mindenkinek! :-)
Olioli: köszi a kérdést, jól vagyok! :-) A napokban kezd kicsit erőteljesebb lenni már az émelygés, hányinger és nagyon könnyen elfáradok, megfájdul a hátam. Úgyhogy ahogy van lehetőségem pihenni pihenek! :-)
Ti hogy vagytok?
Anitacool
2018-05-25 12:42:22

Margaréta most mi jövünk! ;-)
Kira84
2018-05-25 11:26:50

Sziasztok lányok,
Kedves erikasz és mindenki, persze hogy nem tűnök el teljesen ezt a hónapot még végig mérem majd csak a kövi ciklust nem...
Látom megint vannak ígéretes szép görbék hajrá lányok :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!