Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok lányok.
Nekem ez az ucsó hónapom hogy mérek, most tényleg eldöntöttem befejezem, totál kivagyok most már, túl sok minden volt mostanában.Pihenés kell.Elkezdtem tornázni esténként nincs vacsi remélem megindul a mérleg nyelve lefelé..
Peteérésem nincs a mai lh tesztem hómező volt, szóval fölösleges pörögnöm rajta.Így most elsődleges szempont a fogyás ha az be indul remélhetőleg a peteérés is idővel rendbe jön.
fbara90
2018-05-24 15:57:47
Erikasz nem tudom a hőm. Nem mérem. :)
Gyémánt micsoda vonalzó :D
erikasz
2018-05-24 15:55:09
Kerie :Látod megindult felfelé !!:) -Mondtam én !!
Elírtam az előbb Christit ,akartam nem Keriét !
Christi :Holnap ovu .apára fel ! :)
erikasz
2018-05-24 15:49:34
Gyémánt :De szép a görbéd !:)
Jól érzed magad ?
Tünetek vannak ?
13 .án de jó nekem az a szerencse számom ...anyukámék 13. án esküdtek akkor szombatra esett !
Az már tökéletes már szívhang minden lesz !:)
erikasz
2018-05-24 15:43:19
Kira :Hol van a görbéd ?
Fbara :Örülök ,hogy végre elmúlt a menszi ! :)
Nagyon hamar és kevés.... hőd mennyi?
gyémánt7
2018-05-24 15:41:59
Anitacool teszteltél? Olyan kíváncsi vagyok! Én változatlanul 13.ára van időpontom!
erikasz
2018-05-24 15:39:34
Lion :Meg volt az ovud sőt biztos !! :)
Egész nap szurkált a petefészkem megint ,még most is.... elviselhető....de nincs tojcsi folyás csak krémes ezt nem értem !:(
Anitacool :Teszteltél ?
Vagy megjött ,vagy leesett a hőd ?
Kerie :Holnap ovu készülj ,apára fel !!:)
Amandeen :Rendben vagytok már ?
fbara90
2018-05-24 14:23:36
Vica ha tegnap kezdted szedni, lehet az nyomta fel mára a hődet.
Christi, te hogy vagy? mit érzel? készülődik már az ovu? lh tesztelsz?
fbara90
2018-05-24 14:22:08
Kerie nagyon szorítok!!! :)
Margaréta sajnálom, hogy leesett :( Mit érzel? biztos megjön?
fbara90
2018-05-24 14:04:11
Lion jól vagyok. De elég érdekes dolgot tapasztaltam..
2 napig volt rendes piros vérzésem- ez elég rövidnek számít azért nálam, aztán 2 napig inkább már csak barnáztam. tegnap előtt el is múlt, gondoltam én.. mert már semmi nem volt, aztán tegnap megint ilyen pirosas-nyákos vérzés volt, igaz nagyon csekély mennyiség. De nem tudom hova tenni. azóta mintha most megint elvágták volna.
Amúgy semmi panaszom, eseménytelenül telnek egyenlőre a napok.
Annyi h elég érzékeny vagyok lelkileg a napokban... gondolom ez mág az utózöngéje annak, h megint nem sikerült...
De azért jól vagyok :)
Remélem sikerült jól időzítenetek a kiruccanással, és már nem fog leesni a hőd! ;-) :)
Nekem ez az ucsó hónapom hogy mérek, most tényleg eldöntöttem befejezem, totál kivagyok most már, túl sok minden volt mostanában.Pihenés kell.Elkezdtem tornázni esténként nincs vacsi remélem megindul a mérleg nyelve lefelé..
Peteérésem nincs a mai lh tesztem hómező volt, szóval fölösleges pörögnöm rajta.Így most elsődleges szempont a fogyás ha az be indul remélhetőleg a peteérés is idővel rendbe jön.