Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Christi
2018-06-27 10:16:02

GoVica szerintem se szomorkodj meg, nekem 5 hetesen meg a petezsak sem latszodott, mondta is az orvos, hogy tul koran mentem hozza.
Erikasz koszonom, hogy eszedbe jutottam! Amugy minden honapban szokott ovud lenni?
KittyCat bizzunk benne, hogy ott a baba :)
Kira84 jobbulast!

En ma igy... mar elesben probalkozunk mi is :)
anitaa28
2018-06-27 08:50:45

Sziasztok!

Látom sokan alakulgatnak!

Vica: Nyugi szerintem tökéletesen fejlődik, 5 hetesen nem is láthat más petezsákon kívül.

Margaréta,fbara: Ne adjátok fel,nemsokára ott figyel majd a bébi. Tudom,könnyű mondani,de így van! A remény hal meg utoljára,de tényleg!!!

Én pedig így alakulok,nincs itt semmi,peteérés a közelbe sincs.Tiszta idióta ez a görbe most.
Kira84
2018-06-27 07:15:13

Jó reggelt lányok.Fogalmam sincs volt e pém, mert a nyákot nem figyeltem mert a ciklus 12-14 napján is volt együttlét . Egy kicsit meg is vagyok fázva tegnap kezdtem, torokfájás, orr dugulás, remélem hamar túl leszek rajta.
KittyCat
2018-06-27 06:57:27

A múltkori ciklusban, a 24. napon még felment a hőm utána meg le, a 28.-on visszament, de a 29/re leesett és a 30.ciklusnapon meg is jött. Majd meglàtjuk.
KittyCat
2018-06-27 06:55:15

Vica: ne aggodj itt lesz a kis bébi már legközelebb, szerintem is normális hogy csak a perezsák van még. Egyébként, meg hogy mondhat ilyet, hogy nem fejlődik jól...
Ma feljebb mentem ismét, kétszer néztem meg a hőmèrőt, hogy jól látom-e. 36,77 volt ma. Bízunk benne nagyon, hogy így marad, és kezd fejlődni majd bent valaki. :)
erikasz
2018-06-27 05:37:47

Christi :Nagyon szép a görbéd .....!
Azt hittem már nem is jelentkezel ...tegnap voltál eszembe ....látod most igy állok ..sehogy.....! tegnap puffadás ,mindent kijött belőlem csak kekszet és almát ettem délután olyan rosszul voltam !:(
De már minden rendben !:)
erikasz
2018-06-27 05:25:10

Lion :Kezet foghatunk ,én is azt hittem 36,7 mértem ....ledöbbentem 35.7 életemben nem volt ilyen alacsony a hőm !:(
Vissza tettem a kivett értékeket ezek az alap hőim ,36.3 ,36.4 a múltkor is és azelőtt is azok voltak,csak 36.4 -re ritkábban megy fel !
Méhnyak leereszkedett vizes folyás ....mi lesz ebből a Jó Isten tudja !
Lehet üres járat nekem is !

Többiek hogy álltok ?

Vica :Hinni kell ,ott van a bébi.... csak még nem látja ,majd legközelebb !!!
zsuzskam
2018-06-26 18:57:45

5 hetesen elvileg nem is látszik más, csak a petezsák. Próbálj megnyugodni, vegyél be magnéziumot, és lazíts egy kicsit. Ja, és csak jóra gondolj! Pláne ha hiszel a vonzás törvényében.
GőVica34
2018-06-26 16:48:43

Május21.e volt az utolsó mensim első napja.11Napja késik.clear blue szerint 2-3 hét amit mutatott tegnap.elvileg 5hetes.Nagyon belém vágta az ideget azzal hogy azt mondta ő szerinte nem fejlődik jol....
zsuzskam
2018-06-26 16:13:28

Mennyi idős vagy most Vica?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!