Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok, èn ma magasat mértem. Nem tudom a tegnapi értèkkel mi legyen, ha kiveszem ilyen:
Lion86
2018-07-31 06:43:18
Jó reggelt!
Sziszi, azért teljesen nyugodt nem lehetsz, a hímivarsejtek akár 5 napig is elélhetnek ;)
Én nem nagyon örülök a mai mérésnek, nem szokott jót jelenteni, ha 36,2 alá megy.
Sziszi259
2018-07-31 06:29:40
Sziasztok!
Tegnap megvolt az ovum, fájt a petefészkemnél. Örülök neki, hogy eltalálta. :) az ciklus.hu sosem lövi be jó helyre... De most legalább teljesen nyugodt vagyok, mert nem voltunk együtt 4 napja. Majd a következőben sikerül. :)
Nálatok mi újság?
Sziszi259
2018-07-30 21:59:28
Edit ezzel én is így vagyok. :D mindig megtudok valami újat :D
Panka aki ezt mondta, azzal indokolta, hogy nagyon megvastagítja a méhfalat, és hogy állítólag az sem jó... :/ folsavat is szedek.
Panka82
2018-07-30 21:41:09
Sziszi, igen tudom , hogy itt mindenkinek ez a célja , és hogy szorít a másikért is :)
Én E-vitamint szedek , de nem tudok róla, és nem hallottam róla, hogy csak ovuig lehetne szedni. Az E-vitamin célja , hogy segítsen a beágyazódásban ,erősíti a méhfalat, vastagítja a méhnyálkahártyát, tehát nem hinném, hogy kárt okoz a rendszeres szedése. A folsavról hallottam, hogy azt meghatározzák , hogy mikor mennyit szedjél, mármint már terhesség alatt. Meg persze már tervezés alatt is javasolt a szedése.
Edit90
2018-07-30 19:04:34
Csajok szuperek vagytok,hogy így segítetek Pankának. Annyira örülök,hogy itt ilyen jó a csapat,mindenki szurkol a másiknak :)
Anitacool: ha kiveszem a pozitív ovutesztet,akkor visszateszi a 18.napra, ahol eredetileg volt szerinte.
Bár olyan mind1 melyik nap volt végülis. Vizsgálgatom a testem, nekem ez egy csoda,ami bennünk zajlik. A hormonok összjátéka, a középidős fájdalom,az ovutesztek, a hőgörbék, és csak ámulok mindezen.
Sziszi: Igen,elvileg a pozitív ovu teszt után van az ovu valamikor azonnal,és másfél nap közötti időtartamban :)
Én Rossmannos ovutesztet használtam, expect a neve. De sehol nem volt jelölve rajta,hogy milyen érzékeny. Tudja valamelyikőtök,hogy milyen?Nekem bevált,egy napig volt pozitív.
Sziszi259
2018-07-30 17:48:13
Panka itt mindenkinek ugyanaz a célja :) szerintem mindenki szorít a másikért is, nem csak magáért. Örülnék, ha újabb babát hozna a weboldal, még ha nem is az enyém. Kittyért is izgulok :D
van valaki aki E-vitamint szed? azt hallottam, hogy csak ovuig lehet, ez igaz?
csüt.ön megyek nődokihoz, de nem tudom, hogy felhozzam-e a baba témát, mert sztk-s orvos, és nem akarom, hogy hülyének nézzen, hogy nála érdeklődöm. még sosem voltam nála, ő a kerületi orvos.
jövő héten meg megyek vérvételre és pajzsmirigy vizsgálatra. kíváncsi vagyok mi lesz. félek.... :/