Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Sziszi259
2018-08-04 21:29:18

Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni, hogy miből mennyit szedjek, mindennap vagy elég két naponta?
C-vitamin:1000 mg
E-vitamin: 24mg
Szelén: 110 mikrogramm
Folsav: 400 mikrogramm
Az E-vitaminra azt mondta a dr.nő, hogy 2000 NE elég naponta
Bár még semmi olyan vizsgálaton nem voltam, ami mérné ezeknek a szintjeit.

Ill. még egy kérdésem lenne, hogy ha most elmegyek a 21.napi vérvételre, de a 3-5 naposra később megyek (mert úgy néz ki, hogy pont 20-a körül vannak azok a napok...) akkor attól még jó lesz az a 21.napos, vagy akkor most már várjak, hogy egy ciklusban legyen meg a kettő együtt?
A problémám meg az, hogy az ovu után szoktam mérni 36.7-36.8-t, most viszont csak 36.5-t mértem. Vagy még megy feljebb szerintetek?
Bocsi a sok kérdésért, de annyi mindent nem tudok még :D
Előre is köszönök bármilyen választ :)

Jashmine, de ha már ennyire nem akar foglalkozni veled, akkor miért nem küldd el egy szakértőhöz? Hogy lehet valaki ennyire nem törődöm…?
Engem meg mondjuk a nődoki pajzsmirigy vizsgálatra nem küldött el, csak a hormonra. De gondolom, ha nem lesz jó a TSH értékem akkor elküld oda is.

Edit szép a görbéd :)

erikasz remélem nem volt kései az aznap esti dolog... előtte nem nagyon voltunk együtt, ki voltunk mind a ketten... :/

Margaréta az IR kezelhető, ne keseredj el. :) adjatok bele mindent, most, hogy jön az ovu :D

Panka gratulálok!!! :) nagyon szép erős csíkocska.
Btiti
2018-08-04 19:32:26

Sziasztok Lányok!
Panka, Kitty gratulálok nektek! Jó egészséget és problémamentes babavárást kívánok!
Edit, remélem Te leszel a következõ ;)
Nekem most nem jók a mérések. Tegnapelõtt repültünk éjszaka, tegnapról mára meg csak 3 óra alvás... De az LH teszt még csak ma kezdett erõsödni, még nem pozitív, szóval nem csúszunk le :)
erikasz
2018-08-04 19:13:45

Gyorsan felrakom a görbém !
Egyik vendég jön a másik megy ...mindjárt jönnek a hugomék ...lehet csak holnap tudlak olvasni benneteket !:(
Én még stagnálok ...!
Lion86
2018-08-04 18:59:09

Sőt, olyat is láttunk már, hogy a teszt még pozitív volt de már megtörtént a tüszőrepedés. Nekem volt olyan, hogy az ovu napján reggel még pozitív volt.
Lion86
2018-08-04 18:56:39

Smagi, ha ma van a második pozitív nap, én ma estére időzíteném, mert a tüsző valóban hajnalban reped meg leggyakrabban, de ha akkor vagytok együtt, akkor már késésben lesznek a kis úszók, mert kb. 6 óra kell nekik, mire feljutnak a petesejtig, aminek közben folyamatosan romlik az állapota, mert főleg az első 6 óra a legalkalmasabb a megtermékenyítésre (egyes kutatások szerint 6-12, de a 24 óra után már hirtelen sorvadásnak indul). Tehát ha pont időben találkoznak, akkor jó lenne reggel, de szerintem ez rizikós. A pozitív napon érdemes együtt lenni és esetleg még az azt követő napon is.
Smagi
2018-08-04 17:10:56

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy ha az ovulációs teszt kettő egymást követő nap pozitív, akkor mikorra kellene időzíteni az együttlétet?
Hallottam olyanról is, hogy a reggeli együttlét a “célravezetőbb”!? Ez igaz?
Valaki tudna segíteni nekem?
Anita34
2018-08-04 15:53:29

Sziasztok!

Kitti, Panka: gratulálok Nektek, boldog babavárást és jó egészséget kívánok!

Margaréta, az IR-re jó az Inofolic. Próbáltad már? Ha még nem egy próbát megérne szerintem.

Erikasz, örülök, hogy jól vagy! Jól tetted, hogy elmentél az orvoshoz. Minden rendben lesz a továbbiakban is, vigyáz Rád az Úr! Puszi!
Margaréta88
2018-08-04 13:22:03

Panka: hatalmas gratula!!! Nagyon boldog babavárást kívánok!!! :)
Lion: köszi a választ :)
anitaa28
2018-08-04 12:07:05

Panka szìvből gratulálok! Nagyon szép erős pozitív! Boldog babavárást!
Lion86
2018-08-04 12:00:48

Panka, már napok óta mondom, hogy ez teszt nélkül is egyértelmű :D
Boldog és könnyű bababvárást kívánok!

Edit, a tiéd is nagyon ígéretesen alakul :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!