Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kitty annyira sajnálom! Írj majd,hogy mi volt a dokinál.
Èn most èjjel nagyon nyugtalanul aludtam,majdnem egy órával korábban keltem,mint szoktam,így mèrtem ennyit. Mèh feszülès van,de nem görcsök,mint mensi előtt szokott. Nem tudom,nem merek reménykedni,de már jó lenne,ha kiderülne mi van,mert ez a bizonytalanság kikèszít.
Anitacool
2018-08-06 10:52:48
Edit, 2 nap múlva tesztelj újra! Eddig szépen haladsz nagyon :-)
Anitaa28 szerinted volt ovud? A görbéd ezt egyelőre nem igazolja, de mintha az előző görbéden sem látszott volna. Voltál már endokrinológiai kivizsgáláson?
Velem nincs semmi, várakozok még ovura. Elutaztunk, még a hőmérőmet sem vittem magammal. Nem hiányzott.. :-D Most ez az egész nem szervesen a mindennapjaim része. Ritkán jut eszembe a babaprojekt. Majd jön, ha ideje lesz, így gondolom. Elengedtem, mint Lion :-)
Anitacool
2018-08-06 10:52:45
Edit, 2 nap múlva tesztelj újra! Eddig szépen haladsz nagyon :-)
Anitaa28 szerinted volt ovud? A görbéd ezt egyelőre nem igazolja, de mintha az előző görbéden sem látszott volna. Voltál már endokrinológiai kivizsgáláson?
Velem nincs semmi, várakozok még ovura. Elutaztunk, még a hőmérőmet sem vittem magammal. Nem hiányzott.. :-D Most ez az egész nem szervesen a mindennapjaim része. Ritkán jut eszembe a babaprojekt. Majd jön, ha ideje lesz, így gondolom. Elengedtem, mint Lion :-)
anitaa28
2018-08-06 10:09:51
Kitty annyira sajnálom! Orvos után mindenképp jelentkezz.
Panka veled mi újság? Hogy vagy?
Edit te mit mértél ma? Jelenleg te vagy a legizgalmasabb helyzetben.
Erikasz, Anitacool,Lion ti hogy vagytok?
Én ma így vagyok,értetlenül nézem a hőmet,ez a ciklus tisztára össze van kavarodva. Tegnap volt két csepp pecsétem.
Margaréta88
2018-08-06 08:52:30
Kitty: nagyon sajnálom!!!
Én így állok:
Anitacool
2018-08-06 08:24:05
Nagyon sajnálom KittyCat, hogy ezt írtad :-( Tudom, hogy ez ilyenkor sovány vigasz, de ha baja lett volna, jobb hogy így, és ilyen hamar ment el, mint jóval később. El sem hiszed, mennyi várandósságból nem lesz baba. :-( A jó hír, hogy képes vagy megfoganni, úgyhogy nincs gond veletek! Hamarosan bekopogtat hozzátok az erős, egészséges kisbabátok!
KittyCat
2018-08-06 06:43:35
Sziasztok!
Tegnap pihentem. Ma reggeli teszt mar negativ sajnos a hőm is lent van. Délután tudok orvoshoz menni.
Anitacool
2018-08-05 21:39:13
Panka uuugyeer megmondtam én, hogy te vagy a második kismama Kitty mellett! Vigyázzatok magatokra kismamik, minden jót kívánok nektek a babavárás során! Kitty mindenképp jelentkezz, hogy mi van veled, aggódom érted. Csak jó dolgok jönnek, erre gondolj!
Margaréta88
2018-08-05 19:36:08
Kitty: szerintem is menj orvoshoz holnap feltétlenül, az a tuti. De addig is pihenj, feküdj.
Fbara: azt gondolom kipróbálom én is. Köszi az infót.
fbara90
2018-08-05 15:19:35
Kitty akkor mielőbb sos irány az orvosodhoz!! Bár nem vagyok szakértő, de lehet csak progi pótlás kell. addig is ne erőltesd meg magad, feküdj sokat. lehet az esti buli sok volt, és csak az okozza.
Èn most èjjel nagyon nyugtalanul aludtam,majdnem egy órával korábban keltem,mint szoktam,így mèrtem ennyit. Mèh feszülès van,de nem görcsök,mint mensi előtt szokott. Nem tudom,nem merek reménykedni,de már jó lenne,ha kiderülne mi van,mert ez a bizonytalanság kikèszít.