Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
*megint javított a telefon.. Szóval nekem a dokino mondta h elég annyi
Sziszi259
2018-08-05 12:29:51
Margaréta köszönöm! :)
Nekem a dominó mondta a 2000-t, de mivel nem tudom mennyi lehet a szintem, igy nem tudom, hogy eleg-e. Még csak a vizsgalatok elején vagyok. De igazából nem sietek. A cél, hogy év végére + legyek :)
Az e vitaminrol olvasatam, hogy nem szabad túlzásba esni, mivel zsírban oldódó, es elvileg ha túl telitett a szervezetre akkor az arthat a babának. Bár nem tudom mennyire igaz... :/ tegnap még negatív volt a teszt? Mert aznap reggel csináltam egyet mielőtt mentem orvoshoz es az enyém éppen határon volt a negatív es a pozitív között,másnap mar egyértelműen negatív volt. Es akkor mondta a doki, hogy vagy aznap este v másnap este lesz ovu. Neked nem mondott semmit?
Margaréta88
2018-08-05 11:52:10
Edit: szép a görbéd, lehetcez + 1-2nap múlva, még ne adjátok fel!!!!
Sziszi: én úgy tudom, hogy a 3. És a 21.napi vérvételt ugyanabban a ciklusban kell csináltatni. Nem lányok? Ja még a vitaminok, én így szedem: Dvitamin 3000NE (es most se elég magas, ugyhogy több kell nekem) E vit. 200mg szerintem többet is szedhetnék mert a Closty miatt így is vékonyabb az endometrium mint szkott), folsav 3mg, emellé még ha nem felejtem el, akkor még napi 1-et a Jutavites vitaminból.
Nálam ma délelőtt már + az ovu teszt, de ez nem késő a 2 nappal ezelőtti 25ös tüszőnek? Azt olvastam, hogy az ekkora, meg azóta már nagyobb is valószínűleg, már nem jó, "öreg" benne a petesejt. Mit gondoltok?
Sziszi259
2018-08-05 11:29:06
Edit még várj két napot :). Még csak 13 nap telt el az ovu óta. Két nap múlva + lesz ;)
Edit90
2018-08-05 11:09:44
Èn ma így. Buta vagyok ès pont azt csináltam,amit nem kellett volna,ma reggel teszteltem egy hómezőt:(kicsit elszomorodtam,de èn túlèlem,viszont a fèrjem nagyon csalódott. Tüneteim vannak,de fèlek csak bebeszèlem magamnak. Fájdogál a derekam,a cicik nagyon meg vannak duzzadva,bimbó èrzèkeny. Tegnap este alig vártam,hogy levehessem a melltartót,fájt már ès meleg is volt. Mensi jel nincs.
erikasz
2018-08-05 10:03:19
Én ma igy :)
Sietve ,csinálok mindent függöny mosás ágybeli szégyen ,de vasárnap mindennap vendég kiborító !
Remélem ma senki nem jön ......!
Át tudlak olvasni benneteket !!!
Kitty .Planka gratulálok.... a Jó Isten vigyázzon rátok és jövendő gyermekeitekre !:D
Tudtam én hogy babás görbék ....!!!!:)
Edit:Te vagy a következő gyönyörű a görbéd !:D
Sziszi259
2018-08-05 09:13:29
Amandeen igen tudom. Az jövő hét csüt. lesz. De a3-5 naposra meg nem biztos, hogy eltudok menni. Ezért kérdezem, hogy az jó lesz-e úgy, hogy most az egyik, a következő ciklusban meg a másik
Jashmine az szép... Nekem a tartózkodási címem pest, és akihez tartozom nagyon aranyos. Csak nagyon sokan járnak hozzá. Most voltam és a következő időpont meg október... :/
Amandeen
2018-08-05 01:13:30
Sziszi, a 21. napi vérvétel csak tankönyv szerinti ciklus esetén 21, egyébként meg 7 nappal ovu után kell menni, úgy számolj!
Jashmine
2018-08-04 23:34:41
Lion86
Soha nem szoktam beteg lenni, igy orvoshoz sem jarok soha.Most is csak ez miatt mentem.Meg raksziresre szoktam járni. 2 eve vizsgaltattam a pajzsmirigyem-kicsit tulmuködik jól van az úgy válasszal.
Sziszi259
Itt Vásárosnaményhoz tartozom ( környékbeli neve:halálkórház).
Túl sok lehetőség nincs kórházak közt válogatni :( Ha másik kórházba mész önként, képesek elzavarni.Ismerősön nem egy járt már így, hogy körzetileg nem oda tartozik és elküldték.Viszont namény meg nem tudta megállapitani mi a baja.
Pl. Másik ismerősöm hasonlo gonddal ment nőgyógyászatra, semmit nem.mondtak neki.Átküldtek a sebészetre.Nah ez a mi kis kórházunk..
Sajnos.
Azért informálodom itt mert máshova nem igazán tudok fordulni.
Háziorvosunk is csak hetente 2szer van napi 1 órát.
Legalább felétek azért több a törődés.
anitaa28
2018-08-04 21:43:50
Margaréta csak bíztatás ként írom. Kislányom IR/PCOS mellett nagyon durván szabálytalan ciklus mellett spontán fogant! Nem szabad elkeseredni.☺