Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Margaréta,az inofolicról: nekem szerintem rendbe rakta a ciklusomat, egyenlőre úgy tűnik, lekopogom. :)
előző ciklusban ~ 16. napon volt ovum, ebben a ciklusban pedig most járok a 13. napon, de már tegnap este megjelent a termékeny nyák. Szerintem most is a 14-15. napon lesz valahol. nekem úgy néz ki végre normalizálódik a helyzet :)
És csak napi egyet iszom belőle :) kipróbáltam a kettőt, de az sok volt, kipattogott tőle teljesen a fejem :D az egy tasakkal viszont minden szupi :)
Én csak ajánlani tudom :)
Gratulálok az új kismamiknak! :) Boldog babavárást! :)
KittyCat
2018-08-05 15:11:35
Esit szerintem szép a görbéd csak koràn teszteltèl. Ne aggódj! :)
KittyCat
2018-08-05 15:09:47
Sziasztok lányok!
Panka szîvből gratulálok! :)
Sajnos nálam nem olyan rózsás a helyzet....
Tegnap lagziban voltunk ès elkeztem érezni, hogy valami nincs rendben odalent. Kicsit barnàztam, mintha meg akarna jönni csak mègse. Aztán ‘reggelre’ ez már inkább pirosas jellegű.
Fel 5korul ertunk a szallaara es fel 9ig aludtam,utána gyorsan teszteltem. Halványan ugyan, de azért ott van a csík. De nem erősödött...
Azóta hazaértünk, vettem hazafele magnesolt, már ittam is egyet éd pihenek.
erikasz
2018-08-05 13:59:41
Sziszi a ovuláci napján sem késő az együttlét ....!
Margaréta88
2018-08-05 13:53:33
Anita34: nem próbáltam még az Inofolicot, lehet kipróbálom. Csak attól félek, hogy bezavarja a rendszeres ciklusomat vagy ilyesmi.
Margaréta88
2018-08-05 13:47:00
Sziszi: nekem csak annyit mondott, hogy most a napokban legyünk együtt. Hát ezen nem múlik. :D tegnap még jócskán negatív volt, ma delelott +, majd este csinálok még egyet, de mostanában az már ilyenkor negatív ismét. Meglátjuk. :)
Smagi
2018-08-05 13:45:24
Sziszi259, köszönöm a válaszod! Igen én is úgy olvastam, hogy a hímivarsejt több napig életképes. Na majd ebben a hónapban a pozitív teszt utáni napon is együtt leszünk és akkor remélhetőleg sikeres is lesz! Nekem sajnos magas a prolaktin szintem, amire 3 hete szedek gyógyszert, lehet nem volt még elég ideje lejjebb menni. :) kedden megyek majd kontrollra, akkor kiderül.
Sziszi259
2018-08-05 13:02:50
Smagi mivel a himivarsejt 48-72 óráig életképes, igy nem voltatok rosszkor együtt. Viszont en azt olvastam, hogy az első negatív napon is érdemes együtt lenni. Mert az, hogy pozitív azt jelzi, hogy 36 oran belül peteeresed lesz. Bar ez teszt függő. Nekünk ez a 3.ciklusunk, hogy időben együtt vagyunk. Az első kettő meg nem sikerült, talan majd ez. De egy ciklus alatt is csak 25% az esély a babára. :)
Smagi
2018-08-05 12:59:20
Lion86 köszönöm szépen a választ! Most új ciklus indul, úgyhogy majd csak két hét múlva lesz esedékes a tesztelés, csak az utóbbi két ciklusban kettő egymást követő nap volt pozitív az LH teszt. Kiváncsi vagyok, hogy most mi lesz. :)
Mi általában 1 vagy 2 naponta, vagyunk együtt, de valahogy mégsem volt jó az időzítés... a két pozitív LH tesztes napon együtt voltunk, de az azt követő napon nem... lehet kellett volna!?
Gratulálok a pozitív tesztekhez!:)
anitaa28
2018-08-05 12:37:11
Nekem mára ezt dobta a gép. A tegnapi 36,9-et kivette ma 36.4-et mértem,ilyen értékét még sosem. Volt egy csepp kis pecsétem ma. Akinek van pecsételés peteéréskor az mit tapasztal? Mikor jelentkezik repedés után 1 nappal? Vagy ez hogy van? Holnap majd meglátjuk mit mutat a reggel.
előző ciklusban ~ 16. napon volt ovum, ebben a ciklusban pedig most járok a 13. napon, de már tegnap este megjelent a termékeny nyák. Szerintem most is a 14-15. napon lesz valahol. nekem úgy néz ki végre normalizálódik a helyzet :)
És csak napi egyet iszom belőle :) kipróbáltam a kettőt, de az sok volt, kipattogott tőle teljesen a fejem :D az egy tasakkal viszont minden szupi :)
Én csak ajánlani tudom :)
Gratulálok az új kismamiknak! :) Boldog babavárást! :)