Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Sztem még nem volt ovu vasárnapra-hètfőre várom.. :)
Teszt is negatív eddig, szépen ki szokta mutatni.
Ma is feljebb egy picit, majd meglàtjuk, de most vagyok kb normal hőn.
Anitacool
2018-08-17 11:42:08
Margaréta szépen fent vagy, mint mindig! :-) Az alaphőd is mindig ilyen magas?
Erikasz akkor bizonyára megtörtént :-) Drukkolok ;-)
Sziszi a csökkenés miatt nem akarlak áltatni. Ennek ellenére drukkolok, hogy te légy a kivételerősítő szabály :-)
Lion tényleg kéz a kézben vágtatunk, minden szempontból :-) Kívánok neked egy happy endet! ;-)
Anitaa28 ez megint egy ovu nélküli, most már nagyon hosszú ciklus. Szedsz valamit, ami segíthet?
Mimike üdv köztünk, gyors babásodást kívánok, na meg hétvégére jó szórakozást nektek ;-)))
Amandeen a lombikhoz csodaszép eredményt kívánok nektek, bízzunk benne, hogy most már ti jöttök!! :-)
Aki szed Inofolicot (vagy az összetevőit), tapasztalt bármilyen változást? Egy hónapja iszom.
Amandeen
2018-08-17 11:01:30
Mimike, üdv közöttünk.
Erikasz, úgy tűnik most már múlóban a menszi, már csak pecsételek.
Tegnap óta lombik projekt....meglátjuk, mi lesz.
Sziszi259
2018-08-17 09:53:21
Aranyosak vagytok :)
Még mindig semmi... a méhnyakam középen/fent van, bár kissé nyitott, de mégis puha :D
mimike üdv köztünk! :)
mimike84
2018-08-17 09:29:25
Sziasztok :) új vagyok itt, egy ideje olvaslak Titeket, próbálok kiigazodni a görbéken. Nekem van már egy 6 éves lányzóm és most teso projecten vagyunk. Ez a 2. hónapunk, és az első amikor lh tesztelek és hőt mérek. Korábban fogi gátlót szedtem igy össze vissza ciklusaim vannak, nehéz belőni sz ovut... Itt a görbém, eddig igy állok, elvileg a hétvége lesz esélyes :)
anitaa28
2018-08-17 09:03:23
Sziasztok!
Elég rég jelentkeztem utoljára,de nyaraltunk,azért olvasni olvastalak titeket.
Lion örülök,hogy kiderült nálad a gond! Így lehet rajta változtatni,átérzem a problémád én is IR/PCOS vagyok és imádok enni. Nekem is fura volt eleinte a diéta,de gyorsan belejöttem és a legtöbb mindent elkészítek a diétának megfelelően.Igaz két vagy 3 félét is szoktam főzni(van olyan nap is),de szuperül lehet tartani.Nekem a mozgás okoz gondot. De a gyógyszer+mozgás+diéta kombó az összes cisztám elmulasztotta. Kitartást és erőt Neked!
Sziszi ne add fel amíg nem jön meg,reménykedjünk abban a babócában még :)
Margaréta ismét gyönyörű a görbéd,drukkolok Neked nagyon!
Vica olyan gyönyörűen látszik az ovu! Most jön az izgalmasabb rész.
Anitacool a Tied is gyönyörű,csak így tovább,egyre magasabbra :)
Kitty,erikasz ti még az ovu előtt,de Nektek is mint mindenkinek sikeres hónapot kívánok!
Az én ciklusom ismét egy baromi hosszú,de gondolom az idegesség ami mostanában ért belekavar. Ez már a 45. nap,várom a végét.
Lion86
2018-08-17 08:55:55
Sziszi, sajnálom. De azért addig van remény, amíg nincs vérzés. Szorítok, hátha holnapra csoda történik és nem jön meg.
Lion86
2018-08-17 08:54:20
Sziasztok!
Btiti, ebből még bármi lehet, ne aggódj :)
Erikasz, kíváncsi vagyok nagyon a holnapi mérésre. Jó korán jött most, ha tényleg ovu volt.
Anitacool, fej-fej mellett haladunk :D Még a ciklus hossza is majdnem megegyezik.
Margaréta, még mindig nagyon szép a görbéd. Most a Batman jutott róla eszembe :D
A görbém
Sziszi259
2018-08-17 08:50:52
Sziasztok!
Még nem jött meg, de a hőm visszaesett, a teszt negatív.( ma másikat használtam, de így mindegy is...)
erikasz
2018-08-17 07:11:23
Sziszi :Teszteltél ?
Kitty :Szerintem az ovud megtörtént a görbéd ugy néz ki ...ma mennyit mértél ?
Sztem még nem volt ovu vasárnapra-hètfőre várom.. :)
Teszt is negatív eddig, szépen ki szokta mutatni.
Ma is feljebb egy picit, majd meglàtjuk, de most vagyok kb normal hőn.