Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-08-18 07:13:03

Jó reggelt!
Sziszi, mi a helyzet Nálad?

Anita28, köszönöm :) Az Inofolicot nem próbáltad még? PCOS-re elvileg kifejezetten jó, nekem is volt most ovum, úgyhogy talán ennek köszönhető.

Szia Mimike! Gyors babásodást kívánok :) A kislányod mennyi idő után sikerült?
Nekem úgy tűnik hamarosan ovud lesz.

Vica, tényleg nagyon szép a görbéd, viszont trifázisról (2. hőmérséklet ugrás) csak a 7-8.dpo után beszélhetünk, mert kb. akkor történik a beágyazódás és megugrik a hő a több progeszteron miatt. Ettől függetlenül nagyon szép és drukkolok.

Szia Melyna! Nagyon sajnálom a babákat. De 3 a magyar igazság és a 3. terhesség már biztos sikeresen végződik :) Kívánom, hogy gyorsan összejöjjön és minden jól alakuljon. Úgy tűnik Neked is most lesz ovud.

Amandeen, nagyon szorítok Neked. És ilyenkor mi történik a programban? Gyógyszereket kapsz?

Anitacool, én is egy hónapja szedem, azon kívül, hogy most volt ovum, nem sok mindent vettem észre :D Az az egy még feltűnt (akkor még ettem cukrosat), hogy ha édességet ettem, hasmenésem lett. Meg még azt, hogy eddig 3 tizedet ugrott max. ovukor, most 5-öt.

Kitty, örülök a pozitív ovutesztnek :) Ma milyen a hőd?

Btiti, remélem holnap még feljebb megy, szép a görbéd :)

Erikasz, annyira kíváncsi voltam, de ez így most tényleg nem egyértelmű. Holnap meglátjuk :)

Az enyémmel nem vagyok annyira elégedett, a 4.dpo-ra azért feljebb szokott már menni. És tegnap óta valami rettenetes hasmenésem van a gyógyszertől, remélem hamar megszokja a szervezetem.
erikasz
2018-08-18 06:49:05

Itt a görbém :)
Ebből nem sok minden derült ki .....hogy megtörtént e vagy sem.... ugyan annyit mértem ...esetleg holnapi hőből... ma vizes folyás van méhnyak középen és kemény lett !

Többiek ?

Sziszi :megjött vagy sem ?
Szerintem megemelkedik a hőd és nem jön meg !
Btiti
2018-08-18 06:46:52

Sziasztok!
Sziszi, teszteltél?
Ilyen a mai állás:
mimike84
2018-08-17 21:57:47

Erikasz, köszi az infót. Lh teszt ma még negativ de erősebb mint a tegnapi :) meglátjuk...
GőVica34
2018-08-17 20:14:56

Erikasz Kittycat nagyon köszönöm.Aranyosak vagytok.Bárcsak igazatok lenne..és ha ugy lesz ő már velem is maradna!!!
KittyCat
2018-08-17 19:52:22

Lion milyen szép ovu.. :)
Anita érzel valamit, hogy mostanában vège lesz a ciklusnak igy vagy ugy?
KittyCat
2018-08-17 19:50:51

Melyna, mimike üdv köztünk! :)
Vica annyira gyönyörű agörbèd.
KittyCat
2018-08-17 19:48:38

Erikasz ma lett pozi az ovuteszt,’majd meglatjuk mit mutat a holnapi hőm. Persze vasárnap megint nem tudok/nem lesz értelme mérni mert megyunk lagzizni. Na mondegy szeretjuk egymást apával,úgyhogy ez a lényeg. :)
melyna
2018-08-17 18:27:34

Köszi mindenkinek :)
olvastam már a méhszáj nézegetéséről,de igazábol nem tudom mi a fent lent,mivel sose néztem. A nyák inkább krémesebb nem áttetsző,de egy ici picit nyújtható. Meglátjuk mi lesz a hővel.....remélem elindul felfelé és fennt is marad :D Drukkolok mindenkinek Így legyen :)
erikasz
2018-08-17 18:20:41

Lion :Ha igy fog a hőd menni trifázisos a görbéd lesz... mint a GőVica34 -nek ugyan ugy megy a hőd ...!
Ugy örülök Lion... hogy olyan hosszú ciklus után végre ovud lett !:D
De érdekes a doki után ...mert akkor az járt az eszedbe izgultál ..féltél és lekötötte a figyelmed az ovuról !!
Én is kiváncsi vagyok a hőmre nagyon !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!