Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mimike84
2018-08-18 08:37:31

Jó reggelt :)
Margaréta, még bármi lehet, ne add fel :)
GöVica34, simán lehet beágyazódás...
Lion86, a lányzóm a 3. hónapunk eredménye, de akkor azon kívül hogy terhes vitamint szedtem és nem védekeztünk, semmit nem néztem Mikroszkópom volt, de azon pálmalevél minta sosem jelent meg :)

Ma én igy állok... Feszül és tompán fáj a hasam...
erikasz
2018-08-18 08:27:58

melyna :Ha most kemény orr szerű a méhnyak ...tegnap milyen volt puhább ?
Szerintem tegnap megtörtént... csak híg volt a vizeleted ezért nem mutatta a teszt csak halványan !
Sziszi259
2018-08-18 08:22:59

Egyébként nem tudom mi van, mert 6 körül szoktam mérni, de ma 4kor is mértem (megvolt a 6ora) és akkor 36.8-at mutatott a hőmérő, aztán 6kor már csak 36.6-t. Akkor most a 36.6 a mérvadó? Bár 6-kor azért keltem most fel, mert fáztam... :/
Sziszi259
2018-08-18 08:18:27

Sziasztok!
Btiti ma nem, még várakozó állásban vagyok :D
Erikasz egyenlőre még nem jött meg. Tegnap délutános voltam, úgyhogy a biztonság kedvéért betettem egy tampont, de csak egy pici vér volt rajta.
Margaréta hát hová zuhantál? :O :(
erikasz
2018-08-18 08:17:16

Lion :Nagyon szép a görbéd ....és igazán nagyot ugrott a hőd ovu után ...gyönyörű !!:):D

Btiti :Hűűűűűűűűű.... de jó vissza mászott a hőd ..ebből még lehet valami !!!:D:D

melyna :Azért zuhantál mert ovud lesz ma vagy holnap ...dehogy terméketlen hónap ...más örülne ha igy zuhanna lefelé !!!:D

GőVica34 : A véres váladék beágyazódás is lehetett 8 DPON vagy ...ha holnap felmegy...én tudom hogy fel ... akkor meglesz a 2 dik ugrás ..mivel most a 8 DPON vagy és akkor igazából trifázisos lesz a görbéd !

Margaréta : Attól hogy a hőd leesett még van remény... mig nem jön meg ...holnap vissza fordulhat !! Még csak ez az egy érték esett le van olyan 3 napi érték coverline alatt és megfordul a hő és babás !
Ne idegeskedj ...!

Btitinek a coverlinél volt és megfordult ...neked 36.7 a coverline még 1,05 tizeddel feljebb vagy !
Mikorra nem várod ?

melyna
2018-08-18 07:28:23

Lion86: Köszi a bíztatást :) Valahogy olyan megérzésem van,hogy ez most elmarad...plusz az ovu teszt is inkább halványodik...Méhszáj alig elérhető,de keményebb orr szerű.
GőVica34: Sztem lehet beágyazódás jele :) bár nem vagyok olyan nagy szakértő. Drukkolok
Margaréta88
2018-08-18 07:26:28

Sziasztok!
El vagyok keseredve...
GőVica34
2018-08-18 07:19:45

Sziasztok. Most reggel pisilés után törlésnél haloványan véres lett a wc papir.Se pisi közben nem volt semmi se azóta.A hasam feszül olyan mintha megakarna jönni...Hőm ilyen..Hányadik napon lehetek?7.?Elötte 3nap pozi ovu teszt...
Lion86
2018-08-18 07:16:57

Melyna, miért gondolod, hogy az lesz? Szerintem ovu előtti képet mutat a görbéd.

Margaréta, hogy állsz?

Fbara, mi újság Nálad?
melyna
2018-08-18 07:14:50

Sziasztok!
A hőm ma is lent.Szerintem ez egy terméketlen hónap lesz..... Veletek mi újság?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!