Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amandeen drukkolok! :)
Anitacool köszönöm! :) én sem élem bele magam, de még mindig nem jött meg, lehet, hogy most szórakozik velem a szervezetem és hosszabb lesz a lutealis :D
Margareta egyetértek. De a tied mindig bizakodasra ad okot, talan most nem hiába :)
Melyna üdv köztünk! Sajnálom a babákat. Remélem minél hamarabb újra pozit tesztelsz :)
erikasz
2018-08-17 17:52:16
melyna :Hagyatkozz csak a hőre és az érzéseidre ...ha alhasad fáj nézz nyákot és méhszájat... ha fent van a méhszáj puha nyálkás akkor ovud lesz !
Azt mindig egy testhelyzetben kell ...én ülve szoktam alapos kézmosás után a vécén ha a tojásfehérjéhez hasonló nyúlós akkor az !
Ha kemény a méhszáj mint az orrod hegye és ragacsos a nyák vagy száraz, krémszerű és lent van... akkor az terméketlen nap ...de ha alig éred el... fent van puha nyálkás,vizes.. akkor az !
erikasz
2018-08-17 17:20:07
Amandeen :Örülök hogy múlóban a menszi !:) ......a lombik programhoz sikert kívánok ...!!
GőVica34 :Ez nem kétséges trifázisos a görbéd ....babás görbe ...nagyon szép !!:D
erikasz
2018-08-17 17:12:24
Kitty :Ez ovu lesz nem hinnék a tesztnek a hőd mást mutat !
melyna
2018-08-17 17:12:10
erikasz: köszönöm az információkat :) Tesztelek igen de sajna szinte minden nap ugyan olyan halvány a csík :( mikroszkópon csak pöttyök....Alhasam fájt ma de nincs rutinom ilyenekbe :) 2naponta házaséletet azért alkalmazzuk :D
erikasz
2018-08-17 17:10:35
mimike84 : Üdv .köztünk !
A görbéd azt mutatja zuhanások alapján ma lesz ovud stagnálás után leesés vagy egyből emelkedés szokott lenni ! Alaphőd 36.3 ,36.4 nagyon jó !
erikasz
2018-08-17 17:05:03
melyna :Üdvözölek köztünk ...sajnálom ami veled történt ! :(
A görbéd azt mutatja az alaphőd 36.3 ,36.4 a mai nap.. vagy holnap ovulációd lesz mivel az alaphődtől leesett 0,4 tizedet a hő... van 2 db stagnálás.... és zuhanás még egyszer !
Ugy hogy apára fel !!
LH tesztelsz ?
melyna
2018-08-17 14:20:54
Sziasztok!
Új vagyok a hőmérős dologban. Most kezdtem ebben a hónapban. 2missed ab után már 1éve nem jön a baba :( Esetleg tudnátok tanácsot adni az eddigi napok görbéjéről? köszönöm
Margaréta88
2018-08-17 13:32:24
Lányok, látom vannak nagyon szép, bizakodásra okot adó görbék. :)
Köszi, lehet szép az enyém is, de én az előző hónap után már annyira, de annyira nem reménykedem. Most sem érzek semmit, emiatt gondolom, hogy ez se a mi hónapunk.
Anitacool: igen, általában ilyesmi magas az alaphőm, talán 1 tizeddel ha szokott néha alacsonyabb lenni.
GőVica34
2018-08-17 13:05:58
Sziszi amig nem jön meg van remény.Énis mindig ezt mondom.
Lion nagyon szép a görbéd biztos megvolt az ovud.
Anita köszönöm,izgulok is..egyenlőre egyedül páromat még nem akarom belevonni nehogy csalódjon...
Anitacool köszönöm! :) én sem élem bele magam, de még mindig nem jött meg, lehet, hogy most szórakozik velem a szervezetem és hosszabb lesz a lutealis :D
Margareta egyetértek. De a tied mindig bizakodasra ad okot, talan most nem hiába :)
Melyna üdv köztünk! Sajnálom a babákat. Remélem minél hamarabb újra pozit tesztelsz :)