Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-08-18 18:31:57

Anitacool, most hogy mondod, ha láttad az ovutesztem nekem sem volt látszólag pozitív most a 40-es pedig előtte már akkor pozi lett, mikor elkezdte felszívni a pisit. Valószínűleg csökkentette az Lh-t mindkettőnknél. Előfordulhat akkor, hogy Neked is IR-ed van.
Sziszi259
2018-08-18 18:01:06

Anitacool 2-án voltam nődokinál ő mondta, h vagy aznap v másnap megreped a tüsző, szóval ez tuti. :) ezért sem tudom mi van, mert ahhoz képest, hogy már a 16.dpo-n vagyok nagyon halvány... :/
Anitacool
2018-08-18 17:49:52

Lion, Edit90 köszönöm az inofolicos hozzászólásaitokat! Szuper, hogy kb egyszerre kezdtük el használni, így kéz a kézben láthatjuk, oszthatjuk meg a tapasztalatokat. Fbara majd te is gyere mesélni, ha olvasol minket, úgy tudom te is kb azóta iszod :-) Nekem van egy olyan megfigyelésem, hogy egy nagyon nem érzékeny ovutesztet használok, különben kb. 3 napig lenne pozitív, ami nem jó. Viszont ugyanez a teszt ebben a hónapban a terméketlen időszakban szó szerint hómező volt. (Azelőtt halványan mindig volt ott valami kis vonalka) Mikor ovura gyanakodtam meg 5 perc múlva pozitív lett, majd ahogy megszáradt, “majdnem pozitív” maradt. Másnap 5 perc múlva lett majdnem pozitív, tehát már negatív, aztán másnap megint hómező. Szóval mintha rendeződnének a hormonjaim. Aztán ezek után felment a hőm is, szóval jól jelezte. Most abszolút csak analizálom az eredményeket, most nem görcsölök a babaprojektre, csak ez nekem érdekes volt.

Sziszi én sajna nem látok semmit a teszten, illetve fehér csíkot, de lehet csak rossz a monitorom beállítása, na meg élőben mindig jobban látszik. :-) Viszont kikerestem a görbéd és az alapján akár később is lehetett ovud. LH teszteltél? Vagy nyákot nézel? Tuti a 2-i ovu? Mert ha esetleg igazam van és később volt, lehet csak holnapra “nem várod”, és akkor nem is csoda, ha csak halványan látszik. Na meg sajna 5-e után sokáig nincs adat, úgyhogy nehéz megmondani. Persze ez csak a hőgörbe alapján. Mert ha pl volt + lh teszted 1-jén, akkor az elméletem megdőlt. :-)
GőVica34
2018-08-18 17:23:30

Sziszi a Clear Blue-t énis csak ajánlani tudom.10es érzékenységűt pedig a predictort.Elöző terhességem ezekkel teszteltem.
GőVica34
2018-08-18 17:22:10

Egésznap hál istennek semmi nincs.Most van kis folyásom nem fehér hanem barnás...a görcsölés elmúlt vettem be reggel egy magne b6-ot.Meg ovu óta iszom a palástfű teát is.Van itthon még utrogestanom meg rutascorbinom..hátha esetleg kell....mert progi hiányom a legutóbbi terhességemnél is volt.
Sziszi259
2018-08-18 16:25:57

mimike köszönöm! remélem így lesz! :)
Annyira aranyosak vagytok, tök jól esik, hogy így bíztok! :) én kicsit félek, hogy őszinte legyek
mimike84
2018-08-18 16:15:16

Hú Sziszi, izgiiii, drukkolok nagyon, és a halvány csík is csík. Annó az első csikom nekem is olyan halvány volt hogy kb én láttam, aztán két naponta ismételtem,mig egyforma erősségűek nem lettek :) így lesz nálad is :)
Sziszi259
2018-08-18 15:57:38

Smagi hát még én :D írok! :) képet meg megpróbálok feltenni, ha reggel nem is, akkor este (holnap egésznapos leszek a melóhelyen)
Smagi
2018-08-18 15:54:30

Sziszi, nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz holnap! :) majd mindenképp írd meg és tegyél fel képet, ha tudsz!:)
Sziszi259
2018-08-18 15:52:45

Smagi csináltam egy olyat már, azon volt kb egy ugyanilyen csík. :) azért nem is raktam fel, nem éltem bele magam, ebbe sem akarom, holnap kiderül mi a helyzet :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!