Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Melyna :Ne nevettess a lutelárisom 11 -12 volt mindig 3 gyermeket szültem ....amennyi a luteláris annyi nappal nő a ciklus hossz !
Neked mennyi volt eddig hány nap !
erikasz
2018-08-22 13:22:05
Anitacool :Nagyon szép a görbéd... gyönyörű stagnálás .holnap felhúzol az tuti !:)
Lion : Tegnap is éreztem a szurkálást nem is tudom mire gondoljak ...tegnap is lehetett az ovu ...kívántam a párom ...majd meglátjuk holnapi hőm ...olyan izgalmas ilyenkor reggel !...vajon mennyit mértem ...gyorsan a lázmérő nézés mérés után !:)
Olyan igazad van ...nem lehet kiigazodni a görbémből ....de azóta mióta eszem a méhpempőt ....mintha nem csak a hőmérő váltás miatt lenne magasabb a hőm !
Mindjárt elfogy a pempő ..de szünetet kell tartani már 2 hónapja szedjük mindjárt !
Nagyon szépen haladsz... szép a görbéd !:)
Olyan más a tiéd is mint szokott ...először egyenletes ..utána szépen az ovu után 0.5 tized emelkedett ilyen még nem volt ...rá 4 nap után megint 0.5 tized emelkedett csúcs Lion !!!!:D
melyna
2018-08-22 12:15:06
Köszi lányok :) Egy napot se hagyunk ki...hátha :) (na jó nem minden nap csak 2naponta :D Viszont ovu teszt ide vagy oda szerintem ez a hónap nem lesz sikeres,mert 31napnál nemigen volt még hosszabb ciklusom,így a luteális szakasz igen csak rövidke..... :( Mindenkinek szurkolok. Remélem lesz pozitiv a mostani ciklusokban ;)
KittyCat
2018-08-22 11:32:20
Vica veled mi újság?
KittyCat
2018-08-22 11:31:05
Melyna nekem a clearblue digitalis mutatja ki tokeletesen, mult honapban vettem eloszor es volt is a hó vègén valami, ami sajnos mèg semmlett baba. Elég drág, és mivel nem tudtam pontosan hol lehet az ovum így sokat ellőttem, de megérte. Ebben a hónapban már a feléből sikerült kicsikarni a pozi tesztet. :)
KittyCat
2018-08-22 11:29:04
Anitacool a tiéd is olyan szép, jaj mindrnkinrk úgy szurkolok!
KittyCat
2018-08-22 11:28:04
Köszi csajok, ezt a hetet, meg egy hétfőt mèg ki kell bírni, kedden indulunk. :)
Lion nagyon szèp a görbéd. :)
Anitacool
2018-08-22 11:04:26
Kitty kellemes pihenést :-) Szerintem itt már nem érdemes túlaggódni ;-) Megvolt az ovu, a tested pedig teszi a dolgát ;-) Majd mérsz, ha lesz kedved a nyaralás után ;-)
Lion szépen felhúztál :-) Drukkolok, hogy maradj a magasban :-)
Nekem egy ideje ilyen stagnálós minden görbém. Ez a 36,3 az alaphő ha hűvös szobában, ha csatak izzadtan ébredek. Most a luteálisban is volt, hogy na mondom ez 37 körül lesz, mert kigyulladok. Erre tessék :-D
Melyna ez is elég erős teszt. Hivatalosan nem pozitív, de ez a kék lehet nem a legalkalmasabb ovuteszt. Viszont ha holnap halványodik, akkor írhatod pozitívnak. Ma is lehetséges ovunap van, minden esetre ne hagyjátok veszni ;-)
mimike84
2018-08-22 10:55:54
GöVica vettél tesztet?
Milyen szép görbék vannak :)
Neked mennyi volt eddig hány nap !