Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziszi: Ne is mond.....amióta olvasgatok csak idegeskedek,mert mindenre azt mondom,hogy húúú akkor nekem most biztos ez van :DDD aztán megnyugszok,hogy majd sikerül úgy is :) lehet nem olyan egyszerűen mint másoknak,de összejön az majd hidd el :)
Sziszi259
2018-08-21 17:46:59
Melyna csak ugye mióta olvasgatom a dolgokat rájöttem, hogy nagyon nagyon sok minden akadály jöhet közbe... Mire a végére érünk... :/ de remélem nem kell végig járni az utat,mert addigra sikerül. :D
melyna
2018-08-21 17:30:31
Encsy: Gratulálok a babához!
Sziszi: Legalább jó a doki és talán fény derül valamire....ha mégis minden rendben akkor csak várat magára a kicsi :)
erikasz: Jobbulást neked :)
Palástfű teát mikor lehet inni?
KittyCat
2018-08-21 17:25:02
Fbara, nagyon sajnálom, akartam is îrni hogy règ hallottam felőled. Encsy nagyon örülök,ohh a férjem minden vàgya egy kicsi lány :)
Mikorra vagy kiírva?
Én csak Pankára emlékszem, hogy sikerült, dea teszt óta én nem hallottam felőle.
erikasz
2018-08-21 16:51:57
Encsy : Nem csak bekukkantottál irtál is ! :D
Nagyon boldog vagyok, hogy minden rendben veled és a picivel ,a cukorra vigyázz nagyon !
Kislány ....nagy boldogság mindegy az egészség legyen !
Én jól vagyok köszönöm ...csak közben HPV virusom lett... nem veszélyes ...oktoberben újból kenet vétel és gyógyult leszek tudom ...nyoma sem lesz a vírusnak !
Eszem a méhpempőt Párom is és sok foghagymát hagymát vírusölő mind !
Ennyi drága ...!
Tirátok vigyázzon az Úr !-...majd jelentkezz néha !
Puszi....
Sziszi259
2018-08-21 16:10:40
Melyna szept.ben leszek 28. most a nődoki már elküldött 3. és 21. napi vérvételre, ez a héten lesz ill. majd ugye később. semmi más nem volt még eddig. de majd meglátjuk, először, hogy mi újság, aztán majd megbeszéljük a továbbiakat. az én dokim nagyon aranyos volt. :) kérdezte, hogy mióta próbáljuk, mondtam h 7 hónapja, és nem mondott semmi negatívat :) nem volt unalmas, hasznos volt :)
Lion hát a te életed sem könnyű ebből a szempontból... de minden jó, ha jó a vége :)
Btiti, Margaréta új esély! ;)
Erikasz igen tudom, most már megnyugodtam :) csak rossz újra csalódni... :/
Anitacool szép :)
Kitty, Mimike drukkolok! :)
fbara90
2018-08-21 15:05:21
Köszönöm Anitacool, ugyanezt kívánom Nektek! :)
fbara90
2018-08-21 15:04:28
Encsy nagyon örülök, hogy itt vagy és jelentkeztél, hogy megy az idő, mindig elcsodálkozom :) Múltkor messziről láttalak titeket az intersparban :D de már nem értelek utol :D teljes nőuralom van/lesz nálatok :D
nálunk az átjárhatósági a következő lépés, mert minden eredményünk rendben van. kicsit félek tőle. főleg hogy ha el van záródva, akkor mi van?! a házikó lassan elkészül, már csak az aljazbetonozásra várunk és a fűtésszerelésre, aztán már mi magunk festjük/burkoljuk :) sokszor puszillak!! :)
Anitacool
2018-08-21 15:00:08
Encsy szívből örülök, hogy minden rendben van veletek :-) Innentől jön a laza időszak, semmi rosszullét és még könnyű mozogni :-)))
Fbara én egy hónapja és egy hete iszom az Inofolicot :-) De már nem görcsölök a baba témán :-) Ez nagy megkönnyebbülést hozott. Kívánom, hogy ne kelljen sokat várnotok már a csodátokra :-)
Encsy883
2018-08-21 14:51:15
Sziasztok lányok! :-) Bocsánat, hogy ennyire eltűntem, de végre sikerült ide keverednem a gép elé! Annyiszor akartam már írni nektek, de mindig volt valami ... a kezdeti rosszullétek, a fáradékonyság és a hányás, hányinger most még tovább eltartott, mint a kislányommal, lényegében nemrégiben múlt el úgy igazán. Most pedig a férjem volt itthon nyári szabadságon, voltunk nyaralni balcsin, úgyhogy tényleg mindig volt valami.
Ma voltunk a középidős ultrahangon, szerencsére minden rendben a babával, úgy néz ki, hogy ismét kislányunk lesz! :-) Nagy az öröm, mert apának ez volt minden vágya :-D persze a kisfiúnak is örült volna, igazából egy a fontos, hogy egészséges legyen és minden rendben legyen vele, velünk! Sajnos a korai cukorterhelésen kiderült, hogy ismét terhességi cukorbetegségem van, úgyhogy már pár hete csinálom a diétát, és méregetem a vércukromat. 3 hetente kell szakorvoshoz eljárni kontrollra, ez egy új dolog itt Győrben, 3 éve ez még nem volt. Összességében jól vagyunk, nagy az öröm természetesen! :-)
Sokat gondoltam rátok, hogy nálatok milyen fejlemények lehetnek, néha be tudtam nézni kicsit bele olvasgatni, de most nagyon sok lenne visszaolvasni!Így inkább kérdezek! :-)
Hogy vagytok lányok? Fbara miújság van veletek? :-) Házatok épülget szépen? Olvastam éppen, hogy megjött neked ... voltál dokinál ha jól rémlik és vérvételen, ultrahangon is minden rendben volt. Inofolicot is próbálod. Doki mit mondott mi a következő lépés?
Lion, erikasz: ti hogy vagytok?
Van új kismamánk mióta nem jelentkeztem? :-) Többiek ti hogy álltok?