Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
melyna
2018-08-22 10:49:01

Erikasz: Úgy legyen :)
Anitacool: ez elég szép eddig :)
KittyCat: Élvezd a nyaralást :) innen már a természet fog dönteni úgy is. ne is vigyél lázmérőt :))))
Lion: Szurkolok én is neked :)
Én ma szerintem beírom pozitívnak a tesztet,de azért megnéznétek?! Mikor kezdhetem el inni a teát?
Lion86
2018-08-22 10:33:50

Sziasztok!

Fbara, nagyon sajnálom, hogy megint megjött, de ez már szuper előrelépés, hogy az Inofolic rendbeteszi a ciklusodat.Majd írj, ha meglesz az átjárhatósági. Szerintem semmi baj nem lesz :) Örülök, hogy mindjárt kész vagytok a házzal, sajnos mi semmire nem haladtunk, még csak az ügyintézéssel bajlódunk mindig.

Encsy, Olioli nagyon örülök, hogy minden rendben, sokszor eszembe juttok :) További boldog babavárást kívánok. A terhességi cukornál kb. ugyanaz a diéta mint a fiamnak meg nekem, egész kibírható :)

Erikasz, most már nagyon kíváncsi vagyok hogy alakul tovább, sokszor nem tudok eligazodni a görbéden, de a múlt havi nagyon szép volt, az biztos. Remélem most még szebben alakul :)

Mimike, szép a görbéd :)

Melyna, szorítok, hogy innen csak felfelé. Egész erős volt már a tegnapi teszt :)

Anitacool, nem semmi a görbéd, én max. 4 napig stagnáltam eddig bármikor. Szép nagyon, remélem 1-2 nap és még feljebb fogsz stagnálni :)

Kitty, a tiéd is szép. Kellemes nyaralást Nektek! :)

Én így állok

erikasz
2018-08-22 09:17:15

Mindenkinek gyönyörű a görbéje !!!!!:):D
Melyna :Holap ha magasabbat mér és holnap után.. berakja neked is az ovut !

Lion :Merre vagy ?
Mit mértél ?

Kira ,Amandeen ,Fbara nálatok minden rendben ?
Azt olvastam Fbara, már csak az ajzat betonozás van.... és kész a ház.... csak festeni kell ...és ti festitek !
Hogy vagy ?

Már befejezitek a házat és akkor.... megnyugvás hozza az áldást.... meglátod... mert nektek semmi bajotok egészségesek vagytok mint a makk !!
Nem tudom elhiszed e nekem amit írok !
A tudatalattidban a lakás első helyet foglalt el .. sokat álmodtál is róla ...igazam van ?.....Most már hogy kész van... jön a gyermek ...mert biztonságot, jólétet ,megakarod adni neki !

KittyCat
2018-08-22 08:28:41

Sziasztok!
Olioli dejó hallani felőled is:)
Én ma így, be is tette az ovut :)
Amúgy azon gondolkodtam, hogy lehet nem is mèrem tovább ezt a ciklust, nem idegesítem magam meg akkor nem ezen jàr az eshem, mert ugy isaz ovu a lenyeg, innentől már semmi extra.
Meg amúgy is megyünk nyaralni, de majd meglàtjuk,úgyse bírom ki... :D
Anitacool
2018-08-22 08:09:17

A helyzet változatlan
melyna
2018-08-22 08:01:56

hoppá az lemaradt :DDD
erikasz
2018-08-22 07:56:18

Melyna :Hol a görbéd ?
melyna
2018-08-22 07:52:17

Szép jó reggelt mindenkinek :))
Ma megkezdtem talán felfelé ívelni :) Tegnapi LH talán pozitív azt még nem jelöltem biztosra.
mimike84
2018-08-22 07:49:49

Jó reggelt, én stagnálok :)
erikasz
2018-08-22 07:25:25

Olioli :Hogy elszalad az idő már 18 hetes vagy és kisfiú ...nagy a boldogság !
Fiú uralom lesz nálatok ...3 fiú + a férjed ...de a Úr egészséget adjon mindenkinek azt kívánom... vigyázzon rátok ! Puszi ....

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!