Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-08-22 06:55:16

Az együttléteket csak az ovu-hoz irtam.... ha akkor volt...le nem csúsztunk rólla !
erikasz
2018-08-22 06:51:03

Sziszi :Vigyázz mert a kevés menszi hamar lesz ovud most is stagnálsz menszi alatt ...én is igy voltam nézd a görbéimet ....együttlét meglegyen !

Én ma igy
csak oda rakta az ovum ...ott is éreztem kevés menszi vizes folyás méhnyak fent és puha volt és nyitva !
Én a menszi miatt gondoltam ..mindig hogy ilyen ...de tévedtem ovu volt mindig ..együttlét most is megvolt cikl 12 ,15 napján .
Sziszi259
2018-08-22 06:31:02

Jó reggelt!

Ki mit mért?

Nálam semmi extra... Várakozó állás.. :)
Anitacool
2018-08-21 21:54:35

Olioli sok boldogságot kívánok a 3. kisfiúhoz is! :-) Szuper érzés lehet :-)))

Margaréta nekem rendesen meg szokott lenni. Lehet, hogy vékony volt a nyálkahártya?
Margaréta88
2018-08-21 21:22:56

Ja még azt akartam írni, hogy nálam sincs valami rendben. Vagy nem tudom. Tegnap "jött meg" , de alig van vmi, az is inkább ilyen barnás. Nem ilyen szokott lenni. Amúgy is rövid a mensim, de ez még attól is rövidebb. Kíváncsi vagyok holnap lesz e egyáltalán még.
Voltatok már így?
Margaréta88
2018-08-21 21:18:31

Melyna: hat igen, nem kellene olvasni, de nem bírom megállni, úgy ahogy azt sem, hogy nem mérek. :D
Páromnál elvileg minden oké, volt vizsgálaton. Nálam most IR, meg magas volt az anti tpo, de az összefügghet más bajommal. Ha az egyik kezelve van, elvileg a másik is vele mozog. Úgyhogy ennyi, de már kezdem unni, hogy mindig újabb újabb gond.
Olioli: neked/nektek is minden jót kívánok, hamar itt lesz január, és már a kezetekbe is foghatjátok a kisfiatokat! :)
Erikasz: bárcsak igazad lenne!!!!! :)
Olioli
2018-08-21 21:10:39

Sziasztok, én is bejelentkezek. Már délelött akartam, de ma este voltunk orvosnál. 18. Hét, biztos kisfiú harmadszorra is! :-) :-) és jan. 23-ra várjuk. Még törjük a fejünket, mi legyen a neve! :-)
Encsyhez hasonloan sajnos nekem is a cukrommal van gond, így Encsy ha adnál egy emailcímet esetleg kérnék tanácsot tőled!
Nekem még csak most derült ki, sokkolt, miután állandóan éhes vagyok és mindent kívánok!:-( nem is tudom hogy lesz ezután....

Szóval lányok! Olvaslak ám titeket és minden hónapban figyelem a görbéket, és szorítok nagyon! A régieknek különösen!!!!!!!
Az újakat üdvözlöm szeretettel és nekik is mielöbbi babásodást kívánok!!

Sziszi259
2018-08-21 20:55:45

Erikasz igen már néztem korábban, hogy korán van :)

Melyna igen :D

Nálam most elég fura a helyzet. Eddig mindig 5 napos volt a menstruációm, az első két nap erős utána kevesebb (bar eddig meg fordítva volt, kb egy éve ilyen... :/ ) most meg tegnapelott alig volt valami,tegnap mar normálisnak tűnt, ma megint alig van valami... Nem tudjatok, hogy ez miért lehet? Volt mar ilyen valakinek?
melyna
2018-08-21 20:03:10

Sziszi,Margaréta: Megoldás,hogy ne olvassunk :))) (már ha ilyen könnyű lenne)
Margaréta: Sajnálom nagyon :( És minden rendben van nálad? Párodat vizsgálták?
erikasz: Én egyenlöre max 1valamit próbálnék ki így elsőre :) Görbéhez meg én még kis kezdőként nem értek sajna.. :(
erikasz
2018-08-21 20:02:41

Nekem mindig 11 -12 a luteláris mióta mérem mindig !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!