Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
melyna
2018-09-05 14:56:40

Sziasztok!
Nem sok időm van most,de olvaslak benneteket azért :) Várom a fejleményeket!
Anitaa: Sajnálom az esést :( majd következő hónap :)
Kitty : Sajnálom,hogy megjött,de legalább jól telt a nyaralás :) Feltöltődtél a következő ciklusra :)
Remélem nemsokára valaki pozitív tesztel jön ;) drukkolok
Görbét nem teszek fel,mert a helyzet változatlan :D
GőVica34
2018-09-05 14:45:59

Jaa amugy Facelle tesztet használok..az nem tudom milyen erősségű.
GőVica34
2018-09-05 14:45:04

Mimike múlt hónapban 13.14.15.cnapon volt pozitiv az ovu tesztem.
Most tegnap délután még negativ estére már én pozitivnak láttam amit csináltam.Most amit csináltam még pozitiv este is csinálok és meglátjuk..Amugy általában 1-2nap szokott pozitiv lenni.
Btiti
2018-09-05 13:54:18

Sziasztok!
Tegnapelõtt megszületett kisunokahúgom :) nem sok alvás van most emiatt, így nem is mérek. Olyan gyönyörū fekete szeme és sūrū hajacskája van... Elolvadok tõle :) Most Õ a legjobb gyógyszer a léleknek is. Még mindig nem dõlt el a neve.
mimike84
2018-09-05 13:31:34

Hú Vica, hány napja pozitiv az a teszt? Hányas 20-25?
GőVica34
2018-09-05 12:18:20

Kitti én is sajnálom..de új ciklus új remények.
Nekem a mostani ovu tesztem is pozitiv lett.Még este fele csinálok egyet..kiváncsiságból.
Sziszi259
2018-09-05 12:03:29

Kitty sajnálom, hogy megjött, de örülök, hogy telt a nyaralás! :)
nekem még 9 napom van a nem vártig... Jövő hét pénteken kiderül mi újság... Tudom, hogy korai ezt mondani,de most nem érzek semmit, múlt hónapban már az ovutól kezdve úgy éreztem mintha nagyobb lenne a méhem, kellemetlen volt hason aludni. De lehet, hogy én is csak beképzeltem... :D
mimike84
2018-09-05 11:23:57

Kitty sajnálom, de örülök hogy jól telt a pihenés :)
Zárt a csoport, nem látják az ismerőseid ha csatlakozol
KittyCat
2018-09-05 11:03:46

Hülye kérdés: ha csatlakozok a face csoportba, akkor azt làtjàk az ismerőseim?
Mivel ez csak zárt csoport azért kérdezem. :)
Illetve annyian kérdezősködnek, de gondolom ezt nem kell mondnaom nektrk ..
KittyCat
2018-09-05 10:56:10

Sziasztok!
Annyira aranyosak vagytok, most jelentkezem. Sajnos pozitiv teszttel nem tudok, ma reggelre megjött. Viszont most nem vagyok elkeseredve, úgy mint az előző hónapban. Tegnap éjjel értünk haza a ynaralásból, és annyira fantasztikusan sikerült, hogy ez kàrpótol, illetve örülök hogy így az utolsó héten nem rágtam a kefét... :D
Egyébként is iszonyaton mozgalmas volt ez az augusztus, 3 egymás utáni héten esküvőn voltunk, nővèremèk hazalàtogattak, keresztelőn is voltunk, babàztuk sokat, a szabadságolások miatt rengetek volt a munka is, a stressz is sok volt ez miatt, így talàn jobb is így.
Próbálok visszaolvasni, mert mgmondom őszintèn nem néztelek titeket az elmúlt héten.
Kiért kell most drukkolni? Ki hol tart?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!