Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Eva, igen, akkor az sajnos kevés. A beágyazódáshoz min. 10 mm-es kell (lombiknál is pl. 8 mm alatt be sem ültetnek, az a legalsó határ), 28 napos ciklus esetén a 21.nap körül már 10 mm-esnek kéne lennie legalább. A 14.napon minimum 7-8 mm kell. Én 200 mg-os E vitamint szoktam szedni, elvileg az javítja a méhnyálkahártya vastagságot.
Eva114
2018-09-10 19:18:07
Lion: 26-29 naposak általában ! Mult hónapban 28 napra jött meg !
Lion86
2018-09-10 19:14:37
Anita, a pecsételésből még bármi lehet, én hetekig pecsételtem a terhesség elején.
Lion86
2018-09-10 19:13:06
Erikasz, nekem ezek a tünetek előfordultak evés után, túl sok inzulint termel a szervezetem és evés után nagyon leesik a vércukrom. Amióta szedem a gyógyszert azóta nincs ilyen. Először csak a fokozott inzulintermelés jelentkezik normál vércukor mellett, aztán magasabb vércukor és magasabb inzulin. Amikor már a elfárad a hasnyálmirigy a túlzott inzulintermeléstől, akkor bekövetkezik a cukorbetegség.
Üdv Eva!
Attól függ milyen hosszúak a ciklusaid. Hány napos szokott lenni?
anitaa28
2018-09-10 19:09:39
Hát csajok az én történetemnek vége szakadni látszik. Elkezdtem pecsételni, kb. csak a törlésnél lehet észlelni. Valószínűleg holnap megjön.
Eva114
2018-09-10 18:01:51
Sziasztok!
Új vagyok még itt,gondoltam egy kérdéssel inditok,mert a doki nem sok mindent mondott el a lelet előtt..
Január óta próbálkozunk,egyenlőre sikertelenül,femibiont most kezdtem el szedni..
Ma voltam rálkszűrésen,évente egyszer el szoktam menni,kértem mellé uh-t is..AZ ált a kórpapíron hogy 4mmes a nyálkahártya..ciklus 14.napján vagyok..
Sajnos azt olvastam hogy nagyobbnak kéne lennie ezen a napon már..
Szerintetek is ? Vagy normális 14.ciklusnapom 4mmes nykhártya ?
Januárba voltam utoljára hüvelyi uh-n és ott a ciklus 24.napján volt 6mmes..
Köszönöm előre is a tanácsokat,válaszokat!
erikasz
2018-09-10 16:00:37
Lion :Mindig alacsony volt a cukrom 3,4 ,3,6 ,3,8 ettől nem volt magasabb reggel éhgyomorra .
Sokat izzadtam mostanában fáradékony lettem álmos evés után és gyengeség is elfogott .. ez jelent valamit biztos ?
Van olyan gyógyszerem ami emeli a cukrot .. de azt mondja az orvos attól nem lehet ..ezt sem értem !
Lion86
2018-09-10 15:28:29
Erikasz, sajnos ez nem jó. Nem lehet, hogy valami gyógyszer okozza? A tartományokat hirtelen nem tudom, majd megnézem. Ha az éhgyomri 7 felett van, akkor merül fel a cukorbetegség gyanúja, de a 6 sem az igazi már. Lehet, hogy nálad is inzulinrezisztens állapot van (cukorbetegség előtti állapot, még viszonylag normális cukorszinttel, de magas inzulin szinttel), viszont ez a sima cukorterhelésből nem fog kiderülni (abból csak a már meglevő cukorbetegség deríthető ki), a prediabetes vagy IR csak 3 pontos cukor-inzulin vizsgálattal állapítható meg. De a terhelt érték sima cukorterhelésnél 120 perc után úgy emlékszem, ha 7,5 felett van, akkor az már diabétesz-gyanús.
erikasz
2018-09-10 14:43:55
Lion :Képzeld a kardiologusom elküldött cukorterhelésre engem is mer 6 -os a cukor és a hemoglobin A1c (Ifcc) 47
Hemoglobin A1c meg 6,5 % az 3 havi értéke 7,3 a cukor !
Nem tudom mikor megyek ..majd leírom az eredményt !
Milyen értékek jók a terhelésen azt letudod írni nekem !
KittyCat
2018-09-10 11:52:17
Edit szurkolok nagyon!!
Sajnos nekem is ilyen halvány volt...