Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion hát ez jó! :) azt hiszem néha belefér egy kis bűnözés :D egészségedre!
Jobban érzed magad?
Lion86
2018-09-09 19:45:38
Igen, ez még a 3.nap, de úgy tűnik már jelentősen csökken.
Remélem holnap jó magasat mérsz :)
erikasz
2018-09-09 19:08:00
Lion :Akkor jó ha nem a progi ..!:)
Köszönöm !:)
Igaz barnázgatnék de nekem nincs ilyen ....!
Képzeld elaludtam délután.. olyan fáradt voltam 4 órát aludtam !:) Felébredtem és ezért mivel 4 órát aludtam mértem.. 37.3 volt .. nem tudom mért volt ennyire magas a hőm.. reggeli hőre kíváncsi vagyok nagyon !:)
Te már jól vagy?- menszi van még ?
melyna
2018-09-09 16:37:07
Lion köszönöm szépen! Nekem nem szokott ilyen barnázgatás lenni csak vége és kész. Ezért megijedtem kicsit :) Bár az alacsony progi sem bíztató....tervezem,hogy megyek hormonvizsgálatra,de az első fázisról lecsúsztam így csak a 21-23napi lesz. Talán az is sokat elmond majd. Köszönöm még1x :)))
Lion86
2018-09-09 15:20:56
Erikasz, őszintén szólva nem tudom mi lehet. Szerintem nem progeszteronhiány, mert az szinte mindig barnázással jár és nem ugrál a hő, hanem végig alacsonyabban van, vagy fokozatosan esik a luteális végéig. Ezt nem tudom mire vélni.
Jashmine, gondolom akkor hamarosan megjön, ha már nem szeded. Az LH teszt nagyon hasznos lesz szerintem.
Melyna, én csak a saját példámat tudom mondani. Igazából mensi után pár napig még normális a barnázás, mert nem mindenkinek egyforma ütemben válik le és gyógyul a nyálkahártya. Nekem mindig van utána 2-3 nap enyhe barnázás még, ritka az, hogy hirtelen múlik el egyik napról a másikra. Viszont szerintem alacsony lehetett a progiszinted, azért lehet még mindig a mellfeszülés, stb. Egy alacsonyabb hős luteális után nekem is volt ilyen, hogy még a mensi után is pár napig fájt a cicim, de aztán elmúlt és a következő mensi előtt nem is voltak PMS tüneteim.
melyna
2018-09-09 14:57:44
Lion egészségedre :))))
Kellene egy kis segítség,mert akárhogy keresek a neten nem találok semmi használhatót :( Szóval már 3napja nincs meg,viszont még mindíg van kevés barnázgatás......mondjuk már világosabb. Fájnak a melleim és feszül az alhasam :( Minden teszt negatív! Esetleg valaki tud ezzel kapcsolatba valamit? Köszönöm!!! :)
erikasz
2018-09-09 13:52:38
Lion: Megnevettettél ...!:D
Én sem tudom mi ez... de furcsa az egész ..megjönni sem készül ..nem értem !
Vagy kevés a progim vagy nem tudom szárazság van .most eddig krémes volt !
Te mire gondolsz.. progeszteron hiány ?
Jashmine
2018-09-09 13:46:23
Lion:Tesztet csutortokon csinaltam, negativ. 14 nap szokott lenni a luteralisom. Tegnap már nem szedtem be a gyogyszert.Szamitottam ra 21 vagy 23 napra megjon, de nem.Remelem visszaall a normalis. Jovo honapra már megvettem az LH teszteket, az talan segit jobban behatárolni a dolgokat
Lion86
2018-09-09 13:38:20
Sziasztok!
Jashmine, milyen hosszú is szokott lenni a luteálisod? Én úgy nézem, talán a 7.napon lehetett. Tesztet nem csináltál? Ha negatív, akkor ne szedd tovább (ha még szeded).
Többiek, nagyon drukkolok Nektek.
Erikasz, el nem tudom képzelni mi történhet nálad, de nagyon remélem, hogy jó lesz a végkimenetele.
Ezt meg kell osztanom veletek. Ma egyedül vagyok itthon, gondoltam majd most de jó lesz, magammal foglalkozhatok, de egyre rosszabb kedvem lett. A telefonom is állandóan (3 óránként) csipog, hogy már megint kajaidő és néha már nagyon unom, hogy úgy érzem egész nap csak az evés körül forog minden. Sokszor nem is vagyok éhes, mikor enni kéne. Szóval most benéztem kedvetlenül a hűtőbe és megláttam a banánt... Ami tiltólistás a magas cukortartalma miatt, de úgy voltam vele, nem érdekel, most bűnözni fogok, úgyis főleg a répacukor a tilos. Megettem ebédre 2 banánt, így megvolt a CH mennyiség, meg hozzá 2 marék pisztáciát, hogy legyen egy kis zsiradék is. Hát ez felért egy orgazmussal, még a nyakam is bizsergett :D Azért ilyet nem fogok gyakran csinálni, de most jól esett :)
Jashmine
2018-09-09 11:07:59
Sziasztok. Úgy néz ki, hogy túl korán kezdtem el szedni az utrot...
Eddig 7. napra huzta az ovut, tegnap már átrakta a 4. napra...Most meg így huzza.
Remélem nem fog gondot okozni
Jobban érzed magad?